Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2021, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Η υπεκφυγή της αλήθειας δεν θα σας κάνει καλό. Με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, ίσως το πρόσωπο που λατρεύετε δεν είναι αληθινό ή απλά σας κρύβει κάτι. Μπορείτε κυριολεκτικά να νιώσετε τι συμβαίνει, ανεξάρτητα από το τι σας λέει ο άλλος. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Κάποιος συνεργάτης σας μπορεί ακόμη και ακούσια να «κλέψει» μια ιδέα σας, οπότε αν έχετε μια έξυπνη ιδέα για ένα έργο, είναι καλύτερα να μην την μοιραστείτε τώρα.

Μια άσχημη φήμη θα μπορούσε επίσης να αιωρείται στην ασάφεια, οπότε αποφύγετε τα κουτσομπολιά με κάθε κόστος. Διαφορετικά, θα μπορούσε να γυρίσει πάνω σας και δεν χρειάζεστε αυτό το δράμα! Αν τώρα τα βάζετε με τον εαυτό σας για τα παρελθόντα λάθη σας, μάλλον δεν έχετε μάθει καλά τα καρμικά σας μαθήματα. Έχετε το δικαίωμα να νιώσετε τα συναισθήματά σας και κανείς δεν αξίζει αδικία. Αλλά γιατί να είστε κολλημένοι σε αυτόν τον πόνο, βλέποντας τον εαυτό σας ως θύμα; Ζητήστε βοήθεια για να βγείτε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, θα έχετε υποστήριξη.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Απλοποιήστε τη ζωή σας, αποβάλετε το καθημερινό άγχος σας. Ο Κρόνος ταξιδεύει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας, και απαιτεί σύστημα, οργάνωση και πειθαρχία. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερες ώρες για να φέρετε εις πέρας ένα μεγάλο και δύσκολο έργο, ίσως οι αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις σας στερούν την χαρά και την αισιοδοξία από τη ζωή σας. Απλοποιήστε τη διαδικασία στην εργασία σας και θέστε σύστημα και οργάνωση. Θα μπορούσατε να προσλάβετε νέους έμπειρους υπαλλήλους ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως εργολάβος ή σύμβουλος. Εάν έχετε επιχείρηση, οι νέες προσλήψεις θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν την εταιρεία σας. Εάν έχετε νέους, αλλά άπειρους υπαλλήλους, ίσως θελήσετε να τους αντικαταστήσετε με πιο έμπειρους.

Ενσωματώστε τη μοντέρνα τεχνολογία στην επιχείρησή σας και θα αυξήσετε τα κέρδη και την παραγωγικότητα. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις καθιερωμένες πρακτικές με πρωτοποριακές, βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ παλαιού και νέου. Ίσως ακόμα πιεστείτε προκειμένου να ακολουθήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής ή έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μόνο έτσι θα δείτε σοβαρά και διαρκή αποτελέσματα. Προειδοποίηση: Η ενέργειά σας μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα με την εμπλοκή του Υδροχόου. Φροντίστε να μην υπερφορτώνεστε με καθήκοντα που δεν μπορείτε να αποπερατώσετε.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ακολουθήστε μια νέα καθημερινή ρουτίνα, δημιουργήστε περιπέτεια στη ζωή σας. Με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ρουτίνας, σκέφτεστε ανοιχτόμυαλα, έχετε πρωτότυπες ιδέες για να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Ήρθε η ώρα να ζήσετε λίγο διαφορετικά. Παραλείψτε την παλιά σας καθημερινή ζωή, κάντε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν, όπως ενσωματωθείτε σε μια ομάδα με την οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες ή πάρτε τους φίλους σας για τρέξιμο στον καθαρό αέρα. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα άσκησης και δεσμευτείτε ότι θα το τηρήσετε μακροπρόθεσμα. Θα μπορούσατε επίσης να κατεβάσετε από το διαδίκτυο νέες εφαρμογές γυμναστικής, καθώς ο Υδροχόος κυβερνά την ψηφιακή σφαίρα και την τεχνολογία. Εισάγετε την τεχνολογία στην επιχείρησή σας, θα αποκομίσετε υλικά οφέλη. Ή ένας νέος υπάλληλός σας μπορεί να σας σοκάρει με μια λαμπρή και πρωτότυπη ιδέα.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Ο Δίας κινείται για λίγο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και στέλνει τα δώρα της συντροφικότητας και της αγάπης. Ίσως ανακαλύψετε την άνευ όρων αγάπη, ίσως νιώσετε μια βαθιά πνευματική ένωση με τον αγαπημένο σας και αποφασίσετε για δέσμευση. Η σχέση σας θα μπορούσε να περάσει από μια φάση ανάπτυξης ή ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να ορίσετε σταθερά όρια με τους αγαπημένους σας. Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, βρείτε χρόνο για την αναζήτηση της αδελφής ψυχής, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η συναισθηματική και πνευματική ανακάλυψη θα λάβει χώρα την επόμενη χρονιά. Μπορεί ακόμα να ενώσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας με κάποιον για ένα κοινό οικονομικό όφελος. Καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν δεν εστιάζετε υπερβολικά στις λεπτομέρειες ή σε πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου:

Αυτός είναι ο τελευταίος κύκλος μιας σειράς εκλείψεων στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, που αλλάζει ριζικά τις σχέσεις σας με τους γονείς σας και τους συγγενείς. Ίσως ακόμα χρειαστεί να ανανεώσετε ριζικά τη σχέση σας με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Αυτές οι εκλείψεις σας παροτρύνουν να καθορίσετε υγιή όρια με τα μέλη της οικογένειάς σας και να τους συγχωρέσετε τα λάθη τους, αντί να τους χτυπάτε στην Αχίλλειο πτέρνα τους ή να τους κατηγορείτε για τα δεινά σας. Μπορεί να είστε θυμωμένοι γι’ αυτό που πήγε στραβά στην παιδική σας ηλικία. Όμως ως ενήλικας, δεν μπορείτε πλέον να θεωρείτε υπεύθυνη τη μητέρα σας για τις επιλογές που κάνετε. Απευθυνθείτε σε έναν ψυχολόγο για την αποδόμηση αυτών των δυναμικών, ώστε να μπορείτε να τις αφήσετε σταθερά στο παρελθόν. Η συνειδητοποίηση είναι το κλειδί για την ψυχική ηρεμία σας, καθώς μόλις καταλάβετε πώς λειτουργούν αυτές οι ασυνείδητες δυναμικές, θα μπορείτε να κάνετε διαφορετικές, καλύτερες επιλογές.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου:

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην επαγγελματική σας πορεία, χάρη σε αυτή την έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, η οποία μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ηγετική θέση ή αναγνώριση για τα ταλέντα σας. Θα μπορούσατε επίσης να εμπνευστείτε να μάθετε μια νέα γνώση, είτε να πάρετε πτυχίο, πράγμα το οποίο θα είναι επωφελές όχι μόνο στην επαγγελματική σας πορεία αλλά εν γένει στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ίσως να έχετε αρχίσει να αισθάνεστε αυτή την ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια, έτσι μπορεί να δείτε κάποια επανάληψη θεμάτων και γεγονότων, αυτά που σας ενέπνευσαν να ταξιδέψετε, να αναζητήσετε γνώσεις και να εξερευνήσετε ιδέες πολύτιμες για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία να δημοσιεύσετε ένα έργο σας, να διδάξετε ή να δώσετε μια δημόσια ομιλία. Γνωρίζετε την απεριόριστη δύναμή σας και έχετε έμπνευση για να αγωνιστείτε για τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Έχετε μια ενδοσκοπική, ίσως και απαισιόδοξη, διάθεση καθώς η αρμονική Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αυτή η στοχαστική περίοδος της Αφροδίτης θα σας κάνει να θέλετε να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας και τις παρελθούσες ερωτικές επιλογές σας. Θα μπορούσε να εμποδίσει μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση ή να προκαλέσει περισσότερες συγκρούσεις από το συνηθισμένο με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα επαναφέρει έναν/μία πρώην … τι περίεργη σύμπτωση ... Η ανάδρομη Αφροδίτη διακυβεύει την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε οριστικές και αμετάκλητες δηλώσεις ή να επισπεύσετε τη δέσμευση. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας ή να ψυχρανθείτε μεταξύ σας ή ίσως βοηθήσετε τη σχέση σας να ανακάμψει με την αρωγή ενός ουδέτερου τρίτου μέρους. Αγαπητέ Παρθένε το 2021 αναμένεται να γίνουν πάρα πολλά στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube