Αιγόκερως Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Αιγόκερως αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Αιγόκερως αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Αιγόκερε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες σου εντονότερα από ποτέ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ημέρα δεν είναι η καλύτερη για να προωθήσει στα σχέδιά σου. Η κακή συνεννόηση και πιθανά εμπόδια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα δεν θα σε βοηθήσουν. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Αιγόκερως αύριο στα αισθηματικά:

Οι αντιδικίες με το ταίρι σου μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στη σχέση, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σημαντική συζήτηση καθώς οι παρερμηνείες θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν που έρχονται στη ζωή σου θέλοντας να σου προσφέρουν ασφάλεια, μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να δημιουργήσει εντάσεις.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2020 02:29:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms