Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις αργότερα ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να έχεις σχέδια που είναι υπερβολικά φιλόδοξα για σένα. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει μέσα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως γεγονός είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 21:57:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms