Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και λογαριασμούς που μπορεί να θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί η τάση για περιττά έξοδα είναι έντονη και είναι αυτή που θα εκτροχιάσει τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και πιθανά να δημιουργήσει κλίμα για περιορισμό των εξόδων που θα σε απογοητεύσει. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου για την αύξηση των οικονομικών σου που θα σε ανεβάσουν τη διάθεση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα μην επιτρέψεις την κτητικότητα να κυριαρχήσει, απόλαυσε το πάθος και την έξαψη που μπορεί να ζήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου δημιουργεί ανασφάλειες που δεν επιτρέπουν να αφεθείς στο συναίσθημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 14:48:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι