Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ιχθύ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη σου να απομονωθείς και να χαρεί στιγμές μακριά από όλους και όλα που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε εργασιακό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό που θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, φρόντισε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος στις αντιδράσεις σου για να μην οδηγηθείς σε προστριβές.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2020 02:22:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms