Ιχθύς Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ιχθύς αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ιχθύς αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις, αφού εκνευρισμός κυριαρχεί και το άγχος αυξάνεται κατακόρυφα ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να συγκρατήσεις την αδιαλλαξία σου για να μην αντιπαρατεθείς με ανώτερους. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα καθώς πιθανά να θεωρείς ότι αυτό που κυρίως θέλεις σήμερα είναι να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις αφήνοντας μακριά υποχρεώσεις καριέρας του σε πιέζουν.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ιχθύς αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα η ένταση από τα επαγγελματικά σου είναι βασικό να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου γιατί συγκρούσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η εσωτερική σου σύγκρουση όμως είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει ξεκάθαρα να κινηθείς.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 00:56:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms