Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 698

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Παρόλο που ανήκεις στα σταθερά ζώδια σήμερα η διάθεση σου θα μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη με γρήγορους ρυθμούς καθώς η σκέψη σου τρέχει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από τα "κουτάκια" και αυτό θα είναι σωτήριο για να βρεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να μην περίμενες και τελικά να εκπλαγείς ευχάριστα!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το πνεύμα σου θα είναι το δυνατό σου χαρτί για αυτό χρησιμοποίησε το για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και να βρείτε μία λύση που δεν είναι συνηθισμένη σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε το μυαλό σου και αυτό θα βρει τον τρόπο να κάνει εντύπωση εκεί που θέλεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 03:58:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι