Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 815

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς από ότι φαίνεται επιφορτίζεται ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνει σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει τη δυνατότητα για οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου και έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό ενισχύει τον εκνευρισμό και τη διάθεση να επαναστατήσεις, κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα, προσοχή.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ένταση που μπορεί να προκαλούν ζητήματα καριέρας επηρεάζουν τη σχέση σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που θα σε κεραυνοβολήσει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 03:23:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι