Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικές συμφωνίες και λογαριασμούς. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια και δουλειά όμως να είσαι σίγουρος/η πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Όταν καταφέρεις να διευθετήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι εύκολο για εσένα να κάνεις ένα νέο πλάνο με τα έσοδα και τα έξοδα σου, καθώς έτσι θα μπορέσεις να τα δεις καλύτερα. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις έστω και την ελάχιστη αποταμίευση καθώς θα δεις πως «φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι».

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις μία απολογητική διάθεση απέναντι στο/η σύντροφό σου σχετικά με ζητήματα που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα διαπιστώσεις πως σου αποπνέει εμπιστοσύνη, άκουσε τη διαίσθηση σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:39:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι