Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 738

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε κάνει ακόμη πιο εξωστρεφή από ότι είσαι καθώς θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Σήμερα δεν θα θελήσεις με τίποτα να μείνεις μόνος/η για αυτό και δεν θα αργήσεις να αναζητήσεις παρέα σε αδέλφια, ξαδέλφια, γνωστούς ακόμα και  γείτονες. Τα νέα και οι απόψεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα θα είναι αρκετά αλλά θα πρέπει να διακρίνεις ποια σου είναι χρήσιμα και ποια όχι. Πρόσεξε μήπως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων πεις κάτι που δεν πρέπει ή μεταφέρεις τα μυστικά των άλλων από κεκτημένη ταχύτητα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου μέσα από μία συζήτηση που θα κάνετε για αυτό προσπάθησε τη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τη βοήθεια ενός ανθρώπου από το στενό σου περιβάλλον.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:44:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι