Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι συνεργασίες σου και κάθε είδους σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να τις αφήσεις! Μία συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου θα σε κάνει να καταλάβεις τι θέλει από εσένα και αυτό θα βοηθήσει να δημιουργηθεί μία καλύτερη σχέση ανάμεσά σας και να γίνει ένας παραγωγικός διάλογος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείς! Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να στρέψεις τα πράγματα προς όφελος σου και αν το εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν σε κάθε επίπεδο.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να «δουλέψετε» και οι δύο για τη σχέση σας καθώς δεν γίνεται να είναι στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου εξομολογηθεί πως θέλει να γίνεις το αγόρι/κορίτσι της/του!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:07:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms