Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τις τελευταίες ημέρες τα οικογενειακά σου θέματα σε απασχολούν αρκετά με αποτέλεσμα η προσοχή σου να είναι αποκλειστικά στραμμένη στους δικούς σου, στο σπίτι σου και στις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις ευκαιρία να εκνευριστείς! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κατηγορείς τους δικούς σου για πράγματα που είχαν πει ή είχαν κάνει κατά το παρελθόν και σε είχαν πειράξει. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου ανεξέλεγκτο γιατί θα σε κάνει να δώσεις υπερβολική σημασία σε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να πληρώσει τα σπασμένα καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς για να τα βάλεις μαζί του! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 04:39:08
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι