Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 815

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και ανασφάλειες αι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι η με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικά. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά που μπορεί να εκκρεμούσαν από παλιά και πιθανά να σε αγχώνουν. Ο δυναμισμός και η έντονη διαίσθηση σου δεν θα σε διαψεύσουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη απογειώνονται, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα και να απολαύσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες ή οι επιστροφές από το παρελθόν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το ερωτικό θερμόμετρο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:15:28
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι