Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και στρέφεσαι στην οικογένειά σου καθώς έχει στην ανάγκη να βρεθείς μαζί τους, να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά που μόνο τα οικεία πρόσωπα σου μπορεί να δώσουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα, προσοχή μόνο γιατί εδώ η κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς λόγο. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα της οικογένειάς σου και πιθανά να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Οικονομικές τακτοποιήσεις και κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός μπορεί να στείλουν σε άλλη διάσταση της σχέσης σου, φρόντισε να δημιουργήσεις ιδανική βραδιά για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεχε γιατί η τάση να ωραιοποιείς τον άλλο μπορεί να σου στοιχίσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:14:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι