Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 778

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φροντίσει για την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που θα νιώθεις σήμερα. Ύστερα από αρκετές ημέρες θα παρατηρήσεις πως δείγματα αισιοδοξίας θα εμφανιστούν ξανά και θα σε προτρέψουν να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Δώσε σημασία στον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου καθώς θα είναι πηγές χαράς για εσένα σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό ενδείκνυται για συναντήσεις και βόλτες αλλά και για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με κάτι που σου αρέσει! Φυσικά και ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σου ανεβάσει τη διάθεση καθώς μπορεί να σου φέρει κάποιο «δώρο»!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα επεδίωξε να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τα αισθηματικά ζητήματα, μιας και θα αντλήσεις χαρά μέσα από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να ξεκινήσει ή ένα αισθηματικό ζήτημα να ξεκαθαριστεί προς όφελος σου.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:40
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms