Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 549

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω σου καθώς οι κοινωνικές συναναστροφές θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Εντάσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι απότομα και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι υπερβολές θα είναι άλλο ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σήμερα. Οι μετακινήσεις χρειάζονται και εκείνες προσοχή καθώς θα είσαι βιαστικός/η και κατά συνέπεια επιρρεπής σε ατυχήματα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Μην αφήσεις τρίτους να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις το ταίρι σου καθώς μπορεί να δράσεις απρόβλεπτα και προς εκείνους και προς το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα κρύβει εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:11:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι