Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψη και τη γνώμη των συνεργατών σου αλλά και του/ης συντρόφου σου. Είναι πιθανόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν δικά σου ζητήματα αρκετά επηρεασμένος/η από τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να μην το παρακάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και υποχρεώσεις κι αν έχεις σήμερα επιβάλλεται να βρεις χρόνο και για την προσωπική σου ζωή! Μία βόλτα με τους φίλους σου ή μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου στο τέλος της ημέρας θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου για αυτό μη την υποτιμήσεις.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου ανταποδώσει την προσοχή που θα του/ης δείξεις στο διπλάσιο για αυτό προσπάθησε να είναι αρκετή! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω ενός συνεργάτη σου ή ενός αγαπημένου σου προσώπου θα κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει σε αισθηματικό επίπεδο.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:23:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms