Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 637

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί θα απευθυνθείς στους φίλους σου και στους ανθρώπους που ξέρεις πως είναι δίπλα σου καθώς εκεί θα νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η. Μια λάθος συνεννόηση ακόμα και για την ώρα συνάντησης μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και να προκαλέσει αναστάτωση. Ακόμα είναι πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο/α φίλο/η σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις καθώς αυτό που θα πεις θα έχει συνέπειες.

 

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετά εμποδίων και η σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να μην εμπλέξεις φιλικά σου πρόσωπα στα αισθηματικά σου ζητήματα γιατί μπορεί να προκαλέσουν θέματα ακόμα και άθελα τους.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2018 23:44:28
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι