Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1150

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί αρκετά τις προηγούμενες ημέρες -είτε πνευματικά είτε σωματικά- και σήμερα που η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σου θα σε κάνει να το εξωτερικεύσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα εξωτερικεύσεις κάθε συναίσθημα σου λίγο περίεργα, δημιουργώντας εντάσεις. Πρόσεξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς το τετράγωνο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις και αν τυχόν δεν τις αποφύγεις προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά», γιατί μπορεί να έρθεις σε οριστική ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους για εσένα.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να λες του/ης συντρόφου σου οτιδήποτε σε πειράζει σε εκείνον/η, όμως το θέμα δεν είναι τι θα πεις αλλά ο τρόπος που θα το πεις καθώς αυτός είναι που θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, σίγουρα δεν θα βαρεθείς σήμερα!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 18:42:11
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms