Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 1039

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ανάγκη σου να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εγείρει θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης. Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις όλη την ημέρα σου, μελετώντας τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και χαράσσοντας τη στρατηγική σου. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να παραμελήσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσουν τα παράπονα από το σπίτι! Προσπάθησε να αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο σε εκείνους καθώς και εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος που θα σε παρακινήσει να κάνεις ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα περάσεις τόσες ώρες εντός του επαγγελματικού σου χώρου που το φλερτ με κάποιον/α από εκεί, θα είναι η φυσική εξέλιξη!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:04:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι