Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1104

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων και θα γίνεις αρκετά ευάλωτος/η απέναντι τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις που θα σε ευνοήσουν και σχετίζονται με συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανό να σου γίνει μια νέα πρόταση για συνεργασία η οποία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο πιο εύκολα δεχτείς τυχόν αλλαγές τόσο πιο κερδισμένος/η θα βγεις.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να κάνει ή να πει κάτι που θα σε εκπλήξει σήμερα αλλά μην ανησυχείς καθώς θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται η σχέση με κάποιο συνεργάτη σου να περάσει και σε πιο προσωπικό επίπεδο και κάπως έτσι να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 04:03:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι