Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1134

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου αλλά και στις αποφάσεις σου, καθώς η γνώμη τους θα έχει μεγάλη βαρύτητα για τις δικές σου αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει διάθεση και όρεξη για να συναντήσεις τους φίλους σου και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό θα ανεβάσει τη διάθεσή σου η οποία θα αντικατοπτριστεί στη γοητεία σου, με αποτέλεσμα να σε γεμίσουν κομπλιμέντα! Σήμερα οπουδήποτε και αν πας, με όσο κόσμο κι αν συναναστραφείς σίγουρα θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ξεσήκωσε τον/τη σύντροφό σου για να συναντήσετε τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, καθώς η ημέρα θα ενισχύσει περισσότερο χθες παρά τις αισθηματικές! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:18:09
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms