Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1173

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα παρά με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Αυτό υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, όχι όμως σήμερα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει πολύ καθώς θα σου χαρίσει ένα ιδιαίτερο τρόπο να λες οτιδήποτε χωρίς όμως να παρεξηγείσαι! Βέβαια και εσύ προσπάθησε να μην επαναπαυτείς και το παρακάνεις! Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δημοφιλής και στις παρέες σου και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα καθώς θα σε αναζητήσουν!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς θα μπορείς εύκολα να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να σου κάνει ένα χατίρι που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο! Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η και αυτό εκμεταλλεύσου το για να κάνεις εντύπωση εκεί που θέλεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms