Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1116

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ημέρα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να μπεις σε ακόμα πιο καλοκαιρινούς και χαλαρούς ρυθμούς. Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι οι διακοπές αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι εφικτό τώρα για αυτό προσπάθησε να βρεις ένα υποκατάστατο. Μία εκδρομή ή ακόμα και ένα μπάνιο στη θάλασσα θα έχει παρόμοια αποτελέσματα στη διάθεσή σου για αυτό οργάνωσε το σήμερα κιόλας! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ανταλλάξεις νέα με κοντινούς σου ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες καθώς θα βρεις χρόνο να επικοινωνήσεις μαζί τους!

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και πραγματοποιήστε μία επίσκεψη στους αγαπημένους σας κουμπάρους ή σε κάποια άλλα πρόσωπα του ευρύτερου σας περιβάλλοντος που δεν βλέπετε τόσο συχνά όσο θα θέλατε. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό για εσένα σήμερα για αυτό εξάσκησε το!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:45:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι