Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Υδροχόος Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 1203

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και πράγματα τα οποία κουβαλάς μέσα σου και δεν σε αφήνουν να μην τα σκέφτεσαι. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τα «τακτοποιήσεις» και να κλείσεις την πόρτα προκειμένου να μην έχουν επαφή με το παρόν σου. Επίσης σήμερα είναι καλή για να διευθετήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα το οποίο μέχρι τώρα είχε σε εκκρεμότητα. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά και επίσης απόφυγε να κάνεις πισωγυρίσματα στο παρελθόν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία εκ βαθέων συζήτηση με το/η σύντροφό σου και να καταλάβεις περισσότερα πράγματα και για εκείνον/η και για τη σχέση σας, αλλά και για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει όλο και περισσότερο καθώς θα σου εξάψει τη φαντασία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:38:23
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι