Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
07
2023

Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 10 Ιουλίου, ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει ως τις 27 Αυγούστου 2023. Με τον Άρη στην Παρθένο, απαιτούμε πολλά από τον εαυτό μας και τους άλλους. Είμαστε παραγωγικοί και δε μας πειράζει η κουραστική εργασία, εφόσον αυτό εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο σκοπό. Υπάρχει μια επιθυμία να εξυπηρετήσουμε, και το βρίσκουμε δύσκολο να είμαστε σε αδράνεια. Έχουμε επίσης την πρακτική σοφία για να κάνουμε την καθημερινή μας ζωή καλύτερη.

 

Άρης στην Παρθένο: Απολαύστε το σεξ χωρίς.. συναισθηματικούς δεσμούς!

 

Μας αρέσει η καθαριότητα και η τάξη, είμαστε σχολαστικοί και οργανώνουμε το χώρο μας σε τακτική βάση. Θέτουμε στόχους, μέσα από την καθημερινή πειθαρχία και την ακρίβεια στις ενέργειές μας. Στο σεξ, η προσέγγιση στην απόλαυση είναι απλή, άμεση, με ευπρέπεια και ιδεαλισμό. Ο Άρης στην Παρθένο απολαμβάνει το σεξ πολύ, όποτε υπάρχει προσφορά. Όταν οι άλλοι άνθρωποι παραπονιούνται ότι η στάση αυτή είναι ανήθικη ή ζωώδης, ο Άρης αυτός σπάνια πτοείται. Δεν είναι ότι αντιτίθεται προς τα χρηστά ήθη ή τον ιδεαλισμό. Βλέπει το σεξ ως μια απλή σωματική λειτουργία και τίποτα περισσότερο. Φυσικά, το ευκαιριακό σεξ έχει τα μειονεκτήματά του.

Ο Άρης στην Παρθένο απολαμβάνει το εύκολο σεξ,  που δεν απαιτεί αγώνα ή συναισθηματική κατάκτηση. Μερικές φορές, αυτή η τάση του τον κάνει να μένει σε κακές σχέσεις, μόνο και μόνο επειδή οι εν λόγω σχέσεις ικανοποιούν τις σωματικές ανάγκες του. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να επιλέξει το σεξ που είναι μηχανικό και ανώνυμο, παρά να μπει στην πολυπλοκότητα και τα μειονεκτήματα του σεξ με κάποιον που αγαπά. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του κυνισμού, δεδομένου ότι ο Άρης αυτός δε χρειάζεται ρομαντισμό, ιδεαλισμό ή συναισθηματικούς δεσμούς, προκειμένου να απολαύσει το σεξ, και πείθει τον εαυτό του ότι δε χρειάζεται αυτά τα πράγματα καθόλου.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στην Παρθένο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στην Παρθένο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα είστε εργατικοί, αποδοτικοί, ακούραστοι, δυναμικοί και δραστήριοι στην εργασία σας. Τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν, θα οφείλονται στην υπερκόπωση. Αν αισθάνεστε ιδιαίτερα θυμωμένοι, απογοητευμένοι ή ανήσυχοι, θα ήταν σοφό να βρείτε να κάνετε αρκετά πράγματα, ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε την περίσσια ενέργειά σας εποικοδομητικά. Σας αρέσει τώρα περισσότερο η ρουτίνα σας και να είστε παραγωγικοί. Θα επιδιώκετε να επιτύχετε εξέχουσα θέση και ασφάλεια, σε ένα καλά οργανωμένο και αποτελεσματικό εργασιακό περιβάλλον. Τώρα δεν ανέχεστε τους ανθρώπους οι οποίοι είναι τεμπέληδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα έχετε ένα ισχυρό «εγώ» και δε θα σας αρέσει να σας διατάζουν. Θα αναλώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα παιδιά σας και θα σας αρέσει να παίζετε μαζί τους. Θα διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να αντλήσετε ευχαρίστηση. Απολαμβάνετε το ερωτικό παιχνίδι αλλά προσέξτε μήπως φέρεστε ανταγωνιστικά. Έχετε την τάση να αναζητήσετε τη δική σας απόλαυση και όχι να ικανοποιήσετε τους άλλους ανθρώπους. Προσέξτε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Θα είστε πολύ σεξουαλικοί και ιδεαλιστές, και με τη ρομαντική και έντονη σεξουαλική ορμή σας, θα αναζητήσετε ένα σεξουαλικό σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα αισθάνεστε γαλήνη και φόβο στο σπίτι σας την ίδια στιγμή. Ορισμένες μικρές επιδιορθώσεις στο σπίτι θα μπορούσαν να σας χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση. Μπορεί να εργάζεστε σκληρά για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς και μπορεί να κληθείτε να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις για την οικογένειά σας. Θα αναλώνεστε με δραστηριότητες που αφορούν το νοικοκυριό, τις επισκευές του σπιτιού, τη διακόσμηση ή οικογενειακές δραστηριότητες. Ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε περιοχή ή τόπο κατοικίας. Μπορεί να αναβιώσει ένας παλιός θυμός σε μια σχέση για συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος και να ξαναέρθει στην επιφάνεια τώρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα έχετε ετοιμότητα πνεύματος, αλλά προσέξτε γιατί θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα και συγκρούσεις με τους αδελφούς, τα προσφιλή σας πρόσωπα ή ίσως τους γείτονες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε πάνω σε πνευματικές εργασίες, με περισσότερο σθένος και πάθος. Μπορεί επίσης να επωφεληθείτε, γράφοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια να νιώσετε απελευθερωμένοι. Προσέξτε την ένταση με το σύντροφό σας, λόγω της νευρικότητάς σας. Θα είστε ανήσυχοι και παρορμητικοί στο να κάνετε σύντομα ταξίδια, προκειμένου να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα ψάχνετε για τα περισσότερα και τα καλύτερα και θα κάνετε το παν για να απολαύσετε τη ζωή. Μπορεί να πάρετε περισσότερη ενέργεια και ευχαρίστηση από το φαγητό, το ποτό και τη μουσική. Τώρα έχετε περισσότερη ενέργεια και τόλμη για να βγάλετε λεφτά, αλλά και για να υπερασπιστείτε τις αξίες σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ισχυρή, αν και θα εκνευρίζεστε αρκετά γρήγορα. Ενεργείτε σύμφωνα με τις αξίες σας, αλλά είστε φιλήδονοι, με ισχυρή λίμπιντο και εκτίμηση για τα όμορφα πράγματα. Έχετε την τάση να εμπλέκεστε σε πλούσια και γρήγορα σχέδια, αλλά προσέξτε γιατί θα σκορπίσετε τα χρήματά σας στον αέρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα έχετε τώρα τη δυνατότητα να οδηγήσετε, να οργανώσετε και να δουλέψετε σκληρά. Δεν μπορείτε να είστε σε αδράνεια, αλλά θέλετε να συμμετέχετε ενεργά. Τώρα μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα σπορ και την έντονη σωματική δραστηριότητα. Αποφύγετε τον τυχοδιωκτισμό και μην ισοπεδώνετε τα πάντα και τους άλλους στη επιδίωξή σας να πάρετε αυτό που θέλετε! Θα ωφεληθείτε από τη σωστή κατανομή του χρόνου σας, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας με θετικό τρόπο. Θα επηρεάζετε αλλά και θα έχετε αντίκτυπο στους άλλους. Είστε επιρρεπείς σε υψηλό πυρετό και σε μικροτραυματισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, έχετε μια κρυφή ενέργεια, την οποία δεν την εκδηλώνετε. Φαίνεστε φαινομενικά ήρεμοι, αλλά δεν είστε. Έχετε κάποια μυστική αποστολή ή ένα κρυφό όνειρο και θα προσπαθήσετε να το κάνετε πραγματικότητα. Θα επιδιώξετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους και είστε πολύ ευαίσθητοι στα προβλήματα των άλλων. Μπορεί να φαίνεστε ήπιοι, αλλά μπορεί να γίνετε ένας τρομερός εχθρός, αν πιεστείτε πάρα πολύ. Αφήνετε τώρα το υποσυνείδητό σας να διέπει τις επιθυμίες, τα όνειρα και τις πράξεις σας. Θα είστε πολύ μυστικοπαθείς σχετικά με ό, τι κάνετε και θα σας αρέσει να εργάζεστε μόνοι σας ή στην απομόνωση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, η ενέργειά σας θα χρησιμοποιηθεί σε δημιουργικές προσπάθειες, που είναι πρωτότυπες και εφευρετικές. Μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας και θα γίνετε επαναστατικοί, αλλά θα πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά για να αλλάξετε και να βελτιώσετε, αντί να ανατρέψετε τις υπάρχουσες συνθήκες. Θα πρέπει να αναπτύξετε ηθική ακεραιότητα και να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους, μαθαίνοντας να λέτε όχι. Θα μάχεστε για τις ιδέες σας αλλά θα είστε δογματικοί στις απόψεις σας. Θα έχετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γύρω σας, αλλά δε θα σας ικανοποιεί πάντα. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία ή διαμάχη με έναν από τους γονείς σας ή με τους ανωτέρους σας στην εργασία. Προσέξτε, γιατί αν χρησιμοποιήσετε ύπουλες τακτικές, για να κερδίσετε την εξουσία ή την κοινωνική θέση, θα κερδίσετε μια κακή φήμη και θα εκτεθείτε δημόσια. Στην καριέρα σας, θέλετε να είστε το αφεντικό και εάν δεν είστε, προτιμάτε να εργάζεστε ανεξάρτητα ή ακόμα και μόνοι. Έχετε ισχυρή θέληση να πετύχετε και αναλώνετε πολλή ενέργεια στην εργασία σας, επειδή τώρα είστε περισσότερο φιλόδοξοι και θέλετε να πετύχετε. Μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα ή να απομακρυνθείτε  από έναν από τους γονείς σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αντιπαραθέσεις  με άτομα που είναι μακριά σας ή μέσω του διαδικτύου (το οποίο είναι ένα μεγάλης απόστασης μέσο). Μπορεί να είστε απρόσεκτοι στην οδήγηση. Μη θυμώνετε απερίσκεπτα και ελέγξτε σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις. Θα έχετε ενθουσιασμό για μάθηση και δυνατά επιχειρήματα στις συζητήσεις. Μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε σε άγνωστα μέρη, προκειμένου να μάθετε ή να αποκτήσετε γνώσεις. Ενεργοποιείστε και τονώνεστε από τις φιλοσοφικές συζητήσεις, που είναι για σας τώρα σαν μια αναζήτηση της γνώσης. Είστε σωματικά δραστήριοι, αλλά δογματικοί στις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα είστε ικανοί στη διείσδυση, τη διερεύνηση, την ανίχνευση, τη διάγνωση οποιονδήποτε κρυμμένων και μυστικών πραγμάτων. Τώρα μπορεί να εργάζεστε σκληρά και θα είστε σε θέση να χειρίζεστε τους πάντες και τα πάντα. Κάτι που θα ακούσετε τώρα, θα μπορούσε να σας προκαλέσει εσωτερική αναταραχή ή να σας αγγίξει βαθιά. Θα είστε πιο στρατηγικοί στις ενέργειές σας και θα ψάχνετε σε βάθος τις ανθρώπινες σχέσεις. Θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις με ακίνητα, χρήματα τρίτων ή περιουσία. Τώρα θα νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε κι αυτό εξαιτίας της παράξενης ενέργειας που έχετε. Η σεξουαλική ορμή σας θα είναι αυξημένη και θα αναζητήσετε ένα σεξουαλικό σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα υπάρξουν συγκρούσεις και τριβές στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας, ως αποτέλεσμα της βιαστικής ιδιοσυγκρασίας της δικής σας και των άλλων, της θρασύτητας, της μισαλλοδοξίας και των υπερβολικών απαιτήσεων. Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια σχέση όπου τα πάθη θα είναι έντονα αλλά δεν θα υπάρχει πολλή αγάπη και αφοσίωση. Η σχέση είναι συχνά το αποτέλεσμα του έρωτα με την πρώτη ματιά, αν και μπορεί να την κάνετε βιαστικά και να μετανιώσετε αργότερα. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμοι και χαλαροί, ευγενικοί και διπλωμάτες, αντί να επιτρέπετε στην οποιαδήποτε διεκδικητική ή εριστική τάση σας, να έχει το πάνω χέρι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms