Δίας στον Καρκίνο. Ωριμάζοντας μέσα από την ανταπόκριση στα συναισθήματα.
Βαθμολόγησε
21
07
2013

Δίας στον Καρκίνο. Ωριμάζοντας μέσα από την ανταπόκριση στα συναισθήματα.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Στις 26 Ιουνίου 2013, ο Δίας εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου 2014.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014, ο Δίας θα προσφέρει ευκαιρίες και ανάληψη ρίσκων σε όσους έχουν πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου ή την ακμή των γωνιακών οίκων (1ος, 7ος, 4ος και 10ος οίκος) στο ζώδιο του Καρκίνου. Τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς) θα επωφεληθούν πάρα πολύ από αυτήν τη διέλευση του Δία.
 
Ο Δίας τείνει να επεκτείνει τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας και την κατανόησή μας. Αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία, την ανάπτυξη, τη γενναιοδωρία, τη χαρά και την αφθονία. Γινόμαστε απόλυτοι με τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις μας και το παίρνουμε προσωπικά, αν οι άλλοι διαφωνούν μαζί μας. Προσελκύουμε περισσότερη καλή τύχη, παίρνουμε το προβάδισμα, γινόμαστε αρχηγοί, εμπνέουμε τους άλλους και δείχνουμε ενθουσιασμό και θάρρος. Μας προτρέπει να είμαστε επικεφαλής, να καθοδηγούμε τους άλλους και να καινοτομούμε. 
 
Πιστεύουμε στον εαυτό μας και ότι μπορούμε να επιφέρουμε θετικές αλλαγές ή γενικά στην καλή τύχη. Πιστεύουμε στην ικανότητά μας να ανακαλύψουμε εκ νέου τη ζωή μας και να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη ενάντια στις όποιες αποτυχίες ή άλλες προκλήσεις. Απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό, δεδομένου ότι μας ωθεί να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η πίστη στον εαυτό μας φέρνει ένα πνεύμα πρωτοπορίας. Ζούμε στο «τώρα» και προσπαθούμε να αρπάξουμε τις ευκαιρίες γρήγορα.
 
Ο Δίας μπορεί να επεκτείνει τις πιο αρνητικές ιδιότητες ενός ζωδίου, όπως ακριβώς μπορεί να επεκτείνει και τα θετικά γνωρίσματα. Ο ζήλος και ο ενθουσιασμός είναι τα θετικά γνωρίσματα, αλλά μπορεί να μας οδηγήσει στην υπερβολή και την κατάχρηση. Οι αρνητικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μια πολύ εγωκεντρική συμπεριφορά, παραλείποντας να εξετάσουμε τις απόψεις των άλλων και αφήνοντας πίσω τις ευκαιρίες, λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης και της έλλειψης αντικειμενικότητας.
 
Η προοπτική του Δία δεν είναι αναλυτική ή λεπτομερής, αλλά επεκτατική. Με τον Δία, στην ιδανική περίπτωση, είμαστε πάνω από μικροψυχίες και βοηθάμε τους άλλους, στην αρνητική, γινόμαστε εγωκεντρικοί και μικροπρεπείς. Ανάλογα τον οίκο που διελαύνει ο Δίας, σε εκείνον τον τομέα της ζωής μας θα έχουμε χαρά και ανάπτυξη.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
 
Ο Δίας είναι σε έξαρση στον Καρκίνο, επειδή η αρχή της επέκτασης είναι φυσικά συμβατή με το ζώδιο της διατροφής και της ανάπτυξης. Ο χρόνος της μέγιστης ανάπτυξης εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, που συνδέεται με τον κυβερνήτη πλανήτη του Καρκίνου, τη Σελήνη. Ο Δίας, ο πλανήτης της πίστης, στον Καρκίνο, αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και συνήθως έχει βαθιά ριζωμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις, που έχουν εκληφθεί από τους γονείς. Απευθύνει έκκληση προς τα συναισθήματα και κατακλύζεται από μια αίσθηση ομαδικής αλληλεγγύης. Η κοινωνική του ζωή περιστρέφεται γύρω από γεύματα, δείπνα και πάρτι στο σπίτι. Είναι γενικά πρόσχαρος και φιλόξενος. 
 
Το μεγαλείο του Δία συγχωνεύεται με τη συναισθηματική σύνδεση του Καρκίνου με το σπίτι και την οικογένεια και έτσι ίσως βιώσουμε την επιθυμία να έχουμε ένα πιο …παλιομοδίτικο τρόπο ζωής. Δεν επιδιώκουμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας και θέλουμε τους αγαπημένους μας κοντά μας, ώστε να μπορούμε να τους φροντίσουμε. Επειδή ο Καρκίνος σηματοδοτεί το παρελθόν, είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσουμε την έρευνα για το οικογενειακό μας δέντρο και να μάθουμε για τις ρίζες μας. Ο Δίας στον Καρκίνο αγαπά να διασκεδάζει στο σπίτι και είναι περιποιητικός με όλους όσους συμπαθεί. Αυτή είναι μια τυχερή θέση για τον Δία και προσδίδει ευγένεια, προστατευτικά ένστικτα και μια τάση να λατρεύει την οικογένειά του. Οι έξυπνες οικονομικές κινήσεις αυξάνονται από καθαρή τύχη. Βοηθά στη λήψη χρημάτων, είτε μέσω κάποιας κληρονομιάς, είτε μέσω των σχέσεων με γυναίκες.
 
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Ο Δίας διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, στον οίκο της οικογένειας. Θα έχετε οφέλη στο σπίτι σας, την οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσία σας. Πολλή χαρά και ευχαρίστηση θα βρείτε μαζί με την οικογένειά σας ή στη ζωή σας μέσα στο σπίτι, κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ένα αυξημένο αίσθημα ασφάλειας θα προέρχεται από την οικογενειακή ζωή σας. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας και επίσης στην ψυχολογία σας. Οι προσωπικές εμπειρίες που θα αποκομίσετε, κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, θα είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αγορά ή πώληση ακινήτων ή οικονομικό κέρδος από ακίνητα. Οι σχέσεις με τους γονείς σας και τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας θα πάνε καλά.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Ο Δίας κάνει τώρα ένα θετικό και δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας και διελαύνει από τον τρίτο οίκο σας. Νέες εκπαιδευτικές και επικοινωνιακές δυνατότητες παρουσιάζονται τώρα. Μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας και τις ικανότητές σας και έτσι να βρείτε απόλαυση με αυτόν τον τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι γείτονες, τα αδέλφια σας ή οι συγγενείς σας θα μπορούσαν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στη ζωή σας. Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία και να εισπράξετε θετική αποδοχή. Είστε σε θέση να κατανοήσετε πιο περίπλοκα θέματα και προβλήματα και να εξηγήσετε κάποια πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε οι άλλοι να μπορούν εύκολα να σας κατανοήσουν. Αν είστε φοιτητής, μαθητής ή γενικά σπουδαστής, θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι. Εάν έχετε επιχείρηση, είναι πιθανό να αυξηθούν οι πωλήσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Ο Δίας διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, τον οίκο που κυβερνά το χρήμα, τις συναισθηματικές και υλικές αξίες σας και τα υπάρχοντά σας. Θα απολαύσετε οφέλη και θα έχετε δύναμη, διαμέσου της ανόδου των οικονομικών σας. Θα εγκαθιδρύσετε ένα νέο σύστημα αξιών. Ο Δίας σε αυτόν τον τομέα του Ωροσκοπίου σας θα μπορούσε κάλλιστα να σας κάνει να έχετε μια κερδοφόρα και παραγωγική χρονική περίοδο. Θα αισθάνεστε πιο σίγουροι και θα έχετε περισσότερο ενθουσιασμό για την ικανότητά σας να κερδίζετε τα προς το ζην και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερο εισόδημα, εφ' όσον είστε ρεαλιστικοί στους στόχους σας. Μια μεγάλη αγορά ή πώληση θα μπορούσε να συμβεί τώρα! Γενικά είναι μία ελπιδοφόρα στιγμή για τα οικονομικά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Ο Δίας είναι ιδιαίτερα επωφελής και σημαντικός για σας, καθώς διελαύνει στον πρώτο οίκο σας. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και θα έχετε αυτοπεποίθηση, καθώς και αυξημένη γενναιοδωρία προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η προσωπικότητά σας θα είναι πιο επεκτατική, πληθωρική και ενθουσιώδης. Αυτή η διέλευση αυξάνει την αισιοδοξία και τη γενναιοδωρία σας και σας δίνει τις δυνατότητες να είστε πιο χαλαροί και τυχεροί. Ό, τι συνέβη στο παρελθόν, δεν είναι πολύ σημαντικό για σας τώρα, αντίθετα είναι το μέλλον στο οποίο προσδοκάτε στην παρούσα φάση. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα που πριν φαινόταν δύσκολο ή ακόμη και ανυπέρβλητο να διευθετηθούν. Θα έχετε μια εντελώς διαφορετική προοπτική στη ζωή τώρα και δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε με τα πολύ μικρά πράγματα. 
 
ΛΕΩΝ
 
Ο Δίας διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας. Επωφελείστε από δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα «πίσω από τα παρασκήνια» ή σχετίζονται με ψυχικές δραστηριότητες. Πρόκειται για έναν κύκλο κατά τον οποίο θα γίνετε πιο συμπονετικοί, ευαίσθητοι και με κατανόηση ή θα έρθετε σε βαθύτερη επαφή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Δίας στο δωδέκατο οίκο λέγεται ότι προσφέρει πνευματική ή «θεία» προστασία. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να απαλλαγείτε από τις αυτοκαταστροφικές τάσεις σας, τις βαθιές ανησυχίες σας και τα αισθήματα ενοχής. Ο διαλογισμός και οι υποχωρήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε σας τώρα, δεδομένου ότι αναζωογονούν και ενδυναμώνουν το πνεύμα σας. Πολλή χαρά και ανάπτυξη μπορείτε να βρείτε στην απομόνωση και την περισυλλογή. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Δίας είναι ευεργετικός για σας, καθώς σχηματίζει ένα δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας και διελαύνει από τον ενδέκατο οίκο σας. Η διέλευση αυτή συνεπάγεται οφέλη και ενέργεια από δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης, τη διαμόρφωση μακροπρόθεσμων στόχων, νέες γνωριμίες και συμμετοχή σε συλλόγους και οργανώσεις στη ζωή σας. Μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους και επίσης ο κύκλος των φίλων σας θα μπορούσε σίγουρα να διευρυνθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και οι επιθυμίες σας τείνουν να είναι ασυνήθιστοι ή πρωτοποριακοί. Μπορεί να έχετε νέες ιδέες για το μέλλον. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ο Δίας διελαύνει από το δέκατο οίκο σας, τον οίκο του κοινωνικού status. Είναι πολύ πιθανό τώρα να έχετε αυξημένη δημόσια αναγνώριση και επαγγελματική επιτυχία. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή επίτευξης και εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας, καθώς και επιτυχίας στην επιχείρησή σας. Επιχειρήσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή με το πλατύ κοινό είναι δυνατόν να συσταθούν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Η δημόσια εικόνα σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Θα μπορούσε να υπάρξει μια προώθηση, νέες ευκαιρίες απασχόλησης, ένα δίπλωμα, ένα σημαντικό βραβείο ή ακόμα και γάμος. Θα έχετε θετικές αλλαγές στην κοινωνική σας θέση και πραγματικά η αλλαγή αυτή θα συμβεί μέσω προώθησης ή κάποιας άλλης μορφής επέκτασης.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ο Δίας είναι ιδιαίτερα επωφελής για σας, καθώς βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και στον ένατο οίκο σας. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να πάτε στο εξωτερικό, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βρεθείτε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας ή είναι ξένης προέλευσης. Μπορεί να γίνετε διανοητικά πιο περίεργοι τώρα, καθώς και κάποιες επιδιώξεις για γνώση θα σας ωφελήσουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Το μυαλό σας θα είναι περισσότερο επεκτατικό και ανεκτικό και θα έχετε λιγότερο άγχος απ' ότι συνήθως. Αυτές οι θετικές καταστάσεις δε θα έρθουν όλες αμέσως. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Ο Δίας θα σας φέρει οφέλη στους τομείς που συσχετίζονται με τον όγδοο οίκο σας, δηλαδή από τα κοινά οικονομικά που έχετε με τους συνεργάτες σας ή με το σύντροφό σας ή γενικά τα οικονομικά των τρίτων, από κοινόχρηστους πόρους, από τα δάνεια, τους φόρους, τη σεξουαλικότητα, τη θεραπεία, την προσωπική μεταμόρφωση, την έρευνα και τα ψυχολογικά θέματα. Αυτή είναι μια εποχή που θα έχετε αυξημένη ψυχολογική κατανόηση, οικειότητα και ίσως συσσώρευση πλούτου, αν μπορείτε να διαχειριστείτε τους οικονομικούς σας πόρους καλά. Αυτές οι θετικές καταστάσεις δε θα έρθουν όμως από μόνες τους. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο Δίας διελαύνει τώρα από τον έβδομο οίκο σας, τον οίκο του γάμου και των συνεργασιών σας. Μπορείτε να απολαύσετε οφέλη μέσω του γάμου ή μέσω επιχειρηματικών συνεργασιών και να έχετε θετικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Αυτή είναι μία χρονική περίοδος κατά την οποία έχετε περισσότερες πιθανότητες να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση ή να κάνετε καλύτερη μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι συνήθως και είναι πολύ πιθανό να έχετε επιτυχία σε νομικά θέματα ή άλλες μορφές διαπραγματεύσεων. Οικονομικά οφέλη θα μπορούσαν ενδεχομένως να έρθουν μέσω συνεργασιών. Για τους περισσότερους από εσάς που είστε ήδη σε κάποια συνεργασία ή ερωτική σχέση είναι πιθανό να βρείτε περισσότερες χαρές στις στενές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανόν να κάνετε μια νέα σχέση, που θα οφείλεται σε μια πιο βολική και ανεκτική στάση απέναντι στους άλλους. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Ο Δίας διελαύνει από τον έκτο οίκο σας και θα δείτε οφέλη στους τομείς της εργασίας σας, της υγείας σας, καθώς και στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αυτή η διέλευση ενισχύει τη δυνατότητά σας να χειριστείτε τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να αποδώσετε θετικά στη δουλειά σας. Τώρα οι άλλοι θα αρχίσουν να αναγνωρίζουν περισσότερο τις ικανότητές σας. Οφέλη μπορούν να έρθουν μέσω της δικής σας εργασίας, των συναδέλφων σας ή των υπαλλήλων σας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Κάθε είδος υπηρεσίας που μπορείτε να προσφέρετε θα πάει καλά, κυρίως γιατί θα βρίσκετε μεγαλύτερη χαρά στο να παρέχετε εξυπηρέτηση. Αν έχετε επιχείρηση, θα έχετε επιτυχία στην πρόσληψη ικανών εργαζομένων και θα βελτιώσετε το περιβάλλον της εργασίας σας. 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για σας, καθώς βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και στον δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Θα έχετε την έντονη επιθυμία να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας κι αυτό θα σας φέρει μπροστά σε νέες ευκαιρίες, καθώς θα διαπιστώσετε ότι νέες προοπτικές ανοίγουν για σας για τη διερεύνηση νέων τρόπων για να κάνετε πιο ευχάριστη τη ζωή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο φίλο που θα σας ξεσηκώσει για να βγαίνετε έξω περισσότερο ή να εμπνευστείτε από κάποια δημιουργική εργασία ή να αρχίσετε μια νέα ή να ξεκινήσετε ένα χόμπι. Ο έρωτας και η αγάπη θα έρθουν στη ζωή σας ή μία υπάρχουσα σχέση θα ενισχυθεί με καλό χιούμορ και ζεστασιά. Αν και ο Δίας φέρνει κάτι καλό, παρ’ όλα αυτά είναι σοφό να μην υιοθετήσετε μια ανέμελη ή απρόσεκτη στάση.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-07-2013 23:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms