O Δίας στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 6
06
09
2016

O Δίας στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ο Δίας περνάει στον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017. Η μετακίνηση του γίγαντα πλανήτη από ένα ζώδιο σε ένα άλλο είναι πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός, καθώς μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει τις ενέργειες και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, σαφώς προς το καλύτερο.

 

Δίας στον Ζυγό

 

Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύει ό,τι συνάδει προς το ρήμα «σχετίζομαι». Ο Ζυγός είναι το πρώτο ζώδιο στον κύκλο του ζωδιακού, που συνδέει την ατομική συνείδηση με τη συλλογική. Μέχρι την Παρθένο, στον κύκλο εξέλιξης του ζωδιακού, ο άνθρωπος εκφράζει το εγώ του. Από τον Ζυγό αρχίζει ο κύκλος του «εμείς», καθώς ο άνθρωπος μαθαίνει να εναρμονίζεται με τα άλλα «εγώ», καθρεπτίζεται στους άλλους, αποκτά την κοινωνική του εικόνα και μαθαίνει τον εαυτό του μέσα από τις σχέσεις.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Στον Ζυγό θα επεκτείνει την ανάγκη μας για ένωση. Θα μας ωθήσει να κάνουμε πιο δυνατές, ουσιαστικές σχέσεις, να συνεργαστούμε πιο αρμονικά με τους άλλους, να κάνουμε πιο ουσιαστικές επαφές. Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ζυγό και, μέσα από αυτό το ζώδιο, εκφράζει το κάλλος, τη χρυσή τομή, την ισορροπία, αρετές που εκτός από την τέχνη, σε έναν τέλειο κόσμο, θα έπρεπε να εκφράζονται και στις σχέσεις μας. Ο Δίας, που θα φιλοξενηθεί στο ζώδιό της και θα «χρωματιστεί» από τις ιδιότητές της, θα μας εξωθήσει στο να δώσουμε τις μάχες μας, τόσο για να ανακαλύψουμε το ταίρι ή τον συνεργάτη που ανταποκρίνεται ή που πλησιάζει στο μοντέλο με το οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε μια τέτοια σχέση, όσο και για να ανακαλύψουμε τους λόγους που διαταράσσουν τις ισορροπίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, προκειμένου να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, κυρίως του εαυτού μας, όπου και όταν χρειάζεται.

Ο Δίας είναι μεγάλος Διδάσκαλος. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο αποτελούν τον Νόμο, τόσο τον γήινο όσο και τον συμπαντικό. Ο Δίας είναι το Πνεύμα του Νόμου και ο Κρόνος το γράμμα του Νόμου. Τώρα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο στο οποίο ο Κρόνος έχει την έξαρσή του, θα προσπαθήσει να μας βάλει στο πνεύμα της δικαιοσύνης, αλλά και της αποδοχής, της κατανόησης της διαφορετικότητας. Θα προσπαθήσει να μας διδάξει ότι η αρμονία δεν επιτυγχάνεται με το να θέλουμε να κάνουμε τους άλλους σαν εμάς, αλλά με το να δεχόμαστε τους άλλους όπως είναι, προσφέροντας το καλύτερο που μπορούμε και προσελκύοντας το καλύτερο που έχουν να δώσουν.

Συμπερασματικά, ο Δίας από τον Ζυγό επιδιώκει την ένωση, την κοινωνικοποίηση, τη σύζευξη, τους γάμους, τις συνεργασίες, τις ισότιμες και αρμονικές σχέσεις, την επαφή μας με τον πολιτισμό, τη τέχνη, την ευγένεια, τη χάρη, την ωραιότητα, το αίσθημα δικαίου και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Μας ωθεί στην αυτοβελτίωση με σκοπό τη δημιουργία μιας καλύτερης εικόνας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά (να αμβλύνουμε τις εσωτερικές εντάσεις και να προσπαθήσουμε να μην είμαστε τραχείς).

Ο επεκτατικός Δίας μας εξωθεί στο να μάθουμε την τέχνη του σχετίζεσθαι. Το πώς θα πάρουμε το μάθημά μας και το αν θα το κάνουμε κτήμα μας, εξαρτάται από τον προσωπικό μας χάρτη, από τη διαχείριση των συναισθημάτων μας και από το αν θα ασκήσουμε τη βούλησή μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας δούμε, ωστόσο, τι έρχεται να διαμηνύσει ο Δίας σε κάθε ζώδιο και πώς θα το επηρεάσει για έναν ολόκληρο χρόνο που θα παραμείνει στον Ζυγό. (Αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε το για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα).

 

Δίας στον Ζυγό και προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας θα φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου, γι’ αυτό και αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στις συνεργασίες σου όσο και στις ερωτικές σου σχέσεις! Είναι πολύ πιθανό να παντρευτείς ή να συγκατοικήσεις, να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτά σου με το ταίρι σου ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με σκοπό τον γάμο. Αν θέλεις να πάρεις διαζύγιο με τον Δία στον Ζυγό, θα βρεις τους τρόπους να χωρίσεις φιλικά και με πνεύμα συνεννόησης, ιδιαίτερα αν έχεις παιδιά και είναι απαραίτητο να κρατήσεις μια καλή σχέση με τον άλλο γονέα τους. Επίσης, είναι πιθανό να βρεις γρήγορα το άτομο που θα γεμίσει το κενό της προσωπικής σου ζωής. Οι συνεργασίες σου θα στεφθούν από επιτυχία και ίσως υπογράψεις ένα καινούργιο, επικερδές συμβόλαιο, ενώ θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που μπορεί να σε στηρίξουν στη δουλειά. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms)

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητά σου φωτίζεται! Τώρα θα πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου και θα αποφασίσεις να υπηρετήσεις με συνέπεια τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους. Ο Δίας από τον Ζυγό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι η υπηρεσία και η προσφορά δεν πρέπει να σε μετατρέπουν σε θύμα, αλλά αξίζουν όταν γίνονται με χαρά. Και η χαρά διασφαλίζεται μόνο όταν υποστηρίζεις τον εαυτό σου και δεν τον θυσιάζεις στο βωμό της καλής εικόνας σου. Όταν μπορέσεις να διαχωρίσεις το χρήσιμο από το άχρηστο, όταν ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου στο πλαίσιο της καθημερινότητας και μάθεις να λες το πολυπόθητο «όχι». Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι πιο θετική, καθώς θα συνειδητοποιήσεις με ποιους μπορείς να συμμαχήσεις και ποιους πρέπει να αποφεύγεις. Θα είναι πιο εύκολο να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου και να διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια προαγωγή. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα περάσει σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου! Θα νιώθεις πιο χαρούμενος/η, δημιουργικός/η, αισιόδοξος/η. Με τον Δία στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, ο Φτερωτός Θεός θα σε χτυπήσει με τα βέλη του, χαρίζοντάς σου έναν ενθουσιώδη έρωτα ή ταράζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τα λιμνάζοντα νερά της σχέσης σου. Αν θέλεις να κάνεις ένα παιδάκι, ο Δίας από τον Ζυγό σε ευνοεί. Τώρα θα ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή θα ανακαλύψεις ότι ένα από αυτά μπορεί να σου αποδώσει και οικονομικά οφέλη. Θα βρεις τους συμμάχους για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες ή για να σε στηρίξουν, προκειμένου να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Αν είσαι καλλιτέχνης, θα λάμψεις στο στερέωμά σου. Γενικότερα, θα ακτινοβολείς σε ό,τι κάνεις, καθώς η τύχη σου θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράζεις τον εαυτό σου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θεμέλια της ζωής σου δέχονται υποστήριξη με τον Δία στον Ζυγό. Τώρα θα έχεις και την ψυχική δύναμη και τις ευκαιρίες να κάνεις θεαματικές αλλαγές στη ζωή σου, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στην προσωπική σου ζωή. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου μπορεί να διεκπεραιωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Με τον Δία στον Ζυγό οι κόποι σου θα αποδώσουν τους καρπούς, που είναι απαραίτητοι για να «ανοίξεις» σπίτι. Ο γάμος με το άτομο που θα σε κάνει να οραματιστείς τη δημιουργία μιας οικογένειας μαζί του, είναι πολύ πιθανός αυτή τη χρονιά. Κι αν δεν έχεις βρει το ταίρι που σε εμπνέει, δεν αποκλείεται να το βρεις και να γίνουν όλα πολύ γρήγορα. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις την οικογένειά σου με το κάνεις ή να υιοθετήσεις ένα παιδί, τώρα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Είναι πιθανή μια αγορά ακινήτου ή μια μετακόμιση, που θα βελτιώσει το βιοτικό σου επίπεδο. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΛΕΩΝ

Με τον Δία στον Ζυγό θα γίνεις πιο εξωστρεφής, θα αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να επιδείξεις τη θεατρικότητά σου και, γενικότερα, τα μοναδικά σου ταλέντα στο λόγο, στον τρόπο έκφρασης, στη διδασκαλία, στην παρουσίαση ενός θέματος. Κι όλα αυτά θα είναι τα διαβατήριά σου για να κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων, να σε προσέξουν στη δουλειά σου και να ανέβει το κασέ σου, καθώς επίσης και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα διανθίσουν την προσωπική σου ζωή. Θα φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, θα διασκεδάσεις, θα γίνεσαι το επίκεντρο στις παρέες. Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο. Τώρα θα μπορέσεις να συνδεθείς πιο στενά με τα αδέλφια και τους συγγενείς σου κι αν είχατε διαφορές, να τις επιλύσετε με τον πιο δίκαιο τρόπο. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας από τον Ζυγό για έναν ολόκληρο χρόνο, θα φροντίζει για την ικανοποίηση των αναγκών σου, καθώς θα σου προσφέρει αφειδώς τις ευκαιρίες να καλυφθείς, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Οι δουλειές σου θα αποδώσουν καρπούς κι αν δεν αποδώσουν, είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να συνάψεις μια άλλη συνεργασία, η οποία θα είναι πιο αποδοτική οικονομικά. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, θα βρεις τους τρόπους να τις διεκπεραιώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σου, να πάρεις ένα πριμ ή κάποια χρήματα που σου χρωστούν. Θα νιώθεις πιο ασφαλής και θα είσαι πιο ήρεμος/η και αισιόδοξος/η, απαλλαγμένος/η από αρκετούς φόβους που σε διάβρωναν ψυχικά. Το θετικό αποτέλεσμα της αλλαγής σου θα είναι να προσελκύσεις ανάλογα οφέλη από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς θα έλκεις τα άτομα που θα υποστηρίζουν τις ανάγκες σου και θα σε καλύπτουν με την αγάπη και τη στοργή τους. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγονται νέοι, σαφώς πιο φωτεινοί, ορίζοντες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μέσα στη χρονιά που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα είσαι πιο αισιόδοξος/η, θα βρεις τους τρόπους να εκφράσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και να κερδίσεις πόντους από αυτά, θα γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους, αρκετά επιτυχημένους στους χώρους τους. Είναι πολύ πιθανό να παντρευτείς, να κάνεις μια σημαντική σχέση ή να ανανεώσεις τους όρκους σου. Μια καινούργια συνεργασία ή η ανανέωση μιας παλιάς μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για τη φήμη και την καριέρα σου. Καθοριστικό, τόσο για το πρακτικό κομμάτι της ζωής σου όσο και για την καλή σου ψυχολογία, θα είναι το γεγονός ότι θα νιώθεις πιο δικαιωμένος/η, καθώς θα βλέπεις τις προσπάθειές σου να καρπίζουν, αρκεί να μη στηριχθείς στην τύχη σου, αλλά να κοπιάσεις για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που, ομολογουμένως, θα είναι μοναδικές. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνεις μια βουτιά στα βαθιά του υποσυνειδήτου σου, στους ωκεανούς των συναισθημάτων σου, των αναγκών, των επιθυμιών σου. Με τον Δία στον Ζυγό θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να καθορίσεις τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ευτυχισμένος/η, καθώς θα συμβούν τα γεγονότα που σκοπό τους θα έχουν να απαλλαγείς από εμμονές και απωθημένα, καθώς επίσης και από άτομα ή καταστάσεις που σου τα προκαλούν. Η ευκαιρία σου είναι μοναδική καθώς, ακόμη και στις επίπονες στιγμές, θα υπάρχουν γύρω σου τα άτομα που θα έχουν ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα για να σε στηρίξουν. Οι εντάσεις θα αμβλυνθούν, καθώς θα κατασταλούν κάποιες φοβίες σου. Η καθημερινότητά σου θα είναι πιο ευχάριστη και μπορεί να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, που μέχρι αυτή τη στιγμή σε ταλάνιζαν. Γενικότερα, θα νιώθεις σαν να έχεις ένα φύλακα άγγελο που θα σε βγάζει από τα αδιέξοδά σου, τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα πρακτικά. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους θα δρέψεις του καρπούς των προσπαθειών σου, ιδιαίτερα αν έχεις πάρει τα μηνύματα του Κρόνου, που βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις συνειδητοποιήσει ότι «τα καλά κόποις κτώνται». Στη δουλειά σου θα νιώθεις ότι αποδίδεται δικαιοσύνη, καθώς θα βρίσκεις τους συμμάχους και θα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι συλλογικές σου δραστηριότητες θα ανθίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια αρχηγική θέση σε χώρο που δραστηριοποιείσαι με άλλους ομοϊδεάτες σου. Θα βάλεις νέους, πιο μεγαλεπήβολους στόχους, καθώς εκτός του γεγονότος ότι θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και θα πιστέψεις στα καλύτερα που έρχονται, θα βρεις και υποστηρικτές για τα νέα σου σχέδια. Νέες φιλίες θα μπαίνουν στο προσκήνιο και θα σε ανανεώνουν, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλία σου να προαχθεί σε ερωτική σχέση. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Ζυγό θα βρίσκεται σε ένα καθοριστικό τομέα της ζωής σου και θα δώσει τα φώτα του σε θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα, αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, δυναμικά ξεκινήματα, ανάλογα με το πού θα στρέψεις τη βούλησή σου, για να κερδίσεις μια θέση στον Ήλιο. Θα συμβούν γεγονότα που θα ανεβάσουν τη δημοτικότητά σου στον τομέα σου και, κατά συνέπεια, το κασέ σου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής καταξίωσης μπορεί να κάνεις έναν γάμο που θα χαίρει κοινωνικής αποδοχής και θα σε εντάξει σε ένα καλύτερο μοντέλο ζωής, το οποίο θα σε αναπτερώσει ψυχολογικά και θα σε κάνει να νιώθεις ότι πατάς σε πιο γερές βάσεις. Επειδή ο Δίας από τον Ζυγό θα σου φέρει αρκετή δουλειά, θα πρέπει να φροντίσεις εγκαίρως να βάλεις προτεραιότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να έχεις δεσμευτεί γι’ αυτές που θα είναι οι πιο προσοδοφόρες. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκοπός του Δία από την πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου θέση του Ζυγού, είναι η διεύρυνση των οριζόντων σου! Ιδέες, απόψεις, σχέδια, προσπάθειες θα βρουν το δρόμο τους, τους υποστηρικτές τους, του συνηγόρους τους, για να δικαιωθούν και να πραγματωθούν. Μπορεί να επεκτείνεις τις δουλειές σου, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα διευρύνεις του πνευματικούς σου ορίζοντες, είτε μέσα από ταξίδια που θα σε φέρουν σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, είτε μέσα από σπουδές, επιμόρφωση, διαλογισμό, ένταξη σε ομάδες που ασχολούνται με τη φιλοσοφία. Τώρα δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ή να γνωρίσεις ένα άτομο που θα αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία σου, προτείνοντάς σου πιο πνευματικές, φωτεινές διαδρομές εξέλιξης. Ο Δίας από τον Ζυγό θα πριμοδοτήσει τις επαφές σου με άτομα του εξωτερικού και τις συνεργασίες σου με ξένες εταιρείες. Η θετικότητα και η αισιοδοξία θα είναι τα όπλα σου, για να δώσεις τις μάχες της καθημερινότητας και να νικήσεις. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας από τον Ζυγό σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι στις διαστρωματώσεις του ψυχισμού σου και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να βρεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Θα δεις σε βάθος τις σχέσεις σου και θα δημιουργήσεις μια πιο βαθιά και με ουσιαστικό υπόβαθρο ερωτική ζωή, είτε με το ταίρι σου είτε με το άτομο που θα γνωρίσεις μέσα σε αυτήν τη χρονιά. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά, διατροφές, κάνοντας συμφέροντες διακανονισμούς. Δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από κληρονομιές, διατροφές, επενδύσεις ή ένα βοήθημα, που θα σε ενισχύσει οικονομικά. Το δέκα το καλό είναι ότι θα βελτιωθεί αισθητά η ψυχολογική σου κατάσταση και θα αισθάνεσαι πιο δυνατός/η για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1,24/sms) 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-09-2016 12:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms