Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Σκοπριού το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Σκορπιού και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Η δύναμη και η εξουσία να επιβάλετε τις δικές ανάγκες και επιθυμίες, εις βάρος των αναγκών και επιθυμιών των αγαπημένων σας προσώπων σας κάνει να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Πλούτωνας, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί ασταθείς και ακραίες καταστάσεις στο σπίτι σας ή/και με την οικογένειά σας. Ενώ μπορεί να θέλετε να επιταχύνετε τον ρυθμό μιας αλλαγής, μπορείτε επίσης να ανάψετε φωτιά στην πυριτιδαποθήκη. Με αυτά τα έντονα και ακραία συναισθήματά σας, έχετε ως στόχο να κάνετε θετικές αλλαγές και ανακαλύψεις στην οικογενειακή σας ζωή, αλλά αυτές που θα υποστηρίξουν τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Όταν επικεντρώνεστε σε μια υγιή, εποικοδομητική σχέση, διατρέχετε πολύ μικρότερο κίνδυνο να την ανατινάξετε. Με φαινομενικά δυσεπίλυτα προβλήματα, υπάρχει ανάγκη συμβιβασμού. Τί μπορείτε να εγκαταλείψετε και τί είναι για εσάς το απόλυτο πρόβλημα;

Προσέξτε τις εμμονές σας, τη μανία σας και την κακεντρέχειά σας που οδηγούν σε ακραίες διαμάχες καθώς τώρα γίνεστε εξουσιαστικοί και χειριστικοί. Συμβουλή: Μην πέσετε θύμα της κατάφωρης κατάχρησης εξουσίας από κανέναν και θέστε υπό έλεγχο τις δικές σας κυριαρχικές τάσεις. Πριν ξεσπάσετε, ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για εσωτερική έρευνα και να ζητήσετε … συγγνώμη από τον εαυτό σας. Κατά κάποιο τρόπο, καταλήξατε σε μια αρνητική κατάσταση όπου δώσατε πρόθυμα στον άλλον όλη την εξουσία, να σας εγκρίνει ή όχι. Ίσως χρειαστεί να είστε σταθεροί στα όριά σας, αλλά να ξέρετε ότι το πραγματικό μάθημα είναι μέσα σας. Δεν είναι υπερβολικό να ευχαριστήσετε αυτό το άτομο (σιωπηλά) που σας υπενθύμισε πού βρίσκονται η δύναμή σας και τα όριά σας.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου): Ετοιμαστείτε για μια σεξουαλική ή/και πνευματική επανάσταση! Όλες οι στενές σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από κάποιες αλλαγές καθώς ο απρόβλεπτος Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Ουρανός με το ανεξάρτητο πνεύμα του ταρακουνάει τη σχέση σας, κάτι που μπορεί να φέρει έντονη ανεξαρτησία και αυτονομία ή να δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε. Θα μπορούσε να πυροδοτήσει δράμα και αστάθεια καθώς τώρα παίζετε έντονα το παιχνίδι του κρυφτού και εφαρμόζετε τεχνάσματα που τελικά γυρίζουν εναντίον σας. Η ζήλια, η καχυποψία, η κτητικότητα, η δυσπιστία δημιουργούν αντιδραστικές καταστάσεις και θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν τον αγαπημένο σας καθώς διεκδικεί την ελευθερία του. Οι συνομιλίες μεταξύ σας θα μπορούσαν να μοιάζουν με ποινικές έρευνες και ανάκριση και ο έλεγχός σας δεν είναι πλέον ανεκτός.

Αν έχετε ονειρευτεί μια ζωή έξω από τα συνηθισμένα, θα μπορούσατε να τη δοκιμάσετε φέτος. Μήπως πρέπει να διασχίσετε έναν ωκεανό για να συναντηθείτε με την αγάπη των ονείρων σας; Ο πειραματικός Ουρανός θα μπορούσε να σας φέρει περιπέτειες με άτομα που δεν επιθυμούν τη δέσμευση ή ακόμα άφθονες ευκαιριακές γνωριμίες οι οποίες όμως γεμίζουν τη ζωή σας και απομακρύνουν την άχαρη ρουτίνα σας. Ίσως σας κάνει το «κλικ» κάποιος που είναι εντελώς διαφορετικός από τον συνηθισμένο τύπο σας. Ίσως είναι αυτό το περίεργο, οι φαινομενικές αντιθέσεις δημιουργούν τη μαγεία και το πάθος! Ίσως τώρα φλερτάρετε περισσότερο στο Facebook ή ερωτευτείτε κάποιον/α που ήταν προηγουμένως πλατωνικός φίλος σας. Μια διαδικτυακή γνωριμία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση, αλλά το αν θα ζήσετε μαζί για πάντα, μένει να φανεί στο χρόνο. Ποτέ δεν θα μάθετε όμως αν δεν δοκιμάσετε!

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Ένα νέο κύμα ενέργειας έρχεται στην ερωτική σας ζωή καθώς ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της φήμης, της γονιμότητας και της αληθινής αγάπης. Μερικοί του ζωδίου σας θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές ή αν είστε σε σχέση σκέφτεστε την τεκνοποίηση ή επιτέλους δεσμεύεστε ότι θα κάνετε τα επόμενα βήματα. Αλλά μην αγχώνεστε αν ο θεός Έρωτας πάει τα πράγματα αργά. Ο Κρόνος θα μείνει δύο χρόνια σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας, οπότε έχετε χρόνο μπροστά σας. Ακόμα καλύτερα; Θέτετε όρια στη σχέση σας τα οποία γίνονται αποδεκτά από τον αγαπημένο σας ή ρίχνεστε στην αγκαλιά κάποιου/ας που σας κάνει να πετάτε στα ουράνια! Εάν ζείτε ήδη το όνειρο, είστε έτοιμοι να πάτε σε μια τολμηρή και συναρπαστική νέα φάση.

Δεδομένου ότι η πρόκληση του Κρόνου είναι να σας κάνει να νιώθετε αποθαρρημένοι ή να προβάλετε αντίσταση, θα μπορούσατε να συναντήσετε εμπόδια γύρω από τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή στην ήδη υπάρχουσα ή δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ότι η άλλη πλευρά δεν σας σέβεται και δεν σας εκτιμά και υπό την επιρροή του Κρόνου, ίσως το άτομο που θαυμάζετε να μην είναι συγκαταβατικό αλλά επικριτικό και σκληρό μαζί σας. Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος, επομένως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε: Ποιό είναι το μάθημα που πρόκειται να μάθω εδώ; Ίσως ήρθε η ώρα να φύγετε και να πάτε κάπου αλλού που σας σέβονται και σας εκτιμούν, αλλά και σας δίνουν περισσότερη αυτονομία. Αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι πολύτιμο να κερδίσετε από αυτή τη μάθηση, οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Από τη φύση σας είστε μυστηριώδεις και παθιασμένοι, και καθώς ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τροφοδοτεί την ψυχή σας με πάθος και ακαταμάχητη, αινιγματική γοητεία. Το μυαλό σας είναι στη δέσμευση, όλες οι σημαντικές σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας είναι και θα συνεχίσουν να είναι προτεραιότητα για σας το πρώτο πεντάμηνο του 2024. Αλλά ευτυχώς, θα απολαύσετε επίσης την περιπέτεια, την ελευθερία και την εξερεύνηση, καθώς η προσοχή σας στρέφεται επίσης στην προσωπική ανάπτυξη που ικανοποιεί την ψυχή σας. Ποιό από τα μοναδικά σας όνειρα θέλετε να εκδηλώσετε στον ευρύτερο κόσμο, να το μοιραστείτε παγκοσμίως και ίσως ακόμη και να μετατραπεί σε επιχείρηση; Η τάση του να γίνετε ένα δυναμικό δίδυμο (ερωτικό ή/και επαγγελματικό) ξεκίνησε από πέρσι και συνεχίζεται κι αυτό το έτος καθώς ο τυχερός Δίας σας ενώνει με το μεγάλο πάθος ή/και φέρνει στη ζωή σας επικερδείς και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Ο επεκτατικός και φιλοσοφικός Δίας στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, φέρνει μεταμορφωτικά ταξίδια και επικερδή συνένωση των οικονομικών πόρων σας. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να κάνετε τίποτα; Ο ευεργέτης Δίας λέει, «Ναι!» στο παθητικό εισόδημα το 2024 καθώς ευνοεί τις επενδύσεις. Είτε αγοράζετε ένα ακίνητο για ενοικίαση, είτε μαθαίνετε για την αγορά, είτε πουλάτε μαθήματα και προϊόντα, σκεφτείτε επεκτατικά καθώς ο Δίας σας βάζει πλάτες. Αλλά μην αποκλείετε εντελώς τις νέες επαγγελματικές διασυνδέσεις που κάνετε καθώς οι τολμηρές ιδέες των άλλων θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια προσοδοφόρα οικονομική συμφωνία, συνενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σας. Μπορεί ακόμα να ταξιδέψετε για δουλειά, να προβάλετε την επιχείρησή σας στα μέσα ενημέρωσης, περνάτε μια περίοδο οικονομικής ακμής.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Οι επαγγελματικοί στόχοι σας εξακολουθούν να αποτελούν τη μέγιστη προτεραιότητά σας καθώς ο ανάδρομος Άρης ξεκινά ένα ταξίδι στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ποιές είναι ο κατάλληλες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία; Αναλογιστείτε τώρα τι έχετε κάνει και τι όχι στην εργασία σας και πως μπορείτε να άρετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας. Ακόμα κι αν κάποια άτομα στην εργασία σας αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, εσείς συνεχίστε να προβάλετε την εξουσία σας ως ηγέτης της εταιρείας σας (ή του κλάδου σας), ακόμα κι αν πρέπει να αφιερώσετε περισσότερες ώρες στη δουλειά. Επιπλέον, ο ανάδρομος Άρης προσθέτει ένταση με τους ανωτέρους σας ή/και τους συναδέλφους σας, ίσως για εκκρεμή επαγγελματικά ζητήματα ή κάποια υποβόσκουσα δυσαρέσκεια. Τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα με ένα συνάδελφο, καθώς αποφασίζετε ότι απλά δεν αντέχετε ο ένας τον άλλον. Ίσως κάποιος συνάδελφος προσπαθεί να σας γκρεμίσει, να σας εκφοβίσει και να επιμένει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτείτε, ετοιμαστείτε να πάρετε θέση για τον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms