19
04
2024

Ζώδια Αύριο 20 Απριλίου 2024, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 20 Απριλίου 2024 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Δυνατότητα για ριζικές αλλαγές

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για τολμηρές προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για να διαφοροποιηθεί οτιδήποτε είναι αρνητικό ή ασφυκτικό και δημιουργεί δυσανασχέτηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, απελευθερωμένες ενέργειες.

Στόχος θα είναι να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και να ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες, οι πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες θα τραβήξουν την προσοχή. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οι ριζικές αλλαγές θα απαιτούν συντονισμένο τρόπο σκέψης και μεθοδικές ενέργειες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα ικανά να οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι ενθουσιασμοί, τα συμβάντα θα τονώσουν τις διαθέσεις, φεύγουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές τακτοποιήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές ενέργειες και παρορμητικές αντιδράσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες ή διαφωνίες απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης