07
07
2020

Ζώδια Αύριο 8 Ιουλίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 08 Ιουλίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Ένταση στις συζητήσεις, αντιπαραθέσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία, στις συζητήσεις δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση, ελλοχεύει κίνδυνος για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Οι διαθέσεις θα είναι πεισματικές, οι απόψεις ίσως να εκφραστούν με στόμφο, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις και οι εντάσεις στις αντικρουόμενες απόψεις.

Συζητήσεις θα γίνουν γύρω από οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα, ο εγωκεντρισμός δεν θα αφήσει περιθώρια αποδοχής, ενδεχομένως ο καθένας να προσκολληθεί μόνο στη δική του πλευρά και να μην είναι σε θέση να αποδεχτεί ή να κατανοήσει. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης καλό θα είναι να διατηρηθούν χαμηλοί οι τόνοι, στόχος θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση και όχι η αντιπαράθεση.

Στον αισθηματικό τομέα στα ζευγάρια δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, οι καταπιεστικοί ή οι ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να επιβληθούν και να πιέσουν, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα βοηθήσει στην εσωτερική τόνωση και στην ανάγκη για ελευθερία έκφρασης αλλά και δράσης. Θα δοθεί η δυνατότητα για ανανέωση, για κοινωνικοποίηση και για συλλογική δράση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης η ομαδική κινητοποίηση και η διάθεση για συναδελφική αλληλοβοήθεια θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. 

Ανοίγει ο δρόμος για φλερτ και προσεγγίσεις, θα υπάρξει ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν και να εκδηλωθούν, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ανανέωση γνωριμιών όχι μόνο προσωπικών, αλλά και κοινωνικών. Οι καταπιεσμένοι θα έχουν την ανάγκη να αλλάξουν τις ασφυκτικές συνθήκες που τους δυσανασχετούν, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ενέργειες με στόχο την διαφοροποίηση και τη βελτίωση.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Υδροχόο στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τις διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, έκταση θα δοθεί στη φαντασία. Η αντιμετώπιση των καταστάσεων θα είναι πιο χαλαρή, ωστόσο οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις χρονοτριβές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms