30
11
2020

Ζώδια Αύριο 1 Δεκεμβρίου 2020, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 01 Δεκεμβρίου 2020 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Ερμής στον Τοξότη - Επικοινωνιακά ανοίγματα, ανησυχίες και αναζητήσεις.

Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη συγκεκριμένοι θα γίνουν οι στόχοι, στις συζητήσεις θα ακουστούν καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για νέες συνεργασίες, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι δημιουργικά θα μπορέσουν να δώσουν μία θετική εξέλιξη. Στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες.

Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, φεύγει η εσωστρέφεια, θα υπάρξει ανάγκη για συναναστροφή και διασκέδαση. Προσοχή στις παρορμητικές και βιαστικές αποφάσεις, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες ενδεχομένως να είναι δύσκολη η δέσμευση, θα βρουν τρόπο να αποφύγουν τις υποσχέσεις κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, έμφαση θα δοθεί στη συναναστροφή. Δεν θα λείψουν τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και οι διχασμοί, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να αποφασίσουν. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές. Τολμηρά θα είναι τα βήματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και προσωπικής, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, οι μπερδεμένοι και οι αναποφάσιστοι θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms