21
07
2024

Ζώδια Αύριο 22 Ιουλίου 2024, αυριανές προβλέψεις.

Τα Ζώδια Αύριο 22 Ιουλίου 2024 με τις αυριανές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα: Αυτοπεποίθηση δυναμικές αποφάσεις

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κυριαρχία. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν είτε με την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε με την οικονομική τους ευρωστία ή τη γενναιοδωρία τους. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δυναμικές και μεθοδικές θα είναι οι επιδιώξεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για άνοδο και εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές και ελκυστικές. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα εύκολη θα κάνει την εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση, δοτικότητα, διαίσθηση, συμπαράσταση.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα δώσει την ώθηση για δημιουργικές προσεγγίσεις. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές, στόχο θα έχουν να προχωρήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες ένα βήμα παραπέρα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για απεγκλωβισμό από τη στασιμότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εποικοδομητικές πρωτοβουλίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες, δυσκολία θα υπάρξει στην συγκέντρωση. Η ανυπομονησία και η ανάγκη για απεγκλωβισμό από ασφυκτικές συνθήκες ή από ανιαρά δεδομένα θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες. Δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ