Λέων Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Λέων αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Λέων αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο να περάσεις καλά με τους φίλους σου αφού απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε παρέες και να συζητάς για ζητήματα που κινούν το ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι να μην γίνεσαι εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σε φιλικές παρέες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου για κοινούς σας στόχους, καθώς τα λάθη είναι πιθανά να θα προκαλέσουν ζητήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, κράτησε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2019 18:55:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι