Λέων Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Λέων αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Λέων αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στον/η σύντροφό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η αυτοπεποίθησή που νιώθεις είναι διάχυτη και αυτό κάνει σημαντική την παρουσία σου σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι με τη συμπεριφορά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει στο να έρθουν ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή προσπάθησε να τις διαχειριστείς γιατί οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν αποκλείονται.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Λέων αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι σημαντικό να καταφέρεις να αφεθεί στο πάθος χωρίς να επικρατήσει η ζήλια και να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αφού η γοητεία σου είναι απαράμιλλη, φρόντισε να κατασταλάξει στη θέλεις γιατί αυτό είναι που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 01:34:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms