Λέων Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Λέων αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Λέων αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό λειτουργώντας ευεργετικά στη διάθεσή σου καθώς βρίσκεις με αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση. Ζητήματα σπουδών και νομικής φύσεως, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια σε ότι αφορά σπουδές ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και να απογοητευτείς. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων για να ξεπεράσεις ότι σου χαλάει τη διάθεση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα μην επιτρέψετε τίποτα να χαλάσει τη διάθεση σου, ξεφάντωσε με το/η σύντροφό σου και απόλαυσε τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απομακρύνουν την κατήφεια και θα σε γεμίσουν χαρά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 15:09:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι