Λέων Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Λέων αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Λέων αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Λέοντα, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να απαλύνουν το ψυχολογικό φορτίο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν στη δουλειά. Η κακή συνεννόηση και τα παιχνίδια του μυαλού δεν σε βοηθούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά, αποφεύγοντας λανθασμένες κινήσεις λόγω παρορμητισμού και ασυνεννοησίας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Λέων αύριο στα αισθηματικά:

Ζητήματα του παρελθόντος απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν προβλήματα. Είναι σημαντικό να αναζητήσεις την συντροφικότητα και να μην επιτρέψεις σε πληγές και απωθημένα να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η φορτισμένη ψυχολογία σου δεν είναι ιδανικός σύμβουλος και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2020 03:02:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms