Ιχθύς αισθηματικά χαρακτηριστικά με ποια ζώδια ταιριάζει.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5

Ιχθύς αισθηματικά χαρακτηριστικά για το ζώδιό του, με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ! Διαβάστε σε Ιχθύς αισθηματικά χαρακτηριστικά  όλα τα μυστικά του αλλά και με ποια ζώδια ταιριάζει. Πως συμπεριφέρεται και πως αντιδρά, τι του αρέσει και τι τον ενοχλεί.

 

Ιχθύς αισθηματικά χαρακτηριστικά:

 

Τα αισθηματικά χαρακτηριστικά για Ιχθύς: Άστατες ερωτικά ,αλλά όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο θα δώσουν και την ψυχή τους. Ευαίσθητες και επιρρεπείς, σε καταστάσεις που γνωρίζουν από πριν ότι θα πονέσουν. Περιποιητικές με κάθε σύντροφό τους, καλές μάνες και πιστές σύζυγοι. Μια γυναίκα Ιχθύς, μπορεί να κάνει μια σχέση ερωτική κι ας μην το επιθυμεί, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και αυτό γιατί νιώθει πολύ ανασφαλής με τον εαυτό της. Με μια λέξη η γυναίκα Ιχθύς ευαίσθητη, σε σημείο να μην μπορεί να αντέξει έναν ενδεχόμενο χωρισμό και να αποδέχεται κάθε αρνητικό του συντρόφου της, να μην προσπαθεί να τον αλλάξει και να ζει καταστάσεις που δεν της αρμόζουν και την αδικούν. Διαθέτει αυξημένο ένστικτο, έχει ανιδιοτελή αγάπη για όλο τον κόσμο, κοινωνική και πολλές φορές παρασύρεται. Στον έρωτα παρασύρετε και πολλές φορές θα γίνει άβουλη, ενώ μέσα της αλλά θέλει, δεν έχει μάθει να τα ζητά ή να τα διεκδικεί, προτιμά τη στασιμότητα και ο φόβος της μοναξιάς, θα την αναγκάσει ακόμη και να έχει την πιο λάθος σχέση. Ένα είναι απόλυτα σίγουρο, ότι όποιο άτομο μπει στη ζωή της, θα αγγίξει την ευτυχία σε κάθε μορφή του.

 

Ο Ιχθύς ταιριάζει:

 

Με Κριό: Ιδιαίτερα παρορμητικός ο άνδρας Κριός, θα σας κάνει σίγουρα να νιώθετε ότι είστε με ένα απόλυτα αρσενικό άτομο δίπλα σας και άκρως ερωτικό, αλλά κόντρα στην ευαίσθητη φύση σας, ίσως σας κάνει να τρομάξτε σε μια μακροχρόνια σχέση μαζί του.
 
Με Δίδυμους: Την αναποφασιστικότητα που σας λείπει και την ερωτική πρωτοβουλία, ενώ έχετε φαντασία ,είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σας κάνει να απελευθερωθείτε σε όλους του τομείς.
 

 
Με Λέων ή Σκορπιό: Πιο πολύ με Λέων και λιγότερο με Σκορπιό, μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο που θα καταλάβει την ευαισθησία σας και τις αδυναμίες σας. Θέλετε, ένας τέτοιος άντρας να σας έχει υπό την προστασία του και η αλήθεια είναι, ότι θα νιώστε ασφάλεια και προστασία.
 
Με Ζυγό: Αντίθετοι ναι μεν σαν χαρακτήρες, αλλά μπορεί να γίνει ένας άντρας Ζυγός ο ιδανικός σύντροφος και συνοδοιπόρος στη ζωή σας. Έχει όλα όσα αναζητάτε από έναν άντρα και είναι σε θέση να σας τα προσφέρει, με κάθε τρόπο!
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση