Quantcast

Κριός αισθηματικά χαρακτηριστικά με ποια ζώδια ταιριάζει.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 11

Κριός αισθηματικά χαρακτηριστικά για το ζώδιό του, με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ! Διαβάστε στον Κριός αισθηματικά χαρακτηριστικά για Κριός όλα τα μυστικά του αλλά και με ποια ζώδια ταιριάζει. Πως συμπεριφέρεται και πως αντιδρά, τι του αρέσει και τι τον ενοχλεί.

 

Κριός αισθηματικά χαρακτηριστικά:

 

Τα αισθηματικά χαρακτηριστικά για Κριός: Η σχέση που έχετε με τον έρωτα και το σεξ ένας ευφάνταστος αστρολόγος θα μπορούσε να την παραλληλίσει με τη σχέση που έχει ο λαγός με το καρότο μιας και ευτυχία χωρίς σεξ για εσάς είναι καφές χωρίς ζάχαρη. Ο δρόμος προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου ναι μεν περνάει από την κρεβατοκάμαρα αλλά κάνει και μία στάση στον εγκέφαλο. Μετά από πολλές αναζητήσεις κι όταν φτάνει η στιγμή να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει (είναι σαν να λέμε ότι ψάχνουμε για ροδάκινα στο μανάβικο Ιανουάριο μήνα) τότε ρίχνετε άγκυρα κι είστε σε θέση να αφοσιωθείτε με πάθος στο αντικείμενο του πόθου σας. Η αίσθηση του ανικανοποίητου ίσως να καταντήσει σε μία σχέση δεύτερη φύση σας αλλά με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας η ικανοποίηση επιτυγχάνεται μέσα από δυναμικά άτομα που θα είναι σε θέση να σας βάλουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τα θέλω σας τη στιγμή που ενώ σας αρέσει να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο παράλληλα όταν βρεθεί ο άνθρωπος να σας επιβληθεί γοητεύεστε όπως γοητεύεται μια γυναίκα που έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της.

 

Ο Κριός ταιριάζει:

 

Με Κριό: Τι να πει κανείς για έναν τέτοιο συνδυασμό; Ενώ λοιπόν το πάθος κι ο ρομαντισμός μπαίνουν σε ένα καζάνι και βγαίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ίδιο καζάνι βράζει κι ο εγωισμός κι εκεί που όλα δείχνουν να μοιάζουν με λιβάδι πράσινο εκεί όλα μπορούν να μεταμορφωθούν σε πεδίο μάχης εμφύλιου πολέμου. Εδώ δεν υπάρχει διαφορετικότητα άρα δεν ισχύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά οι ομοιότητες δημιουργούν καλή χημεία γιατί ο ένας προλαμβάνει τις ανάγκες του άλλου.
 

 
Με Διδύμους ή Υδροχόο: Ενώ στην αρχή για εσάς είναι πραγματική πρόκληση αυτά τα 2 ζώδια να φέρετε εκεί που θέλετε κι ενώ ήταν πολέμιοι της ανεξαρτησίας τους να τους κάνετε να σας ερωτευτούν και να μην μπορούν χωρίς εσάς μετά όταν βλέπετε ότι δε βγάζετε άκρη τους βαριέστε και πάτε για άλλα. Σας ελκύουν αλλά δεν μπορούν να σας υποσχεθούν όσα θα θέλατε…αν κάνετε το λάθος να τους αλλάξετε τότε ενδέχεται να σας εγκαταλείψουν όταν καταλάβουν τις προθέσεις σας.

Με Καρκίνο ή Ιχθύ: Τι να το κάνεις; Όταν σας λένε σε όλα ναι βγάζετε σπυράκια ενώ πιστεύετε ότι αυτά τα ναι σας ευχαριστούν όταν συσσωρεύονται αρχίζουν τόσο πολύ να σας κουράζουν που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ρίξετε ούτε έναν καυγά και μετά ψάχνετε την έξοδο κινδύνου και το κακό είναι ότι δεν εξηγείτε γιατί φεύγετε κι οι άλλοι μένουν με ερωτηματικά σε όλες τις γλώσσες.
 
Με Λέοντα: Τα Λιοντάρια μπορούν να σας γοητεύσουν,  να σας κατακτήσουν, να σας κάνουν να μην μπορείτε ούτε λεπτό μακριά τους, πραγματικοί βασιλιάδες μπορούν να σας οδηγήσουν στο μεγαλείο του έρωτα και της απόλυτης ασφάλειας. Βέβαια εσείς ως γνήσια πνεύματα αντιλογίας θέλετε να περνάνε τα πάντα κάτω από τη στενή παρακολούθησή σας κι αυτό καταντάει για τα Λιοντάρια πολύ καταπιεστικό. Προσέχετε για να έχετε!
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ