Κριός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Κριός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Κριός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ασχολείσαι με το να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους αφού η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι εσένα είναι κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει έναν ιδιότυπο εκνευρισμό που πιθανόν να εκδηλωθεί στη σχέση ή στο περιβάλλον που θα βρεθείς αφού με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Κριός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις την αισιοδοξία και να μην εγκλωβιστείς στη γκρίνια και τη νευρικότητα που θα τονίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως δεν φαίνεται να είναι συμβατές με αυτό που σε ικανοποιεί. 

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 00:43:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms