Κριός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Κριός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Κριός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη με την κατανόηση και την σύμπνοια που υπάρχει να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ο συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σου δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην θολώσεις από τις έντονες ευαισθησίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Κριός αύριο στα αισθηματικά:

Η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις που πιθανά εκκρεμούν και προβληματίζουν τη σχέση σου καθώς η κατανόηση έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να εκφράσουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματά τους για εσένα.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 21:51:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms