Κριός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Κριός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Κριός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Κριέ, σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική ζωή καλά κρατεί και δεν αποκλείεται να κληθείς σε δράσεις και κινήσεις που πιθανά να μην συμφωνείς. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια έχεις καταβάλει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σε βοηθήσουν.

Ο Κριός αύριο στα αισθηματικά:

Είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δώσουν χαρά και γαλήνη. Φρόντισε σήμερα να μην υπάρχει λόγος γιατί οι ανασφάλειες που μπορεί να αναδειχθούν λόγω πληγών του παρελθόντος μπορεί να σε πιάσουν. Ο αδέσμευτος να είσαι προετοιμασμένος για νέο πρόσωπο που μπορεί να ήρθε για να κλείσει τις πληγές σου.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-03-2021 13:59:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms