Σκορπιός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Σκορπιός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Σκορπιός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αφού είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να βάλεις μπροστά για πλάνα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να έχεις καλή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπει σε μία διαδικασία σπατάλης που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην τσέπη σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Σκορπιός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα πρόσεχε γιατί κτητικότητα και νευρικότητα θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου και θα βγει η απολυτότητα που σε διέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοεκτίμησης και η ανασφάλεια κυριαρχεί σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 01:12:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms