Σκορπιός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Σκορπιός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Σκορπιός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθημερινότητα είναι έντονη καθώς πιθανό είναι να υπάρχουν αγγαρείες που φορτώνουν επικίνδυνα το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος σου για να αποφύγεις τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει την επικριτικότητα και την κατήφεια λόγω εμποδίων ή δυσκολιών που βρίσκεις στο να διεκπεραιώσεις ζητήματα στη δουλειά σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν την αύξηση των οικονομικών σου πόρων.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα η κατήφεια μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και το άγχος να μεταφερθεί στο ταίρι σου, γι’ αυτό άφησε ότι σε προβληματίζει στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της ημέρας πιθανόν να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 14:56:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι