Ταύρος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ταύρος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ταύρος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί σε βοηθάω να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να ευνοήθηκε από τις εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι η καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γι’ αυτό καλείσαι να την διαχειριστείς. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δονήσουν για τα καλά της σχέσης σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ταύρος αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντισταθείς στις ανασφάλειες σου γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν, όμως γεγονός είναι ότι τα αντικρουόμενα συναισθήματα σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις στιγμές. 

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2020 01:28:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms