Ταύρος Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Ταύρος αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Ταύρος αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ταύρε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσει υποθέσεις καριέρας που σε απασχολούν έντονα.  

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην καριέρα που σου προκαλούν άγχος. Είναι απαραίτητο βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε συζητήσεις που μπορεί να συμμετέχεις καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί με ευκολία να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν προβλήματα στις συμφωνίες σου. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ταύρος αύριο στα αισθηματικά:

Η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς πιθανότατα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και νεύρα που δεν θα επιτρέψουν σε εσένα και το ταίρι σου να επικοινωνήσετε χωρίς προβλήματα . Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσοχή όμως γιατί εκνευρισμός και σκληρότητα δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2020 02:56:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms