Αιγόκερως Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 78

Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Αιγόκερως Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μετέτρεψε τις εμπειρίες σου σε γνώση και σοφία, άδραξε τις ευκαιρίες που έρχονται, εκμεταλλεύσου τα ταλέντα και τη σοβαρότητά σου για να πετύχεις τους στόχους και τις προσδοκίες σου, διώξε την γκρίνια και τη στασιμότητα. Με την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό σου, την αυτοπεποίθηση και την αξιοσύνη σου, αναθερμαίνεις τις συνεργασίες και τα μελλοντικά σου σχέδια, ανακτάς τις προσωπικές σου δυνάμεις. Μια γλυκιά, συναισθηματική περίοδος ανατέλλει, με τη γνωριμία ενός γοητευτικού Σκορπιού να σε συναρπάζει, το άρωμα ενός Ιχθύ να σε μεθάει και την πρόσκληση ενός Καρκίνου να σε κολακεύει! Αν ήδη σε συντροφεύει το μυστήριο, ερωτικό κι έμπιστο αυτό αρσενικό, πρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση σου από ζήλειες και καταιγίδες, να την αρωματίσεις μ’ εμπιστοσύνη κι αφοσίωση να την πιστέψεις σαν τη μοναδική αγάπη!
 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:00:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι