Αιγόκερως Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 78

Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Αιγόκερως Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 
Με αποφασιστικότητα και δύναμη, με το αίσθημα της ισορροπίας και με την ανάγκη σου να δικαιωθείς, οι επόμενες ημέρες δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις το αίμα σου πίσω, σε επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και σε προσωπικές σχέσεις που είχαν κλονιστεί. Σκέψου αντικειμενικά, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις θέσεις και τις απόψεις των άλλων, μην αδικείς για να μην αδικηθείς... Ο τρόπος που αξιολογείς τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε συντροφεύει ή που αφουγκράζεσαι τις ευαισθησίες του δεν είναι δόκιμος. Μια περίοδος που μπορείς να φέρεις την ισορροπία και τη γαλήνη στη σχέση σου αρχίζει, παραμέρισε τις δυσκολίες, βρες τη χρυσή τομή του πνεύματος και της σάρκας, κάνε το ερωτικό σου θαύμα.

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:33:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms