Καρκίνος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 262

Καρκίνος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Καρκίνος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΔΥΝΑΜΗ

Υπάρχει κίνδυνος ρήξης με αγαπημένα σου πρόσωπα ή με στενούς συνεργάτες, πρόσεξε λίγο περισσότερο το επόμενο διάστημα, τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, δέξου με ψυχραιμία τα δύσκολα κι επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου! Χρειάζεσαι θάρρος, δύναμη και κουράγιο για να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά και σχέσεις που αιωρούνται εδώ και καιρό! Μην εγκλωβίζεσαι συναισθηματικά και μην αφήνεις τις ευαισθησίες σου να σε κυριεύουν. Η σχέση σου χρειάζεται δυναμικότητα αποφάσεων και μια σειρά από συζητήσεις που θα αποτελματώσουν τη κατάσταση που βρίσκεσαι. Ο άνθρωπος που θέλεις να εμπιστευτείς το μέλλον σου, δεν έχει βρει τις κατάλληλες ισορροπίες στον έρωτα, αναζητά το πάθος και το κέφι σου για να αποφασίσει!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:18:05
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms