Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 166

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Με την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ευσυνειδησία σου στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, τη δοτικότητα και την πληθωρικότητά σου στις προσωπικές και συναισθηματικές σου επαφές, απολαμβάνεις την ευημερία και την αφθονία στις σχέσεις σου, ανοίγεις την αγκαλιά σου στη ζεστασιά και την τρυφερότητα του πλάσματος που σ’ ενδιαφέρει, ξεχνάς τις κόντρες και τις έριδες στην ερωτική σου ζωή. Καλοδέξου μια καινούργια γνωριμία με τον γοητευτικό Ταύρο, ένα πρωτόγνωρο ειδύλλιο με τον δοτικό Παρθένο, το φλερτ του ελκυστικού Αιγόκερου, γέμισε με αισθησιασμό τη μοναχική σου καρδιά!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:15:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι