Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 166

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
 
Διδάξου από τα λάθη σου κι αξιοποίησε όλες τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σου. Με τη συνέπεια, την αποφασιστικότητα και τον αυθορμητισμό σου, αναζήτησε τις λύσεις στα προβλήματά σου, αξιολόγησε τις συμβουλές των άλλων, προσέγγισε τους στόχους σου με απλούς, γνήσιους και παραδοσιακούς τρόπους. Η αρμονία και η ευστοχία στα σχέδιά σου επιτυγχάνεται με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση!  Μέσα σε μια ήρεμη κουβέντα, σε χαλαρό κι ερωτικό κλίμα, ξαναζείς την ανάταση των συναισθημάτων σου, βρίσκεις τις λύσεις για ν’ αλλάξεις τις άσχημες συνθήκες των τελευταίων ημερών. Αναθέρμανε το δεσμό σου, με απλές, λιτές και ουσιαστικές κινήσεις, δέξου τη συγγνώμη του προσώπου που σε συντροφεύει, κάνε όνειρα για το κοινό σας μέλλον.

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 18:42:46
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms