Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 166

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Κατακλύζεσαι από ποικίλες σκέψεις και πολλές επιλογές, ίσως να μην μπορείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, να μην ξέρεις με ποιον τρόπο θ’ αυξήσεις το εισόδημά σου, να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες απ’ αυτές που μπορείς ν’ αγγίξεις! Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να διακρίνει τις παγίδες και τις φρούδες υποσχέσεις, μη στηρίζεσαι σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Το διάστημα που έρχεται πρέπει να ξεφύγεις από τις ερωτικές ασάφειες και τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση σου, να ρίξεις στο ερωτικό παιχνίδι το πάθος και τη ζεστασιά, να ρισκάρεις για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, να τα δώσεις όλα για την αγάπη που λαχταράς! Μην υπερεκτιμάς μια κατάσταση, αν δεν βεβαιωθείς με πράξεις και χειροπιαστές αποδείξεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:39:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι