Κριός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 166

Κριός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Κριός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Κριός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Απέφυγε τις κόντρες και τις διαμάχες στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, διεκδίκησε την οικονομική σου άνοδο με νηφαλιότητα και συνέπεια, κατέφυγε σε αρμονικές και ήρεμες λύσεις στις κοινωνικές σου επαφές και τη συναισθηματική σου ζωή. Απελευθέρωσε τον ερωτισμό και το πάθος σου, μη δεσμεύεσαι σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει για λόγους εντυπώσεων και μη φτάνεις τα πράγματα στα άκρα με τη ζήλεια και τις παράλογες απαιτήσεις σου. Αγκάλιασε τις ανάγκες του δεσμού σου με απλόχερα συναισθήματα, με ανθρωπιά και δοτικότητα, με αγνότητα και στοργή.

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:23:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms