Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

 ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Με πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα σου, μ’ εμπιστοσύνη στις επιλογές και τα μελλοντικά σου σχέδια και με αυταπάρνηση στα πιστεύω και τα ιδανικά σου, καλοδέχεσαι την πληρότητα στις επαγγελματικές σου σχέσεις και την ευημερία στις κοινωνικές σου επαφές. Η καρποφορία των προσπαθειών και των κόπων σου, αποφέρουν ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σου και αφθονία στις προσδοκίες σου.. Μια ολόφρεσκη γνωριμία ξεμυαλίζει την καρδιά σου με ώριμο, γοητευτικό πλάσμα που υπόσχεται σταθερότητα και σοβαρή σχέση, ένας νέος άνεμος στην συναισθηματική σου καθημερινότητα αναπτερώνει τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια. Για σένα που η καρδιά σου χτυπάει δυνατά, για ένα ατίθασο και δυναμικό πλάσμα, ίσως πρέπει να ενδώσεις περισσότερο στο πάθος και το φλερτ, στις έντιμες συζητήσεις και τους κοινούς ορίζοντες..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:38:49
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι