Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ανέδειξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, αποδεικνύοντας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου κύκλο την αξιοσύνη, τα προτερήματα και τις αρετές σου. Το φλερτ ενός νεότερου εραστή, ένα καινούργιο ειδύλλιο με αγνές προθέσεις, η ψυχική σου αναγέννηση με μια ολόφρεσκη σχέση, είναι τα πολύχρωμα, ερωτικά γεγονότα που φθάνουν στη συναισθηματική σου καθημερινότητα. Γοήτευσε με την εμφάνισή σου, θέλξε το αντίθετο φύλο με τον ερωτισμό και το πάθος που εκπέμπεις, με τη νεανικότητα της ψυχής και την εφηβικότητα των αισθημάτων σου! Κρατάει ΠΑΡΘΕΝΕ το ταίρι σου τις υποσχέσεις και τους ερωτικούς όρκους για επισημοποίηση της σχέσης ή πέφτει σε αντιφάσεις;; 

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms