Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το άγγιγμα της τύχης είναι με το μέρος σου το διάστημα που κοντοζυγώνει, για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τους στόχους σου, για τις κοινωνικές σου επαφές και τις προσωπικές σου γνωριμίες, για ν’ ανακτήσεις το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό στο δεσμό σου, για να επενδύσεις σε μια ολόφρεσκη αισθησιακή εμπειρία. Δώσε προτεραιότητα στη συναισθηματική σου καθημερινότητα και στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σου, στολίζοντας με τρυφερότητα και ζεστασιά τη σχέση σου, διώχνοντας τις κόντρες και την αντιπαλότητα απ’ το δεσμό σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:13:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι