Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 336

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Αποδέξου πως ίσως τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι σου δεν ακολούθησαν τον δρόμο της επιτυχίας από λανθασμένες επιλογές και παραλείψεις, παραδέξου πως η συναισθηματική σου καθημερινότητα φαίνεται αδύναμη και άτονη στις ερωτικές σου προσδοκίες, πως η καρδιά σου ταλαιπωρείται από μια σχέση που την πικραίνει με ασάφεια και εκρήξεις, πως πρέπει ν’ αλλάξεις ερωτικό δρόμο με μια καινούργια, ελπιδοφόρα γνωριμία, πως δεν υπάρχει ανταμοιβή απ’ το παρελθόν, αν δεν γυρίσεις σελίδα με μια ανέγγιχτη σχέση, μ’ ένα τρυφερό κι αισθησιακό φλερτ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:15:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι