Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 335

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
 
Η αρμονία, η αφθονία σε υλικά αγαθά, ο πλούτος των συναισθημάτων σου και η σταδιακή επίτευξη των στόχων σου, είναι τα σοβαρότερα γεγονότα που θα σε απασχολήσουν ευχάριστα το επόμενο διάστημα. Η ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σου, αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις! Μήπως η υπερβολική σου φροντίδα και το πάθος σου για τον άνθρωπο που σε συντροφεύει λειτουργούν αντίστροφα από το επιθυμητό αποτέλεσμα; Μήπως η ζήλεια και οι απαιτήσεις κλονίζουν την ερωτική ατμόσφαιρα και το πάθος χάνεται μέρα με την ημέρα; Αγκάλιασε με αληθινά και ξεκάθαρα συναισθήματα το ταίρι σου, ισορρόπησε τις εκρήξεις γκρίνιας με φλογισμένες βραδιές κι ολονύχτιες σιωπηλές μάχες, δέξου τα καλά της μοίρας!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:07:29
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms