Σκορπιός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 55

Σκορπιός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Σκορπιός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΜΑΓΟΣ

Κρυφές, μαγικές πτυχές του εαυτού σου θα βγουν στη φόρα που θα σε κάνουν να πάρεις πρωτοβουλίες στα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να ζητήσεις τη βοήθεια και την συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων και συνεργατών! ΄Ανοιξε νέους επαγγελματικούς δρόμους, εξωτερίκευσε τις ιδέες και τα πλάνα σου για το μέλλον, έχεις μεγάλη εύνοια και τύχη να πραγματοποιηθούν! Μαγνητίζεις τα βλέμματα και τραβάς κοντά σου το αντίθετο φύλο με το δυναμισμό, τον ερωτισμό και τη δίψα σου για κάτι καινούριο! Παθιασμένες στιγμές αγάπης σε περιμένουν με το πρόσωπο που σε συντροφεύει και σκοπεύει να μείνει μαζί σου για πολύ ακόμα. Μην ενδίδεις σε πρόσκαιρες προκλήσεις, γοήτευσε το μόνιμο ταίρι σου αγκαλιά με το μέλλον σας!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:18:14
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms