Σκορπιός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 58

Σκορπιός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Σκορπιός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Απελευθερώσου από τα σχέδια και τους στόχους που δεν σε αντιπροσωπεύουν, ξεκαθάρισε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, άσε πίσω σου τις προκαταλήψεις και τα ταμπού που φρενάρουν τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, αναζήτησε φρέσκιες γνωριμίες και μια καινούργια, κοινωνική ζωή, επάνδρωσε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου με καρτερικότητα και υπομονή... Ξεκαθάρισε με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει τι σε πειράζει και τι σε ενοχλεί στη σχέση σας, μη διστάζεις να μιλήσεις ανοιχτά και μη σκιάζεσαι ν’ αναζητήσεις δείγματα αγάπης κι έρωτα στη σχέση σου. Είναι μία εξαιρετική περίοδος για να θωρακίσεις το δεσμό σου από απρόβλεπτες ή αντίζηλες καταστάσεις και κρυφούς εχθρούς, να διαφυλάξεις τον έρωτα και την αγάπη μόνο για σένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:58:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι