Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 341

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
 
Οι προσδοκίες και τα σχέδιά σου στεριώνουν και υλοποιούνται με ισχυρή θέληση, πείσμα και υπομονή. Το επόμενο διάστημα, οι κινήσεις σου πρέπει να συνδυάζουν σοβαρότητα, πειθαρχία και τους νόμιμους τρόπους για να κατακτήσεις τα επιτεύγματά σου. Οι επαγγελματικές συμμαχίες, οι συμφωνίες με σημαίνοντα πρόσωπα και οι ανακατατάξεις στις προσωπικές σου σχέσεις, ευνοούνται με το παραπάνω.  Το πρόσωπο που σε συντροφεύει ισχυροποιεί τη θέση του στην καρδιά σου, με απρόβλεπτες ερωτικές προτάσεις, με βραδιές ξεγνοιασιάς και κεφιού, αλλά και με δυνατά συναισθήματα που σε εκπλήσσουν ευχάριστα το επόμενο διάστημα. Ο δεσμός σου στηρίζεται σε κοινούς στόχους κι όνειρα για το μέλλον, εκμεταλλεύσου τις όμορφες, καυτές στιγμές... για να δικαιώσεις τις σοβαρές σου επιθυμίες!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 18:43:50
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms