Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 344

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Εχθρότητα και σφοδρές διαμάχες, είναι μια εικόνα που μπορεί να βιώσεις τις μέρες που κοντοζυγώνουν στις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου σχέσεις, εκρήξεις και διαφωνίες είναι πολύ πιθανές να εμφανιστούν στην ερωτική σου ζωή, εντάσεις και ζήλεια με επικίνδυνα μηνύματα είναι σκηνές που θα περάσεις στο δεσμό σου. Μη δείχνεις αδυναμία στις προκλήσεις και τα επικριτικά σχόλια, αποχώρησε από μια δέσμευση που δεν τροφοδοτεί την καρδιά σου με αληθινά συναισθήματα, απάλλαξε την αγκαλιά σου απ’ την κακοήθεια και την ασάφεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:16:26
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι