Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 344

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Ένα ευοίωνο και καλότυχο διάστημα κοντοζυγώνει για την οικονομική σταθερότητα και την επαγγελματική σου καταξίωση, για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες και τις ερωτικές σου φιλοδοξίες, για να επενδύσεις στις δικές σου προσπάθειες και τους κόπους σου, για ν’ αντλήσεις πλούτο από τα εσωτερικά σου χαρίσματα και τα ερωτικά σου ταλέντα. Το να θέλεις να έχεις πάντα το πάνω χέρι στην σχέση σου, να ποντάρεις στη συνήθεια κι όχι στον έρωτα, να τσιγκουνεύεσαι τρυφερότητα και να μη δείχνεις απλόχερα το πάθος στο δεσμό σου, εγκυμονούν κίνδυνο διάσπασης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:15:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι