Ταύρος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 343

Ταύρος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ταύρος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μην μπλοκάρεις με πολλές αρμοδιότητες και περίσσιες ευθύνες την καθημερινότητά σου και μην πείθεις τον εαυτό σου, πως πρέπει να σηκώσεις όλα τα βάρη των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αγκάλιασε με χαλαρότητα και δίχως άγχος τα προβλήματά σου, μοίρασε αρμοδιότητες σε συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα, διευθέτησε τις υποχρεώσεις και τις φιλοδοξίες σου με ισορροπημένες επιλογές! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στις προσωπικές σου ανάγκες και τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, απάλλαξε την συναισθηματική σου ζωή από φορτία που δεν μπορείς να σηκώσεις, μεταμόρφωσε την γκρίνια σε αγάπη και τις εκρήξεις σε αισθησιακές στιγμές! Οι μέρες που έρχονται, αξιώνουν απ’ την καρδιά σου να διασκεδάσει και απ’ την σκέψη σου.. να διώξει τον αρνητισμό και τις φοβίες!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:40:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι