Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.1  Ψήφοι: 154

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΝΝΕΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Οι μέρες που κοντοζυγώνουν, φέρνουν ηθική και υλική ικανοποίηση για τις προσπάθειες που έκανες, στεφανώνουν τους στόχους και τα επιτεύγματά σου με επιτυχία, σε απομονώνουν όμως κοινωνικά από τα κοντινά σου πρόσωπα. Βάλε σε τάξη την καθημερινότητά σου, μοίρασε ισάξια το χρόνο σου στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, μην αφήνεις παραπονεμένες τις επιθυμίες και τις ατομικές σου φιλοδοξίες... Τώρα που τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο και η οικονομική σταθερότητα ηρεμεί την ψυχή σου, αγκάλιασε τη σχέση σου με περισσότερη φροντίδα και στοργή, αφουγκράσου τα προβλήματα του πλάσματος που σ’ ενδιαφέρει, συντρόφεψε τις ερωτικές σας στιγμές με πάθος κι ερωτισμό, με τ’ αγνά σου συναισθήματα, με την αφοσίωση στα κοινά σας όνειρα και στο λαμπρό μέλλον που καταφθάνει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:38:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι