Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 139

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΙΠΠΟΤΗΣ ΔΗΝΑΡΙΟ

Με υπομονή και σοβαρότητα μπορείς ν’ αγκαλιάσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, με καρτερικότητα και πίστη στις ικανότητες και την αξιοσύνη σου, είναι βέβαιο πως θα δρέψεις τους καρπούς του απόλυτου έρωτα απ’ τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, με πλουσιοπάροχα και αφοσιωμένα αισθήματα είναι σίγουρο πως θα φέρεις κοντά σου μια υπέροχη, ολόφρεσκη γνωριμία με τον δοτικό Ταύρο, ένα φλογερό ειδύλλιο με τον αισθησιακό Τοξότη, ένα ανέγγιχτο φλερτ με τον ελκυστικό Παρθένο!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή!

Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 04:32:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι