Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 153

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η καθημερινότητά σου αλλάζει ταχύτητα, τα επαγγελματικά σχέδια και οι φιλοδοξίες σου ξεβαλτώνουν, οι επιθυμίες και οι συναισθητικές σου ανάγκες αναζωπυρώνονται, όλα γύρω σου τρέχουν σε ρυθμούς υλοποίησης και επιτυχίας των επιλογών σου. Οποιαδήποτε ερωτική πρόκληση είχε παγώσει το διάστημα που πέρασε, τώρα παίρνει το δρόμο της αναθέρμανσης, μια καινούργια γνωριμία που είχε βαλτώσει... Έρχεται να ξεσηκώσει τα αισθήματά σου, μια επανασύνδεση που περιμένεις και η καινούργια πραγματικότητα στις ερωτικές σου ανάγκες..

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms