Τοξότης Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 153

Τοξότης Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Τοξότης Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Μη φοβηθείς να μετατρέψεις την ανάγκη σου για τα υλικά αγαθά σε πνευματική απομόνωση, μη διστάσεις να διακόψεις κάθε επαφή που σε προδίδει και μη δώσεις ευκαιρίες εκεί που έχεις ξαναδοκιμάσει! Πες «τέλος» στο σκοτάδι που βιώνεις τον τελευταίο καιρό και πίστεψε πως η αυγή που ανατείλλει. θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα και θα σου δώσει τα φτερά να δημιουργήσεις απ’ την αρχή! Σταμάτησε το χρόνο σε μία σχέση που σε κουράζει, πάγωσε, με τη στάση σου, το ερωτικό ολίσθημα που αισθάνεσαι ότι έρχεται! Δεν χρειάζεται να κρατάς κοντά σου ένα πρόσωπο που αρνείται να ανταποδώσει την αγάπη σου, ακόμα κι αν πληγωθείς, είναι ο μόνος τρόπος να λυτρωθείς και ν’ αλλάξεις την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι. Ανέπνευσε βαθιά... κι άσε την ελεύθερη καρδιά σου να κάνει το επόμενο βήμα.

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:54:09
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms