Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 176

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΝΤΑΜΑ ΣΠΑΘΙ

Με την αυστηρότητα και την ευθύτητά σου, τις ξεκάθαρες κουβέντες και την οξύτητα του λόγου, καταφέρνεις να «επιβληθείς» στα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, να βάλεις σε τάξη τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, να φέρεις κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Η διπλωματία και το επικοινωνιακό σου ταλέντο συμμαχούν με την εξυπνάδα και τη λογική σου, φέρνουν τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σου στην πρώτη γραμμή... Μην αφήνεις το συναίσθημα να σε παίρνει από κάτω στη σχέση σου, χρωμάτισε τη συναισθηματική σου καθημερινότητα με ειλικρίνεια, πίστη κι αφοσίωση, άνοιξε την καρδιά σου στα καινούργια παιχνιδίσματα, στις ζεστές, ερωτικές στιγμές με το πλάσμα που σ’ ενδιαφέρει, εμπιστεύσου τα παράπονα και τα όνειρά σου, με τον ίδιο γλυκό και τρυφερό τρόπο.
 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:47:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι