Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 175

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αποζημιώνεσαι σταδιακά για τις κακοτυχίες και τις κακοτοπιές που πέρασες, συνέρχεσαι από τα χτυπήματα των τελευταίων μηνών, επανέρχεται η ζωή σου σε φυσιολογικά πλαίσια! Αν θέλεις να προάγεις τους στόχους σου και να δρέψεις τους καρπούς που αξίζεις, εστίασε στις σωστές συνεργασίες και στους χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας συγκρούσεις και προστριβές που δεν οδηγούν πουθενά! Είσαι σε μία από τις πιο μπερδεμένες ερωτικές περιόδους της ζωής σου, αναζητάς το καινούριο πρόσωπο, αλλά περιμένεις και την ανταμοιβή από το παρελθόν! Η σοφότερη απεικόνιση του Ταρώ, σου ζητάει να ρίξεις νερό στο κρασί σου, αν θέλεις να καρπωθείς τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου και να βάλεις τον ερωτισμό σου σε τάξη! Οι επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν πολύ ευχάριστα γεγονότα!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:28
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms