Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 176

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

\Η αντικειμενικότητα, ο ρεαλισμός και η λογική σου, είναι οι κινητήριες δυνάμεις για ν’ αντλήσεις θάρρος και τόλμη στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις κοινωνικές σου επαφές, για ν’ αντιμετωπίσεις τις ερωτικές προκλήσεις που κοντοζυγώνουν, για ν’ απαλλαγείς απ’ τις αντιξοότητες και τις κόντρες στο δεσμό σου, να μεταμορφώσεις το γκρίζο τοπίο στη συναισθηματική σου καθημερινότητα. Η ερωτική σου ζωή αρωματίζεται με ειλικρίνεια, ευαισθησία και ευθύτητα, αν δώσεις προσοχή στην ουσία της σχέσης σου κι όχι στα προσχήματα και τους τύπους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:54:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι