Ζυγός Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 176

Ζυγός Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ζυγός Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ

Απομακρύνσου από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές στις επαγγελματικές σου σχέσεις, απ’ τις προκλήσεις και τις κόντρες στις κοινωνικές σου επαφές, πάρε πρωτοβουλίες στη συναισθηματική σου ζωή, καλωσόρισε τις ανατρεπτικές αλλαγές στα ερωτικά σου. Έχεις τη διάθεση ν’ αφήσεις πίσω σου μια σχέση που σε πλήγωσε, ν’ αναθερμάνεις με καινούργια γνωριμία την καρδιά σου, να βάλεις σε τάξη το ερωτικό χθες, να ξεκαθαρίσεις με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει την πορεία της σχέσης; Μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό και μην αφήνεις το θυμό και τις θύμησες να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου.
 

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:50:04
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms