Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αιγόκερως, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

Η Δύναμη

Καλείστε να υπερβείτε τη δύναμή σας αλλά και να ξεπεράσετε τους φόβους σας που παρεμποδίζουν την αγάπη. Η κάρτα της Δύναμης σας ζητά να ενεργήσετε με το μυαλό σας, να αποκτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων στην ερωτική σας ζωή και να αποκαταστήσετε ό, τι είναι αποδιοργανωμένο. Μόνο εσείς γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για σας. Θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν σας, αφού με το λογικό μυαλό σας κατανοείτε ότι δεν είναι προς το συμφέρον σας. Μπορείτε να δαμάσετε το «θηρίο» που κρύβεται μέσα σας, μέσα από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία αλλά και πιστεύοντας στις δυνάμεις σας. Σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα με την εσωτερική δύναμή σας και την πίστη στον εαυτό σας. Η κάρτα της Δύναμης σας ενθαρρύνει να αποβάλετε τους φόβους σας, εξουδετερώνοντας τη δύναμη που ασκούν πάνω σας. Μόλις το κάνετε αυτό, θα διαπιστώσετε ότι δεν ήταν και τόσο δύσκολο.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms