Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

Ο Ήλιος

Μια νέα ανάπτυξη, νέες ιδέες και υλοποιήσεις των πιο τρελών ονείρων σας, σας φέρνει αυτός ο μήνας, αφού νιώθετε ότι τα ιδανικά σας για τον έρωτα υλοποιούνται, δίνετε και παίρνετε αγάπη και συμπόνια με μια έκρηξη και ανταλλαγή συναισθημάτων. Αυτή η ανάπτυξη είναι στο ξεκίνημά της ή την νιώθετε ήδη, δεν είναι ξαφνική. Μεταμορφώνεστε διαμέσου της γνώσης που αποκομίσατε τον τελευταίο καιρό. Η χαρά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο του παιδιού που απεικονίζεται σε αυτή την κάρτα, σας κάνει να σκέφτεστε θετικά, ανοίγετε τα μάτια σας, απογειώνεστε, διεισδύετε μέσα στην ψυχή σας για να ψάξετε… αλλά τι θα βρείτε μέσα; Η απάντηση στο ερώτημά σας σχετικά με το πώς μπορείτε να επιταχύνετε τη δική σας ανάπτυξη στη σχέση σας ή σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε για να συναντήσετε την αγάπη, έρχεται τόσο ομαλά, χωρίς να καταβάλλετε πολλή προσπάθεια. Χαρείτε τον έρωτα!

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι