Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αιγόκερως, Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ

Έχεις τη διάθεση και τη βούληση ν’ απομακρυνθείς απ’ τα στερεότυπα και τις συνήθειες της καθημερινότητας το μήνα Γενάρη, που βαλτώνουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και πλήττουν με καθυστερήσεις τα προσωπικά σου επιτεύγματα, αισθάνεσαι την ανάγκη ν’ απελευθερωθείς απ’ τα δεσμά μιας σχέσης που σε πνίγει με στασιμότητα και αμφιβολίες, θέλεις ν’ απαλλάξεις την καρδιά σου απ’ την ανία και την πλήξη της συναισθηματικής σου ζωής, να εκφραστείς ερωτικά, φλερτάροντας μια ολόφρεσκη γνωριμία, καλωσορίζοντας ένα καυτό, αισθησιακό ειδύλλιο, γεμίζοντας τις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου με το αλατοπίπερο που λείπει εδώ και καιρό απ’ τον δεσμό σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι