Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αιγόκερως, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Μετά τις έντονες και φλογερές καταιγίδες, έρχονται η ξαστεριά, η ζωντάνια και η γαλήνη, να σε αναγκάσουν να εμπιστευτείς από την αρχή τις προσωπικές σου αρετές και τα δημιουργικά σου ταλέντα, να κάνεις ένα ολόφρεσκο ξεκίνημα στην συναισθηματική σου ζωή τον μήνα Ιούλιο, ακόμα και με τον ίδιο ταίρι που ίσως σε πίκρανε αρκετά, οργάνωσε τις διακοπές σου σε μέρες με υδάτινο στοιχείο, κάνε μια μακρινή ή κοντινή βόλτα με τον άνθρωπο που ποθείς στην αγκαλιά σου για να καταλαγιάσουν οι εκρήξεις και οι κόντρες, για να γευτείς τις πολύχρωμες πινελιές του πάθους και της αφοσίωσης στην σχέση σου, για να μην φοβάσαι το ερωτικό μέλλον του δεσμού σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι