Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αιγόκερως, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

ΕΠΤΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Επανεξέτασε αυτόν το μήνα τις πραγματικές και ουσιαστικές σου επιδιώξεις και τους στόχους που έβαλες στην καριέρα και τις κοινωνικές σου επαφές, φύτεψε τους σπόρους της ελπίδας και της ισορροπίας στην ερωτική σου καθημερινότητα, για να καρπωθείς την ευφορία και την ευτυχία με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει… Κάνε ένα ταξίδι στο παρελθόν με τις σκέψεις σου, δες τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πάρε κουράγιο και δύναμη από τη συναισθηματική ανταμοιβή που εισπράττεις από το άλλο σου μισό, μην αφήνεις τη σχέση σου να φθείρεται απ’ την ανία και την πλήξη, στόλισε το δεσμό σου με πικάντικες και δοτικές γεύσεις πάθους…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι