Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Ο Ήλιος

Τα πάντα είναι σε ισορροπία μέσα σας και γύρω σας αυτό το μήνα, ιδίως στην ερωτική σας ζωή. Νιώθετε να ξαναγεννιέστε και αν είχατε κάποια δυσκολία τον τελευταίο καιρό στη σχέση σας, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Όλα όμως ξεκινούν από εσάς! Δεν μπορείτε να αλλάξετε το άλλο πρόσωπο, μπορείτε όμως να αλλάξετε τον εαυτό σας και φαίνεται ότι ήδη έχετε κάνει ένα τεράστιο άλμα γι’ αυτό. Νιώθετε τη δική σας δύναμη, μια δύναμη που είναι ισορροπημένη και ακτινοβολείτε. Έτσι εάν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το πράξετε. Ακούστε με την καρδιά σας και κάνετε νέα άλματα, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πιάστε και με τα δύο χέρια το τιμόνι της ζωής σας και κρατήστε το μέχρι το τέλος της διαδρομής, Δείτε τον καταπράσινο λόφο που ξεπροβάλλει μπροστά σας … αυτά είναι τα όνειρά σας. 

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι