Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ύστερα από τις κακοτοπιές και τις μπόρες του προηγούμενου διαστήματος, ήρθε ο καιρός να γυρίσει η τύχη με το μέρος σου, γιατί ο Σεπτέμβρης ίσως είναι ο μήνας εκείνος που μπορείς να βάλεις σε τάξη τις επαγγελματικές σου προσδοκίες και τις προσωπικές σου επιθυμίες, να σβήσεις από τη συναισθηματική σου καθημερινότητα τις αψιμαχίες και τις αντιξοότητες με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, καλωσορίζοντας μια σοβαρή πρόταση για το αύριο του δεσμού σου. Στόλισε με αισθησιακές και παθιασμένες πρωτόγνωρες εμπειρίες την ερωτική σου ζωή, δείξε συντροφικότητα και αφοσίωση και απόλαυσε την αμοιβαιότητα, την κατανόηση και την ισορροπία στη σχέση σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι