Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Απόφυγε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις που ίσως προκαλούνται σκόπιμα στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις, απομακρύνσου από καταστάσεις και γεγονότα που βγαίνουν από ζήλεια και ίντριγκα, μην διασταυρώνεις τα ξίφη σου με συνεργάτες και αγαπημένα άτομα, μην κοιτάζεις το ταίρι σου με μισό μάτι, αν δεν ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σου με ήπιο και γαλήνιο τρόπο, αν δεν φυτέψεις στον δεσμό σου τους σπόρους του πάθους και της ειλικρινούς αγάπης, αν δεν σβήσεις τον εγωισμό και το πείσμα, αν δεν γυρίσεις την πλάτη σου στο αμφίρροπο χθες, κοιτάζοντας την ηρεμία του αύριο στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι