Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Επτά των Ράβδων

Ίσως ο αγαπημένος σας, σας κολλήσει στον τοίχο αυτό το μήνα και θα πρέπει να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και τις ενέργειές σας. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για σας, αν χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και αυτοπεποίθηση και καταφέρετε να αποτρέψετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση δημιουργηθεί. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι αν η επίθεση έχει ξεκάθαρα κίνητρα. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να δείτε ποιός ή ποιό είναι το πρόβλημα ή φαίνεται να είναι πολλά πράγματα μαζί που δεν μπορείτε να τα αποσαφηνίσετε. Να είστε επιφυλακτικοί σε οποιεσδήποτε νέες γνωριμίες κάνετε, ίσως τα άτομα που γνωρίζετε κρύβουν κτητικότητα και ζήλια ή μπορεί να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη σας. Δοκιμάστε τους και περιμένετε μέχρι να είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους. Πάνω απ’ όλα αγαπήστε τον εαυτό σας!

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι