Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Λέων, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Εννέα Πεντάκτινο

Μετράτε τις ευλογίες του σύμπαντος, είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχετε αποκτήσει. Αυτή η κάρτα σας βοηθά να απολαύσετε την αγάπη και τη γενναιοδωρία αντί να εστιάζετε σε ό, τι σας λείπει. Αισθάνεστε μια εσωτερική δύναμη, πιστεύετε στην αξία σας και ξέρετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό, τι θέλετε. Το σύμπαν σας χαρίζει χαρά, ευημερία και γονιμότητα. Μπορεί όμως να υπάρξουν στιγμές που νιώθετε να σας κατακλύζουν ανασφάλειες, ειδικά αν έχετε ήδη αγωνιστεί για τη σχέση σας. Αλλά αυτή η κάρτα σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτό που έχετε και όχι σε ό, τι δεν έχετε. Αν είστε μόνοι, εμφανίζεται στη ζωή σας ένα χαρούμενο και γενναιόδωρο άτομο που ανοίγει την πόρτα της καρδιάς σας χαρίζοντάς σας τον ουρανό με τ’ άστρα. Η συμβολή του στη ζωή σας θα είναι καταλυτική, αρχίζετε να βλέπετε τη χαρά και την ευημερία, μια μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms