Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Τέσσερα των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα θα κάνετε καθοριστικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή και αυτές οι επιλογές και οι αποφάσεις, που ίσως απωθούσατε στο παρελθόν, θα σας φέρουν τα καλύτερα. Οι σκέψεις σας και οι αποφάσεις σας θα περάσουν από διακυμάνσεις, όπως η παλίρροια αλλά μέχρι να σταθεροποιηθούν, τη μια μέρα θα σκέφτεστε κάτι αλλά την επόμενη θα αποφασίζετε κάτι άλλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώθετε άνετοι και ήρεμοι. Νιώθετε έντονα συναισθήματα και ότι η σχέση σας κινείται αρκετά ομαλά, γίνεστε «ένα» με τον αγαπημένο σας. Δεν χρειάζεται να πάτε ενάντια στο ρεύμα στο να γίνουν αυτές οι αλλαγές, θα έρθουν είτε το θέλετε, είτε όχι. Είστε μόνοι; Νιώθετε ότι ζείτε σε έναν ονειρικό κόσμο, έχοντας τα μάτια σας κλειστά και επικεντρώνεστε σε ευχάριστες σκέψεις, έχοντας την επιθυμία να αποδεχτείτε οτιδήποτε προκύψει.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι