Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΠΥΡΓΟΣ

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση ο Σεπτέμβρης, για να μη σε στεναχωρήσουν σημαντικές και ουσιαστικές απώλειες στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στη συναισθηματική σου ζωή, για να μη χτίσεις τα θεμέλια της σχέσης σου σε σαθρό και ετοιμόρροπο οικοδόμημα, που στο άμεσο μέλλον θα καταρρεύσει από τους καβγάδες και την προδοσία, να κάνεις ριζικές και ανατρεπτικές αλλαγές και στην εμφάνισή σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι για τον έρωτα, να αναγεννήσεις την ερωτική σου καθημερινότητα μ’ ένα καινούριο, τρυφερό ειδύλλιο, με μια υπέροχη, ελπιδοφόρα γνωριμία…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι