Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

Η Εγκράτεια

Είναι καιρός να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε από την αγάπη αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να πιστέψετε στον εαυτό σας και ότι έχετε όλη την ενέργεια να το κάνετε να συμβεί. Φαίνεται να υπάρχει μια περίπλοκη ενέργεια σε αυτήν την κάρτα, ίσως αυτή η ενέργεια βρίσκεται σε εξέλιξη στο παρασκήνιο, και θα ήταν καλό για σας να το κρατήσετε αυτό στο μυαλό σας, καθώς διεκδικείτε να πάρετε ό, τι θέλετε, Ίσως το άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πρόκειται να κάνετε. Τώρα νιώθετε να έχετε περισσότερη δύναμη και είστε στωικοί στην προσπάθειά σας να πετύχετε και παράλληλα δεν υπολογίζετε τους φραγμούς και τις δυσκολίες, προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Στην επιφάνεια δείχνετε ήρεμοι αλλά είναι η δύναμη που υπάρχει μέσα σας και η οποία κινεί τα νήματα της διεκδίκησης των αναγκών σας. Ο χρόνος έχει φτάσει, χρησιμοποιήστε τη σοφία του παρελθόντος και ανοίξτε τα φτερά σας, αφήστε τον εαυτό σας να βγει από τη φυλακή και να πετάξει.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι