Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

Οι Εραστές

Η κάρτα αυτή αφορά τις επιλογές που πρέπει να γίνουν, όσον αφορά τη σχέση σας. Περιπλέκεται με πειρασμούς που μπορεί να προκύψουν, αναγκάζοντάς σας να  επιλέξετε ανάμεσα σε δυο αποφάσεις ή δυο επιθυμίες. Μήπως η σχέση σας έχει μετατραπεί σε φόβο ή εμμονή; Ή μήπως έχει προκύψει κάποιος πειρασμός; Να ξέρετε ότι υπάρχει ένα τίμημα να πληρώσετε για τα πάθη σας, αν δεν λάβετε υπόψη σας τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Ίσως πάλι η σχέση σας δημιουργήσει εντάσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας (ή του συντρόφου σας) ή την κοινωνία. Προσέξτε την απόμακρη συμπεριφορά σας ή τη συναισθηματική αποστασιοποίηση. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι να αγωνιστείτε για τη συναισθηματική ισορροπία της σχέσης σας και να αποφύγετε την αρνητική ενέργεια γύρω σας. Έχετε την ελεύθερη βούληση, η επιλογή είναι τελικά δική σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι