Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

Πέντε των Ξιφών

Αυτό το μήνα, μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε όλες τις διαφορετικές πτυχές μιας διαφωνίας με τον αγαπημένο σας, προκειμένου να αποφασίσετε την επόμενη κίνησή σας. Μήπως αποτελειώσατε τον αντίπαλό σας; Ή τρέξατε μακριά; Ή μήπως γυρίσατε πίσω με την ελπίδα ότι κάτι έχει διασωθεί; Αυτή η κάρτα συνδέεται με τις συγκρούσεις και τις αναταραχές και αγωνίζεστε για τη νίκη. Υποδηλώνει εγωισμό και  υπερηφάνεια, ίσως δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι έχετε κάνει λάθος, έτσι όλα αυτά δημιουργούν συγκρούσεις. Αλλά εκεί που φαίνεται ότι κερδίζετε, κάτι συμβαίνει κι αυτό αλλάζει. Αν σκεφτείτε το λόγο για τον οποίον δημιουργούνται διαφωνίες στη σχέση σας, θα δείτε ότι σχεδόν πάντα φταίει ο εγωισμός. Κάθε μάχη είναι μια μάχη με τον εαυτό σας, είτε την προβάλλετε προς τα έξω, είτε είναι εσωτερική διαμάχη που δεν γίνεται αντιληπτή από τους άλλους. Να ξέρετε ότι σε αυτή τη μάχη δεν θα υπάρχει αρχή και τέλος, ούτε νικητής ή ηττημένος.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms