Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Με ουσιαστική θέληση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και τα διλήμματα στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις κοινωνικές σου επαφές τον μήνα Μάρτιο, και με το ακούραστο, περιπετειώδες πνεύμα σου, ανοίγονται τρυφερές, συναισθηματικές πόρτες στην ερωτική σου ζωή, φλογίζεται ο δεσμός σου με τις γεύσεις του πάθους και της δοτικότητας, ημερεύουν οι καβγάδες και τα πείσματα στη σχέση σου, δίνοντας τη σκυτάλη του έρωτα στην κατανόηση και την αμοιβαιότητα των αισθημάτων, πλημμυρίζει η μοναχική σου αγκαλιά με το φλερτ του εκρηκτικού Κριού, με την τρυφερή γνωριμία του γοητευτικού Λέοντα, με το ειδύλλιο του καυτού Τοξότη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι