Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Παρθένος, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Φρόντισε να διατηρήσεις και να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου δικαιώματα αυτόν τον μήνα, να οργανώσεις και να προγραμματίσεις με συνέπεια και ευελιξία τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, για να γευτείς την υλική και ηθική ανταμοιβή που προσδοκάς. Μην κάνεις το λάθος και θεωρείς δεδομένο τον έρωτα στην συναισθηματική σου ζωή, μην αφήνεις την σχέση σου να βαλτώνει ολοένα και περισσότερο από ανία και μουντάδα, κέντησε τον καμβά του δεσμού σου με πικάντικες και καυτές πινελιές πάθους και τρυφερότητας, σβήσε από την ερωτική σου καθημερινότητα τα σχόλια από εμπόδια που σκάβουν τον λάκκο της σχέσης σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι