Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
26
09
2017

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου 2017.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου του 2017. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας.

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Οκτωβρίου 2017

 

ΚΡΙΟΣ

Αν νιώσετε την ανάγκη να … εξαφανιστείτε για να κάνετε το δικό σας, μη σας πιάνει άγχος και πανικός. Η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και σας ζητά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να καλλιεργήσετε κι άλλες προσωπικές σχέσεις, στη ζωή σας δεν είναι μόνο ο αγαπημένος σας. Εκτός αυτού, υπάρχει πιθανότητα να έχετε εστιάσει όλη την ενέργειά σας στον αγαπημένο σας και να έχετε βάλει στην άκρη τις ανάγκες σας. Θυμηθείτε, έχετε κι άλλες σχέσεις που χρειάζονται επίσης τη φροντίδα σας. Και ποτέ δεν ξέρετε: όταν ασχοληθείτε και με τους άλλους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας, τότε πραγματικά μπορεί να γίνετε πιο σέξι και γοητευτικοί στα μάτια του αγαπημένου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταματήστε να βιάζεστε στην αγάπη και κόψτε ταχύτητα, απαιτείται χρόνος αλλά και εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να βρείτε την αγάπη των ονείρων σας. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας απαιτεί από εσάς να αξιολογήσετε τα λάθη του παρελθόντος και να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Μπορεί να είστε απασχολημένοι με το παρελθόν και τα σφάλματα, είτε τα δικά σας, είτε μιας αγάπης που έληξε άδοξα, αλλά το να αρνείστε στον εαυτό σας την οικειότητα, φοβούμενοι την αφερεγγυότητα των άλλων, αυτό σας κάνει να νιώθετε μόνοι. Η ζωή είναι αγώνας, και θα πρέπει να παλέψετε. Αν νιώσετε θλίψη, ακόμα και οργή, για μια παλιά προδοσία, μιλήστε στους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, μέσω των ανεκτίμητων συμβουλών τους θα βρείτε τη διέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευγένεια, γοητεία και μια καλόβολη συμπεριφορά, ανοίγουν τις πόρτες της αγάπης.  Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παρακινούν να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον/α κάνοντας φιλοφρονήσεις, οπότε αν δείτε κάτι θετικό, επισημάνετέ το. Χρησιμοποιείστε τα έμφυτα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς από μια απλή κολακεία. Και κυρίως βρείτε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες με εσάς προοπτικές για τη ζωή, το μυαλό σας και τα απαιτητικά γούστα σας. Έχετε επίσης το χάρισμα να ξεσηκώνετε τους άλλους με μια σας λέξη, ιδιαίτερα στα social media, έτσι δείξτε το ενδιαφέρον σας εγγράφως με ένα καυτό μήνυμα και δείτε τι θα επακολουθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει ένα δίδαγμα που πρέπει να μάθετε από κάθε εμπειρία. Πόσα λοιπόν έχετε μάθει από τις παρελθούσες σχέσεις σας; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας ζητούν να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις σας που σας κρατούν πίσω και παρεμποδίζουν να νιώσετε τη χαρά και την ευτυχία στο εδώ και τώρα. Ενεργοποιείστε την έμφυτη διαίσθησή σας αν συναντήσετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει και προσέξτε ιδιαίτερα τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων και τις εκφράσεις του προσώπου τους: Ταιριάζουν με τα λόγια που λένε; Κι αν νιώσετε υποτονικά ή δεν έχετε καμία διάθεση για φλερτ, μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας, παρέα με λίγους καλούς φίλους, ένα μπουκάλι κρασί και την ηρεμία σας.

ΛΕΩΝ

Θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, με ποικίλες απόψεις και φιλοσοφία ζωής, χάρη στην πανσέληνο στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το πάθος σας και ο ερωτισμός σας δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά μη στέκεστε σε ό, τι βλέπετε με την πρώτη ματιά, εξερευνήστε τι κρύβεται πίσω από το βλέμμα και τις πεποιθήσεις αυτού του άγνωστου. Αν σας κάνει το «κλικ» κάποιος/α από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή ζει μακριά από την πόλη σας ή κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, μην τον/την απορρίψετε, αξίζει να προσπαθήσετε. Αν ταξιδεύετε, ίσως ακόμη και να καταλήξετε σε ένα τραπέζι για δύο με φόντο τα αστέρια σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου. Είστε σε σχέση; Κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας και ρισκάρετε κάτι τολμηρό μαζί. Ξεκινήστε μια συζήτηση για τις επόμενες περιπέτειές σας ως ζευγάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζονται δύο για να σηκώσουν τα βάρη της ζωής κι αυτό σας το υπενθυμίζει η πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Το φεγγάρι θέτει τις βάσεις για να εμβαθύνετε στη σχέση σας, να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και κυρίως σας ζητά να αποφύγετε οποιαδήποτε παιχνίδια ελέγχου και χειραγώγησης. Αν είστε καιρό σε σχέση, μην είστε απαιτητικοί και εγωιστές όσον αφορά τις επιθυμίες σας. Ακόμα κι αν κάποιες από τις ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται, δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε, ούτε και να προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Όσο πιο γρήγορα μιλήσετε, τόσο το καλύτερο. Είστε μόνοι; Κάποιος/α που σας καταλαβαίνει θα μπορούσε να μπει ξαφνικά στη ζωή σας και με την πάροδο του χρόνου να νιώσετε μια βαθιά σύνδεση σε επίπεδο ψυχής. Έτσι λοιπόν, έχετε ανοικτό μυαλό, αλλά και μη βιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Τι θα λέγατε να προβάλετε τον καλύτερό σας εαυτό; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αγκαλιά με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνουν στο προσκήνιο την ακτινοβόλο λάμψη σας, τη φυσική χάρη σας και την ευγένειά σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το!  Όταν αισθάνεστε καλά μέσα σας, αυτό γίνεται αντιληπτό και στους άλλους, έτσι προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής, αυτό είναι ελκυστικό για τους θαυμαστές σας. Το σύμπαν απαιτεί επίσης από σας να είστε αληθινοί και να αποδεχτείτε ότι κανείς δεν είναι άψογος. Αν σας πιάσει εμμονή με την εμφάνισή σας ή αναρωτιέστε αν είπατε ή κάνατε το «λάθος» πράγμα, αυτό θα μειώσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βυθίζεστε στη μοναξιά σας, αναζητάτε την ηρεμία και την ξεκούραστη καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Δεν έχετε καμία διάθεση για διασκέδαση και κόσμο, επιθυμείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να ακούσετε μουσική, να χαθείτε στις αναμνήσεις σας. Αν νιώσετε πικρία για κάποια λάθη που έγιναν, μην αφήσετε το μυαλό σας να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια, αντίθετα σκάψτε βαθιά στην ψυχή σας προκειμένου να καταλάβετε γιατί αισθάνεστε αρνητικά, τι πρέπει να απορρίψετε και τι να κρατήσετε από τις παρελθούσες εμπειρίες σας. Αξίζει να κάνετε αυτήν την εσωτερική ενδοσκόπηση αντί να αφήσετε να μείνουν θαμμένα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, και με όλο το σύμπαν στο πλευρό σας θα είναι πολύ πιο εύκολο να λύσετε αυτό το μυστήριο τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόνο φίλοι ή μήπως υποβόσκει κάτι περισσότερο; Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας αγκαλιά με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνουν στο φως μια κρυφή ερωτική χημεία με κάποιον/α που προηγουμένως βλέπατε μόνο πλατωνικά. Ή ένας φίλος θα μπορούσε να σας υποδείξει κάποιον/α με πολλά υποσχόμενες προοπτικές, έτσι κάντε την κίνηση. Είστε ήδη σε σχέση; Δεν χρειάζεται να είστε μόνοι οι δυο σας, διασκεδάστε με τους κοινούς φίλους σας. Κάντε κάτι διαφορετικό προκειμένου να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια και σκεφτείτε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τις διαφωνίες σας. Μια επιπλέον επισήμανση: Μείνετε μακριά από φίλους που σας στήνουν παγίδες και σας εμπλέκουν σε δολοπλοκίες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο την  ευαίσθητη και προστατευτική πλευρά σας. Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας στον αγαπημένο σας, μοιραστείτε την καρδιά σας. Ίσως τώρα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε επιβεβαίωση προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς στη σχέση σας. Να ξέρετε όμως ότι οι άνθρωποι εκφράζουν τη λατρεία τους με διαφορετικούς τρόπους, αλλά αν χρειάζεστε αποδείξεις, είναι καλύτερα να τις ζητήσετε από το να βράζετε στην απογοήτευση. Κι αν νιώθετε ότι η εργασία σας είναι ανασταλτική για τη σχέση σας, κατανείμετε σε άλλους κάποια από τα καθήκοντά σας, ώστε να μπορείτε να αφήσετε πραγματικά το γραφείο στις πέντε το απόγευμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων σε ένα νέο ειδύλλιο, είναι το μήνυμα που σας στέλνουν η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Γίνετε πιο κοσμικοί, αγαπήστε χωρίς όρια. Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα, έτσι τολμήστε! Είστε σε σχέση; Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας κάνει παρορμητικούς στα λόγια σας, ίσως ξεκινήσετε μια δύσκολη συνομιλία με την αγάπη σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα αν κάτι από αυτά που ακούτε δεν σας αρέσει, κάντε ερωτήσεις και απλά ακούστε τις απαντήσεις. Αφήστε τον αγαπημένο σας να σας πει τα πάντα χωρίς να τον/την διακόπτετε. Ακούγοντας και την άλλη πλευρά, ίσως βγάλετε διαφορετικά συμπεράσματα και κυρίως θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

ΙΧΘΥΣ

Χαλαρώστε, αφήστε το παρελθόν για να απελευθερωθείτε. Η Αφροδίτη, ο Άρης και η νέα Σελήνη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, σας υπενθυμίζουν ότι για να νιώσετε εμπιστοσύνη και οικειότητα θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας μια παλιά μνησικακία. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας, στο δικό σας προσωπικό χώρο, χωρίς κλάμα και υστερίες. Κάντε τα παράπονά σας, αλλά αποφύγετε τις κατηγόριες: Οι απόψεις σας σχετικά με αυτήν την κατάσταση μπορεί να αλλάξουν ριζικά από τη στιγμή που θα ακούσετε και την πλευρά του άλλου ατόμου. Αν δεν λάβετε θερμή ανταπόκριση για τις προσπάθειές σας, ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε τη σχέση στον πάγο και να ψάξετε για άλλους ανθρώπους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2017 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι