05
05
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/5/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ορθολογισμός και σωστές αποφάσεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για εξασφάλιση, κατοχύρωση, ισορροπία συναισθηματική και οικονομική. Τα συμβάντα δεν θα έχουν ταχύτητα, θα χρειαστεί χρόνος για να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν άμεσες ενέργειες, ωστόσο οι βλέψεις θα είναι σταθερές και οι επιδιώξεις πολύ καλά σκεπτόμενες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δημιουργικά, θα καταφέρουν να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους.

Στις 7 Μαΐου το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, οργάνωση, σε τάξη θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι επιθυμίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, τακτοποιήσεις, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διακανονισμούς.

Στις 8 Μαΐου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Ταύρο, θα υπάρχει δυνατότητα για νέα αρχή τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος. Θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές καταστάσεις και να δοθεί θετική ώθηση στις επαφές.

Στις 9 Μαΐου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, περιέργεια, ανάγκη για δραστηριοποίηση και κοινωνικοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της αποφασιστικότητας, προσοχή στις πιέσεις, δεν θα πρέπει να δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο φέρνει συγκατάβαση, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να τονώσουν την αισιοδοξία τους και να εστιάσουν στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Προσοχή στο άγχος, στην έντονη εσωτερική ανησυχία και στις κυκλοθυμίες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι θετικός και χαλαρός.

Στις 12 Μαΐου το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη φέρνει ενθαρρυντικά ανοίγματα τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές υποθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφωνίες, διακανονισμούς, ομαλά θα εξελιχτούν οι συναλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και σύσφιξη σχέσεων.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms