Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
27
11
2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 και ενημερώσου για όλα! Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Δεκέμβριο 2017

 

Σε λίγο μας αποχαιρετά το 2017 και ο τελευταίος μήνας του χρόνου κρύβει πολλές εκπλήξεις. Το βαθύ μήνυμα των Χριστουγέννων, η αγάπη, η συμπόνια και ο ιδεαλισμός μεταφέρονται στις 3 Δεκεμβρίου από τον Δία στον Σκορπιό ο οποίος θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που ήδη ασκεί την επιρροή της από τον προηγούμενο μήνα και θα συνεχίσει την επίδρασή της και αυτόν το μήνα. Το σύμπαν σας καλεί να κάνετε πράξη τα μεγάλα οράματά σας, αλλά κυρίως να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο οι μεγάλες αξίες, τα ιδανικά και η συμπόνια μπορούν να κυβερνήσουν αυτόν τον κόσμο.

Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος εγκαταλείπει το φιλοσοφικό και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που συνδέεται με τις φιλοδοξίες, τους κανόνες και τις υποχρεώσεις. Τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο, να αγωνιστείτε για να φέρετε εις πέρας τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας αλλά και να πετύχετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Παρά τα εμπόδια που θα συναντήσετε, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας στο ταξίδι της ζωής, στο τέλος θα βγείτε πολύ πιο ώριμοι και δυνατοί.

Αναλυτικά:

Στις 1 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη εμποτίζει με χαρά και ενθουσιασμό την ερωτική σας ζωή, αναζητάτε τα ταξίδια και την περιπέτεια, τολμάτε να δεσμευτείτε με κάποιον χωρίς να υπολογίζετε το χρώμα, τη φυλή, τη θρησκεία. Αναζητάτε τώρα νέες εμπειρίες, έχετε ανάγκη από ελευθερία, κυνηγάτε τα μεγάλα οράματά σας.

Από τις 3 ως τις 23 Δεκεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και δημιουργούνται παρανοήσεις σε σχέση με τα ταξίδια, το νόμο και τις πεποιθήσεις σας. Άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή είναι ξένης εθνικότητας μεταδίδουν ασαφή μηνύματα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Στις 3 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στο ανέμελο και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων εμποτίζει τη ζωή σας με χιούμορ και αστεία, τώρα βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Γνωρίζετε ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, αλλά τώρα βγαίνετε από το σκοτάδι, μπορείτε να δείτε ακόμα και τη πιο δύσκολη κατάσταση με περισσότερη ελαφρότητα και χιούμορ.

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και σας δίνει τόσο μεγάλη δύναμη που πιστεύετε ότι είστε αήττητοι. Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στους στόχους σας, γίνεστε ανταγωνιστικοί, ακόμα και εκδικητικοί αν κάποιος προσπαθήσει να σας σταματήσει.

Στις 18 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη στο φιλοσοφικό ζώδιο του Τοξότη σας καλεί να δείτε τη ζωή σαν μια μεγάλη περιπέτεια, να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας με τη μελέτη και τα ταξίδια. Τώρα κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας προκειμένου τα μεγαλεπήβολα οράματά μας να γίνουν πραγματικότητα.

Στις 25 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον σοβαρό Αιγόκερω εμποτίζει τις σχέσεις σας με σταθερότητα και αξιοπιστία, αναζητάτε κάποιον ο οποίος μπορεί να σας παρέχει σταθερότητα αλλά και μια καλή κοινωνική θέση. Δίνετε και παίρνετε εκτίμηση και σεβασμό, έχετε τώρα μακροπρόθεσμους στόχους στη ζωή. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2017 14:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms