Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018.
Βαθμολόγησε
27
12
2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Ιανουάριο 2018

 

Ο πρώτος μήνας του έτους μπαίνει δυναμικά μεταφέροντάς σας ένα σημαντικό καρμικό μήνυμα: Δώστε την αγάπη και τη φροντίδα σας στους άλλους, απελευθερωθείτε από το παρελθόν για να νιώσετε ψυχική και νοητική γαλήνη.

Στις 2 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος στο οικείο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου τονίζει την ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια και τρυφερότητα, εκφράζετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας, κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος ή ψάχνετε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας.

Στις 11 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω σας βοηθά να σκεφτείτε ορθολογιστικά και πρακτικά, να μιλήσετε με σιγουριά και κατόπιν προσεκτικής σκέψης. Στόχος σας είναι τώρα η επαγγελματική μελλοντική πορεία σας και η επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Έχετε την υπομονή και την επιμονή να σκεφτείτε ποιο είναι το κατάλληλο και αποδοτικό βήμα, προσέχετε τα λόγια σας.

Στις 17 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερου σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή στην επαγγελματική πορεία σας και να θέσετε ρεαλιστικούς και μακροπρόθεσμους στόχους. Αγωνίζεστε για την επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδο, έχετε δίπλα σας άτομα ώριμα και σοφά που σας δείχνουν τα πρώτα σας βήματα στην επιτυχία και την ευτυχία σας.

Στις 18 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει την αγάπη πιο φιλελεύθερη και ανεξάρτητη, γίνεστε επαναστατικοί και αντισυμβατικοί, έχετε μια φιλική και ομαδική διάθεση, σκέφτεστε συλλογικά και όχι ατομικά. Νέες γνωριμίες έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντέξουν μόνο αν δεν περιοριστεί η ανεξαρτησία σας ή εάν δεν αποζητούν τη δέσμευση.

Στις 26 Ιανουαρίου, ο Άρης στον Τοξότη εμποτίζει τις ενέργειές σας με χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό, αναζητάτε τα ταξίδια και τη γνώση ως κίνητρο για να διευρύνεται τους ορίζοντές σας. Το φιλελεύθερο πνεύμα σας και η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ποικιλία σας ωθούν να απολαύσετε την περιπέτεια και την εξερεύνηση.

Στις 31 Ιανουαρίου, η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα ταρακουνά την ψυχή σας φέρνοντας στο φως με δύναμη κρυμμένα συναισθήματα τα οποία έχουν ως στόχο να δοθεί ένα τέλος και να γίνει μια νέα αρχή. Βλέπετε το αποκορύφωμα των προηγούμενων ενεργειών σας, κυρίως σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, τα παιδιά σας και τη δημιουργική σας έκφραση.

Στις 31 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Υδροχόο εμποτίζει το μυαλό σας με ένα φιλελεύθερο τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, μπορείτε να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα των ιδεών των άλλων ανθρώπων. Έχετε τώρα ιδέες για να κάνετε καλύτερη την ανθρωπότητα, η επικοινωνία σας συνίσταται στον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία καθώς έχετε πάντα έναν καλό λόγο να πείτε στους συνανθρώπους σας.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2017 8:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms