19
04
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/4/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Συνειδητοποιήσεις και μεθοδικές ενέργειες

Στις 24 Απριλίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις ικανές να αλλάξουν τις απόψεις, τις βλέψεις και τις προσδοκίες. Θα βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα και ανασφάλειες, ωστόσο η ανάγκη για εσωτερική ισορροπία θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να γίνει ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσουν να απαντηθούν τα υπαρξιακά ερωτήματα και να λυθούν οι ψυχικοί κόμποι. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα θα δώσουν την ώθηση να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις και γενικότερα στις επαφές που δημιουργούν απογοητεύσεις.

Στις 25 Απριλίου ο Ερμής στον Κριό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου, τολμηρές συζητήσεις θα γίνουν, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν λύσεις και θα βελτιώσουν τις σχέσεις. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες αυτόβουλες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Στις 26 Απριλίου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, αποδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους νέοι στόχοι, ίσως να ακουστούν προτάσεις που θα επεκτείνουν τις βλέψεις και τα ενδιαφέροντα. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα προκύψουν για δικτύωση, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές, οι γνωριμίες θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές και τις ανεξάρτητες σχέσεις.

Στις 28 Απριλίου το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω ανοίγματα θα φέρει επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις χρηματικές υποθέσεις, στις εργασιακές ευθύνες, και γενικότερα στα επαγγελματικά ζητήματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, δεν θα πρέπει να υπερφορτωθεί το καθημερινό πρόγραμμα. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι δημιουργό και αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι προσπάθειες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης