Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ευχάριστες πληροφορίες θα λάβετε που θα δώσουν φως σε γεγονότα που σας εμπόδιζαν να βρείτε την ψυχολογική σας ηρεμία. Λύνονται παρεξηγήσεις, φέρνοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη, τα συμβάντα θα φανερώσουν την αληθινή πλευρά των καταστάσεων, δυναμώνοντας τα ερωτικά σας αισθήματα. Έρχεται νέο ξεκίνημα πολύ δυνατό και προσοδοφόρο.

Επανασύνδεση. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ξεκάθαρα θα παραδεχτεί τα λάθη του το παλιό σας ταίρι. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μη δείξετε αρνητισμό στη ζεστή του συμπεριφορά και στη θερμή ερωτική του έλξη,  γιατί αυτή τη φορά, θα έχει την ανάγκη να αλλάξει τα δεδομένα που σας πρόσφερε ως τώρα και με ευχαρίστηση θα συμφωνήσει να ακολουθήσει το δικό σας τρόπο ζωής.

Νέα γνωριμία. Η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσατε κάποια αρνητικά ερωτικά συμβάντα, αλλά η τύχη σας θα αλλάξει ρότα. Πάνω στο δρόμο σας θα σας ρίξει πρόσωπο προσιτής παρουσίας και πολύ προσεγμένης εμφάνισης. Μην αφήσετε παλιές ανασφάλειες να σας παρασύρουν και αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Αυτό το πρόσωπο θα σας κάνει να νιώσετε έτσι όπως δεν έχετε νιώσει ποτέ ως τώρα.

Σχέση - γάμος. Έρχονται νέα στοιχεία που θα ξεκαθαρίσουν παρεξηγήσεις, γι' αυτό μη βιαστείτε να ανοίξετε με το ταίρι σας λεκτικές διαμάχες. Θα διαλυθούν οι κακές υποψίες και θα περάσετε σταδιακά σε περίοδο συνεννόησης και αρμονίας. Δείξτε τη ζεστή ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας και θα δείτε πως το ταίρι σας θα φάνει διαλλακτικό και πολύ θερμό απέναντι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι