Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Σε περίπτωση που νιώθετε ανυπομονησία και θέλετε άμεσα αποτελέσματα, σας θυμίζω πως το καλό πράγμα αργεί. Σας συνιστώ να κάνετε λίγη υπομονή και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ σας, γι’ αυτό δείξτε εμπιστοσύνη, χαλαρώστε και αφήστε τα γεγονότα να προχωρήσουν από μόνα τους.

Επανασύνδεση. Καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πιστέψετε τις εικασίες σας. Αν νιώθετε πως το παλιό σας ταίρι σας γύρισε οριστικά την πλάτη, τότε σας συμβουλεύω να μη βιαστείτε να απογοητευτείτε, μην προσπαθήσετε να διαγράψετε το παρελθόν. Σε λίγο, όλα θα είναι διαφορετικά και θα επανέλθει στη ζωή σας πρόσωπο που αυτή τη στιγμή νομίζετε πως δεν πρόκειται να σας ξαναπλησιάσει.

Νέα γνωριμία. Μια νέα φιλική σχέση θα ξεκινήσει για εσάς με άτομο του αντιθέτου φύλου, μέσα από ένα συμβάν εντελώς τυχαίο και καθόλου αναμενόμενο. Θα ξεκινήσετε με φιλικές βλέψεις και με αισθήματα συμπάθειας, ωστόσο, τολμώ να σας εκμυστηρευτώ πως ο χρόνος και η ροή των γεγονότων, αυτή τη φιλική συμπάθεια θα την μετατρέψει τελικά σε δυνατή ερωτική έλξη.

Σχέση - γάμος. Μερικές φόρες, νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο μέσα στη σχέση σας και βιάζεστε να καταθέσετε τα όπλα. Σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ηττοπάθειας, μη βιαστείτε να περάσετε σε αναγκαστικές υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς, γιατί σε λίγο οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ξανακερδίσετε έδαφος, με αποτέλεσμα τα ηνία να έρθουν και πάλι στα δικά σας χέρια.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms