Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Φαεινές ιδέες θα φυτρώσουν στο νου σας και μια τρανή σας επιθυμία θα δει τα φώτα της επιτυχίας. Ένα τυχαίο γεγονός, μια δική σας πράξη, και μια απόφαση που θα πάρει πρόσωπο της καρδιάς σας, θα είναι η βάση πάνω στην όποια θα γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο σας όνειρο. Σταθείτε στο ύψος σας, συνεχίστε με την ισχυρή θέληση που διαθέτετε και σας ομολογώ πως θα θριαμβεύσετε!

Επανασύνδεση. Βαριά σεκλέτια έχει το παλιό σας ταίρι και θα σταματήσει πλέον να το κρύβει. Μπορεί να καμουφλάρει τη στενοχώρια του αλλά επειδή το καθετί έχει και τα όριά του, γι’ αυτό θα εμφανιστεί δυναμικά μπροστά σας με αποφάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν. Αφήστε στην άκρη τα πείσματα και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί τέτοιου είδους αισθήματα λίγοι άνθρωποι τα βιώνουν.

Νέα γνωριμία. Η αλήθεια είναι πως και να θέλετε να αγιάσετε, δεν θα σας αφήσουν τα γεγονότα, βέβαια βάζετε κι εσείς πάντα το χεράκι σας, διότι λίγο η ελκυστική σας παρουσία, λίγο το αεράτο στυλ έκφρασης ε! δεν θέλει και πολύ να παγιδευτεί κάποιος. Ένα πρόσωπο θα καρδιοχτυπήσει για χάρη σας, μην κάνετε το λάθος και το παίξετε σε διπλό ταμπλό, θα βγείτε εκτεθειμένοι.

Σχέση – Γάμος. Με διορατικότητα και αισιοδοξία θα είστε εξοπλισμένοι κι αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο στο να μείνετε μακριά από καβγάδες αλλά το κυριότερο είναι πως θα θέσετε νέες βάσεις στην ερωτική σας σχέση. Δεν θα σας κρύψω πως για τους αδέσμευτους, θα προκύψουν σοβαρές δεσμεύσεις ενώ για τους έγγαμους σοβαρές και οριστικές αποφάσεις με επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms