Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 84

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα έχετε τη δύναμη να εναντιωθείτε στις ανασφάλειες σας, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από ζήλειες, καχυποψίες και άτοπες αμφιβολίες. Οι απαισιόδοξες σκέψεις λαμβάνουν τέλος και με δική σας πρωτοβουλία περνάτε σε πράξεις αποφασιστικές. Βάλτε στόχους, προχωρήστε σε διεκδικήσεις και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό.

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σας χώρισε με το πρώην ταίρι σας. Ψάχνοντας να βρείτε τη βασική αίτια, θα καταφέρετε να εντοπίσετε τα λάθη που έγιναν από τη δική σας πλευρά, με αποτέλεσμα να περάσετε δυναμικά σε πράξεις επανόρθωσης. Με κοινή απόφαση, θα σβήσετε τα παλιά σφάλματα και ξεκινά περίοδος επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Αυτή τη φορά, θα έχετε τη δύναμη να αποκοπείτε από το παρελθόν και σε αυτό θα βοηθήσει η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου. Από μια φιλική συζήτηση θα ξεκινήσετε και η αμοιβαία σας έλξη θα φέρει άμεσο ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα με δυνατές προοπτικές. Δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα και αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας.

Σχέση - γάμος. Με πολύ δυναμικό τρόπο, θα επιβληθείτε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στο αγαπημένο σας ταίρι. Δεν θα αφήσετε τις ανασφάλειες να σας παρασύρουν σε λάθος αντιδράσεις, θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα αισθημάτων και στόχων, με αποτέλεσμα να βρείτε την άκρη του νήματος και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες και αυταπάτες. Περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ισορροπίας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι