Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Κρίσιμα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σας δώσουν το έναυσμα να κρίνετε το παρελθόν, να αξιολογήσετε το παρόν και να πάρετε νέες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Αν καταφέρετε να εξηγήσετε τα δεδομένα, να παραδεχτείτε λάθη και να συγχωρήσετε ανθρώπους, τότε θα διαπιστώσετε πως θα ξαναγεννηθούν σβησμένα αισθήματα και θα υπάρξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.
 

Επανασύνδεση. Ένα προσωπικό συναισθηματικό σας αδιέξοδο θα γίνει τελικά η βάση πάνω στην οποία θα στηρίξετε την απόφασή σας σχετικά με το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι. Επάνω στην προσπάθειά σας να εξηγήσετε αισθήματα και να ερμηνεύσετε τους λόγους του χωρισμού, θα σας δοθεί το άνοιγμα που θα σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση.
 

Νέα γνωριμία. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα σας ωθήσει σε μια αναδρομή στο παρελθόν και αν αξιοποιήσετε τις εμπειρίες που σας έδωσε ως τώρα η ζωή σας, τότε θα είστε σε θέση να καταλάβετε αν αξίζει να προχωρήσετε σε αυτή τη νέα προοπτική σχέσης που θα σας ανοιχτεί. Εμπιστευτείτε την κρίση σας, βασιστείτε στο ένστικτό σας και προχωρήσετε άφοβα σε όποια απόφαση κι αν πάρετε.
 

Σχέση – Γάμος. Με αφορμή ένα συμβάν, θα δημιουργηθεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα σας βγει σε καλό. Η ανάγκη σας να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και σειρά, θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε με το ταίρι σας σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εξακριβώσεις και σε πειστήρια. Το αποτέλεσμα θα είναι η σχέση να συνεχιστεί με περισσότερη εμπιστοσύνη και πιο δυνατά αισθήματα.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι