Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ξαφνικά συμβάντα, ερωτικά ανοίγματα και τυχαίες συναντήσεις, θα σας αναγκάσουν να επιστρατέψετε αποφασιστικότητα και διάθεση για δυναμική δράση. Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε χρόνο πολύ περιορισμένο, ίσως να μην αποφύγετε διλήμματα και συναισθηματικό άγχος, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Μια συνάντηση θα είναι το έναυσμα και μια εξομολόγηση θα είναι το αγκίστρι που θα γατζωθεί η επανασύνδεσή σας. Η συνειδητοποίηση πως υπάρχουν δυνατά αισθήματα ανάμεσά σας, θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε αποφασιστικά, συγχωρώντας παλιά αρνητικά λόγια. Νέο ξεκίνημα θα συμβεί μεταξύ σας και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από πολύ ικανοποιητικό.

Νέα γνωριμία. Στο κατά πόσο γρήγορα θα πάρετε την απόφαση να δράσετε θα στηριχτεί το ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης. Θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο που θα κινείτε στον ίδιο χώρο με εσάς και για να σας βοηθήσω να δράσετε γοργά, σας αποκαλύπτω πως τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Η ευκαιρία θα είναι ξαφνική και πολλά υποσχόμενη, προσοχή να μη σας φύγει μέσα από τα χέρια.

Σχέση - γάμος. Η σταθερότητα στη συμπεριφορά σας και η επιμονή στις απόψεις σας, θα είναι ο σωστός οδηγός που θα κινήσει τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Με λίγα λόγια, θα περάσει το δικό σας, μια επιθυμία σας θα γίνει πράξη και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη που ζητάτε. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει ευτυχισμένο αποτέλεσμα  και θα γίνει βάθρο για περαιτέρω επιτυχίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι