Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 84

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που αναμένετε και ο σωστός χειρισμός σας θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και μάλιστα μόνιμη. Στην παρούσα φάση, θα καταφέρετε να μαγνητίσετε ερωτικό πρόσωπο που έχετε κλειδωμένο στην καρδιά σας και θα περάσει καθοριστικά στην καθημερινότητά σας, δημιουργώντας ενδεχόμενο μόνιμης δέσμευσης!
 

Επανασύνδεση. Στη δική σας απόφαση, θα έγκειται η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι, γι' αυτό σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και πράξτε αναλόγως. Το πρόσωπο που σκέπτεστε βρίσκεται σε θέση αναμονής και περιμένει τις δικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, χειριστείτε μεθοδικά τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και ξεκινήστε ολοταχώς για δράση.
 

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο έρχεται με πρόταση για ραντεβού. Συναντιέστε τυχαία σε συγκεκριμένο χώρο ανά διαστήματα και τώρα θα πάρει την τολμηρή απόφαση να αποκαλύψει τις θερμές ερωτικές διαθέσεις που τρέφει για εσάς. Θα ξαφνιαστείτε και αν κάνετε το βήμα να ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε η κατάληξη θα είναι σταθερός δεσμός μεγάλης διάρκειας.
 

Σχέση - γάμος. Εξυπνάδα, διορατικότητα και σταθερή αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα καταφέρετε να πείσετε το ερωτικό σας ταίρι να ακολουθήσει τις δικές σας κατευθύνσεις. Αυτή τη φορά, οδηγός της σχέσης σας θα είστε εσείς, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρες αποφάσεις και συνειδητοποιημένους στόχους.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms