Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αυτή τη φορά, βασική σας επιθυμία θα είναι οι αλλαγές. Θα έχετε ισχυρή τη θέληση να αλλάξετε οποιεσδήποτε συνθήκες σας δημιουργούν ανασφάλεια και στασιμότητα. Παίρνετε απόφαση να εκτοπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις που κλονίζουν τα θεμέλια της ζωής σας και απειλούν την προσωπική σας ισορροπία. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε χωρισμό ή και το αντίθετο, δηλαδή σε μόνιμη δέσμευση.
 

Επανασύνδεση. Βάζοντας κάτω τη λογική, τον ρεαλισμό και τα πραγματικά αισθήματα, θα βρεθείτε πολύ κοντά στην απόφαση να κινηθείτε προς την επανασύνδεση και όχι προς τον οριστικό χωρισμό. Ναι μεν κάτι θα σας σπρώχνει πως την απομάκρυνση, ωστόσο κάτι πολύ πιο δυνατό θα σας δημιουργήσει την επιθυμία της δεύτερης ευκαιρίας. Θέστε τους όρους σας, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης.
 

Νέα γνωριμία. Μήπως ψάχνετε την κινητήρια δύναμη που θα μπορέσει να σας απαλλάξει από παρελθοντικά πρόσωπα; Αν ναι, τώρα θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ερωτικό ταίρι που δεν επιθυμείτε πλέον. Με λίγα λόγια, καινούργιος έρωτας θα χτυπήσει την καρδιά σας και επειδή θα τον καλοδεχτείτε, θα διαγράψετε τελικά παρελθόν, ίσως και παρόν!
 

Σχέση - γάμος. Με δική σας καθοδήγηση θα κλονιστεί η συναισθηματική βάση που στηρίζει τη σχέση σας. Εσείς θα θέσετε ερωτήματα και δοκιμασίες με στόχο να σιγουρευτείτε κατά ποσό η διαδρομή που διανύετε με το ταίρι σας, δεν θα σας οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις, αυταπάτες  ή αποτυχίες. Τολμηρές θα είναι οι πράξεις σας, αποφασιστικές και απολύτως συνειδητές οι κινήσεις σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι