Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Δίδυμοι 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 83

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Δίδυμοι. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Δίδυμοι ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

 

Οι πληροφορίες που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γεφυρώσουν τη διχασμένη σας καρδιά και θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις απόψεις και τα συναισθήματά σας. Θα λυθεί ο κόμπος μιας ερωτικής παρεξήγησης που σας είχε προκαλέσει αρνητισμό και θα ξαναμπείτε σε πορεία ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας.

Επανασύνδεση. Ίσως οι αναμνήσεις και τα συμπεράσματα σας να μη σας δίνουν την ελπίδα  για επανασύνδεση αλλά η ροή αλλάζει και έρχονται νέα στοιχεία στο φως. Θα σας εκπλήξει ο  τρόπος που θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας και θα αφοπλιστείτε από την αμεσότητα και την ειλικρίνειά του. Δείξτε κι εσείς χωρίς ανασφάλειες αυτό που επιθυμείτε και θα δείτε πως η νέα αρχή θα είναι θετική και καθοριστική.

Νέα γνωριμία. Ευχάριστα μαντάτα θα σας φέρει πρόσωπο που ουσιαστικά θα δράσει ως μεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που σαγηνεύτηκε από εσάς και δεν ξέρει πώς να σας το πει. Δείξτε ενδιαφέρον στις πληροφορίες που θα λάβετε και δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνουν, θα διαπιστώσετε πως θα υπάρξει η προοπτική σταθερού σοβαρού δεσμού.

Σχέση - γάμος. Ένα γεγονός, ένα πρόσωπο και μια πληροφορία θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα απομακρύνουν αυταπάτες και αβάσιμες αμφιβολίες. Η συζήτηση που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι, θα λύσει παρεξηγήσεις, θα επαναφέρει γερά συναισθήματα και θα περάσετε σε στάδιο σιγουριάς και ασφάλειας. Αποφύγετε αρνητικά λόγια και απαισιόδοξες σκέψεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι