Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Συνειδητό και υποσυνείδητο θα λάβουν συμμετοχή σε μια συναισθηματική μάχη και ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Θα έχετε τη διάθεση να εισχωρήσετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας και ό, τι συμβεί θα το περάσετε από κόσκινο, γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε εξηγήσεις, να βρείτε λύσεις και να δράσετε με δυναμική αποφασιστικότητα.

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αναζήτηση εξηγήσεων και θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας, να πορευτείτε μόνο με βάση αποδείξεων. Θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και η πρόταση επανασύνδεσης θα έρθει ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή που θα ξέρετε πλέον τι θέλετε και πως ακριβώς να το διεκδικήσετε.

Νέα γνωριμία. Η προοπτική της νέας γνωριμίας έγκειται στο κατά ποσό έχετε συνειδητοποιήσει αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά ή αν επιθυμείτε να διεκδικήσετε παλιούς έρωτες. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με καινούρια πρόσωπα, στο χέρι σας θα είναι αν θα τους δώσετε το πράσινο φως ή αν θα παραμένετε με το κεφάλι γυρισμένο στο παρελθόν.

Σχέση - γάμος. Υποχωρεί το πείσμα, καταλαγιάζουν οι εγωισμοί κι αυτό γιατί ένα συμβάν που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στην καρδιά των συναισθημάτων και να εστιάσετε στην ουσία των πράξεων. Μην κρίνετε μένοντας στην επιφάνεια, γιατί ως γνωστόν μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι