Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ζωτικότητα, ενέργεια και όρεξη για έντονη δράση, θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα υπάρξει ανάγκη για νέες ερωτικές αναζητήσεις και έναν κάπως πιο περιπετειώδη τρόπο ζωής. Τα γεγονότα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, παράλληλα όμως δεν θα λείψουν και τα συμβάντα επανένωσης με πρόσωπο του παρελθόντος.

Επανασύνδεση. Θα είναι καθαρά στο χέρι σας το αν θα προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με πρόσωπο καινούριο ή παλιό. Σε τυχαία συνάντηση, θα βρεθείτε αντικριστά με μια παλιά σας αγάπη και επειδή δεν θα μπορέσει να κρυφτεί το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον, γι' αυτό θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης. Πριν δώσετε την τελική σας απάντηση, βάλτε πρώτα σε τάξη τους στόχους και τα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία. Σε στιγμή που δεν θα το περιμένετε, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που δεν θα έχετε καμία διάθεση να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του. Αν κινηθείτε παρορμητικά και αυθόρμητα, να ξέρετε πως δεν θα απογοητευτείτε, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας και θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής γνωριμίας με πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Σχέση - γάμος. Στην παρούσα φάση, θα υπάρξει γενικά μια αναστάτωση στην καρδιά σας, γι' αυτό και δεν αποκλείεται να πέσετε σε κινήσεις ανήσυχες, σπασμωδικές, ίσως και μπερδεμένες. Για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα καβγαδάκια, θα σας δώσω τη συμβουλή να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς περιμένετε από τη σχέση σας και τι είναι αυτό που ουσιαστικά ζητάτε από το ταίρι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι