Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 22

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Δυνατή διαίσθηση, ένστικτο και γοητεία θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν και πολύ σωστός θα είναι ο τρόπος που θα τα αξιοποιήσετε. Δεν πρόκειται να χαθεί τίποτα από αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ρισκάρετε. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προδιαγραφές.
 

Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο απ τα παλιά θα έρθει να αναστατώσει την καρδιά σας και θα γεμίσει τη σκέψη σας με παλιές καλές αναμνήσεις. Θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνετε το παρελθόν μέλλον, γιατί οι κινήσεις αυτού του προσώπου θα σας αποδείξουν πως στοχεύει στην επανασύνδεση. Η εξέλιξη και η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας αποφάσεις.
 

Νέα γνωριμία. Αν είχατε καιρό να ερωτευτείτε τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, ντυθείτε αναλόγως, η ευκαιρία θα είναι μοναδική και δεν πρέπει να την χάσετε. Το πολύ γοητευτικό παρουσιαστικό που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και ο ευγενικός τρόπος που θα σας πιάσει την κουβέντα, θα είναι η πρώτη σπίθα για να ανάψει φλόγα που θα διατηρηθεί μεταξύ σας για παρά πολύ καιρό.
 

Σχέση - γάμος. Ένα γεγονός που θα το νιώσετε σαν ξάφνιασμα, θα σας αποδείξει πως είναι λάθος να θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα. Το ταίρι που έχετε δίπλα σας, έχει την ανάγκη να σιγουρευτεί πως δεν αδιαφορείτε και πως έχετε την όρεξη να το διεκδικήσετε. Είναι καλό να υπάρχουν αισθήματα και ακόμα καλύτερο είναι να τα δείχνετε. Φανείτε εκδηλωτικοί, πριν αλλάξουν τα δεδομένα.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι