Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα γίνει συνάντηση και εκεί θα φανερωθεί μια μεγάλη αλήθεια που θα δώσει νέα και πολύ ευχάριστη τροπή στην ερωτική σας πορεία. Έρχεται πληροφορία υπό μορφή εξομολόγησης που θα τερματίσει τη στασιμότητα, θα σας δώσει άνοιγμα επιλογής και από εκεί και πέρα, στο χέρι σας θα είναι προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε την ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση. Καταφθάνει το παλιό σας ταίρι με πρόταση επανασύνδεσης που θα την κάνει με τολμηρό τρόπο, σε προσωπικό σας τετ α τετ. Το πώς θα καταλήξει η συνάντησή σας, θα είναι καθαρά δική σας επιλογή, να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά, τα γεγονότα θα είναι προσαρμοσμένα στους δικούς σας στόχους και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, το ταπεραμέντο σας θα βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο που θα σταθεί ελκυστικό για πολλούς. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος και θα σας πλησιάσει, το στυλ του θα σας ταιριάζει απόλυτα, οι χαρακτήρες σας θα έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό.

Σχέση - Γάμος. Τυχερά συμβάντα θα ζήσετε μέσα στις επόμενες μέρες, αν τσακωθήκατε με το ταίρι σας, θα συμφιλιωθείτε, και αν κάποιοι από εσάς είστε σε ρήξη, τότε το κακό θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη. Λαμβάνουν τέλος οι διαφωνίες, περνάτε σε νέο στάδιο, τώρα θα υπάρξει συνεννόηση και ψυχολογική ισορροπία, γεγονός που θα σας ηρεμήσει και θα σας ξεκουράσει ψυχικά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms