Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αυτή τη φορά, δεν θα παρασυρθείτε από αρνητικά συναισθηματικά συμπλέγματα και αμφισβητήσεις, αντιθέτως θα στηριχτείτε στη λογική σας και στα αποδεδειγμένα γεγονότα. Ο ρεαλισμός σας θα σας οδηγήσει σε δράση άμεση και αρκετά τολμηρή, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει την προοπτική να γίνει σταθερό ταίρι ζωής.

Επανασύνδεση. Αν το πολυαγαπημένο σας ταίρι μία έρχεται μία φεύγει και επειδή σας βρίσκει χαλαρούς πάλι ξαναφεύγει, τότε θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Ένα συμβάν θα δουλέψει υπέρ σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πατήσετε πόδι, υψώνοντας για τα καλά το ανάστημά σας. Η αποφασιστικότητά σας θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Αλλάζετε ψυχολογία, ανανεώνετε την εμφάνιση σας, γεγονός που θα παρατηρηθεί από πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Επειδή το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο και επειδή θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που θα διάθετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα, γι' αυτό κινηθείτε αυθόρμητα και με αυτοπεποίθηση. Θα γνωρίσετε πρόσωπο που  θα το κερδίσετε από την πρώτη στιγμή.

Σχέση - γάμος. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία και στην παρούσα φάση, αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, τότε θα αποτύχει. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε πως για την ζωή σας αποφασίζετε μόνο εσείς, ωστόσο θυμηθείτε πως το καθετί έχει και τα όριά του. Αν θέλετε να κρατήσετε το ταίρι σας δίπλα σας, φανείτε διαλλακτικοί και όχι απολυτοί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι