Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ευνοϊκά συμβάντα θα γυρίσουν τις εξελίξεις υπέρ σας, θα περάσετε σε νέες περιπέτειες που σίγουρα θα σας βγουν σε καλό. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα ραντάρ σας σε λειτουργία, γιατί η ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί θα οδηγήσει τη ζωή σας σε υψηλό επίπεδο επιτυχίας που ουσιαστικά θα κάνει πράξη ένα πολυπόθητο όνειρο ζωής.

Επανασύνδεση. Μπροστά στα μάτια σας θα εμφανιστεί το παλιό σας ταίρι, με ανανεωμένη σκέψη και με έναν αλλαγμένο τρόπο συμπεριφοράς. Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές επάνω του και θα σας φανερώσω πως ό, τι σας πει, θα στηρίζεται στη ειλικρίνεια, γι' αυτό δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε και αυτή τη φορά δείξτε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς περάσατε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ερωτικής παύσης, τότε σας παροτρύνω να ετοιμαστείτε, γιατί καταφθάνει γνωριμία από αυτές που μπορούν να γίνουν σταθμός ζωής. Η πρώτη σας συνομιλία θα είναι η αφετηρία μιας δυνατής ερωτικής σχέσης, με ενδεχόμενο να φτάσετε σε σημείο δεσμευτικής κορύφωσης.

Σχέση - γάμος. Από ένα τυχαίο συμβάν θα προκύψει γεγονός που θα καταλήξει σε ευτυχισμένο αποτέλεσμα. Κάτι που ποθείτε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας και είναι κοινή επιθυμία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, θα έρθει να γίνει πράξη. Θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σας δώσουν το άνοιγμα να αναλάβετε νέα ρίσκα κάνοντας ακόμα πιο δεσμευτικά σχέδια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι