Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ετοιμαστείτε για χαρούμενες καταστάσεις που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Θα συμβούν τυχερά γεγονότα που θα σας φέρουν συνομιλίες και συναντήσεις με πολύ ευχάριστη κατάληξη. Για τους χωρισμένους, έρχεται επανασύνδεση, για τους τελείως ελεύθερους, έρχεται νέα γνωριμία, για τους δεσμευμένους δεν αποκλείεται γάμος.

Επανασύνδεση. Ίσως να είναι τηλεφώνημα, ίσως να είναι συνάντηση, πάντως το σίγουρο είναι πως θα γίνει αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, με κατάληξη που θα τερματίσει την απόσταση και τον χωρισμό. Εσείς οι δυο τελικά όχι μόνο θα τα βρείτε, αλλά θα περάσετε και σε πολύ αποφασιστικές προτάσεις που θα φέρουν οριστική και επίσημη δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Ξαφνική και απρόσμενη θα είναι η νέα γνωριμία που θα συμβεί στη ζωή σας. Σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας θερμή οικειότητα και αμοιβαία έλξη. Ίσως να νιώσετε πως με αυτό το άτομο έχετε ξανασυναντηθεί, έχετε ξαναζήσει μαζί και αυτό θα προκύπτει από την έντονη χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας.

Σχέση - γάμος. Κλείνουν εμπόδια, βρίσκονται λύσεις σε τυχόν προβλήματα και περνάτε σε περίοδο ηρεμίας, αγάπης και εμπιστοσύνης. Κανένα αρνητικό γεγονός δεν θα κλονίσει την ισορροπία της σχέσης σας και επιπλέον ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο θα σας δημιουργήσει λόγο για να περάσετε σε επίσημες προτάσεις. Ετοιμαστείτε για τα καλυτέρα, δεν αποκλείεται γάμος ή αρραβώνας!

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι