Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 24

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τώρα τα νήματα θα κινηθούν υπέρ σας και έρχονται ευχάριστα γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να πάνε στράφι. Αξιοποιήστε με αποφασιστικότητα τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν, γιατί θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Μην αρνηθείτε καμιά πρόταση και μην ακυρώσετε κανένα ραντεβού, γιατί πίσω από το τυχαίο θα κρύβεται το μοιραίο!

Επανασύνδεση. Αν νιώθετε το προαίσθημα πως είστε πολύ κοντά στην επανασύνδεση, τότε να ξέρετε πως δεν θα διαψευστείτε. Η διαίσθησή σας είναι σωστή, θα υπάρξουν τυχαία γεγονότα το ένα πίσω από το άλλο, που θα καταλήξουν σε επανασύνδεση με το ταίρι που προσμένετε. Θα εκδηλωθούν αισθήματα, θα δοθούν εξηγήσεις και η  δεύτερη ευκαιρία που θα υπάρξει θα σας οδηγήσει σε μακρύ μέλλον.

Νέα γνωριμία. Θα εντυπωσιαστεί από εσάς πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας, γι' αυτό θα τολμήσει να λάβει δράση από την πρώτη στιγμή που θα σας αντικρύσει. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κομπιάσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας, γιατί αυτή η γνωριμία θα έχει την προοπτική να φέρει μοιραία κατάληξη. Θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει δεσμός σταθερός, μόνιμος και επίσημος!

Σχέση - γάμος. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε περίοδο τύχης και ευτυχισμένων συμβάντων. Γάμος ή δέσμευση ή ερχομός νέου μέλους, κάτι από αυτά έρχεται για εσάς. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα ένας κοινός σας στόχος και θα βιώσετε μια πολύ δυνατή επιτυχία, που όχι μόνο θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας δεσμό, αλλά θα σας ανοίξει την ευκαιρία για μεγάλα και μελλοντικά σχέδια. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms