Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Σκορπιός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 23

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Σκορπιός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Σκορπιός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Φίλοι μου Σκορπιοί, στην παρούσα φάση, θα καταφέρετε να μαγέψετε και αυτό γιατί θα συνδυάσετε με πολύ σωστό τρόπο, ερωτική γοητεία και αυτοπεποίθηση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ’ρθείτε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και από εκεί και πέρα ο χειρισμός σας θα είναι αυτός που θα φέρει την οριστική κατάληξη.

Επανασύνδεση. Το βήμα της επανασύνδεσης δεν θα γίνει από εσάς, θα γίνει από το πρώην ταίρι σας, όμως η επιτυχία θα έγκειται στις δικές σας πράξεις. Αν βάλετε σε λειτουργία τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και προσθέσετε και ειλικρίνεια, τότε η επανένωσή σας θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να υπάρξει προοπτική επίσημης δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα πιάσει κουβέντα μαζί σας και επειδή ο ενθουσιασμός που θα προκύψει θα είναι αμοιβαίος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα υπάρχει η δυνατότητα από μια φιλική συνομιλία να προκύψει ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Αφήστε την ερωτική σας γοητεία να κάνει τη δουλειά της και εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε.

Σχέση - Γάμος. Ουσιαστικά ο δικός σας τρόπος συμπεριφοράς θα είναι αυτός που θα φέρει ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι εκείνα τα προσωπικά σας στοιχεία  που μπορούν να μαγνητίσουν το ταίρι σας, οπότε παίρνοντας την απόφαση να τα αξιοποιήσετε, θα φτάσετε σε ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας και έντονης έλξης.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms