Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 182

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως αν δεν κατανοήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάτε, τότε δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχικά και ερωτικά. Αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε το υποσυνείδητό σας και τις κρυμμένες σας ανάγκες, τότε ο ίδιος σας ο εαυτός θα σας δώσει τη λύση που ζητάτε. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επανεκτιμήσεις.

Επανασύνδεση. Το βασικό ερώτημα είναι την θέλετε την επανασύνδεση; Ή μήπως η επιστροφή στα παλιά δεν θα έχει να σας προσφέρει τίποτα; Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας σε τάξη, για να μπορέσετε να δώστε τη σωστή απάντηση στην πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε. Εξακριβώστε τι συμβαίνει στην καρδιά σας και αποφασίστε με την ησυχία σας.

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, θα προκύψει γνωριμία από τυχαία συνάντηση και αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσετε με οικειότητα και θερμή έλξη και θα υπάρξει η προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού. Απεγκλωβίστε την καρδιά σας από καταστάσεις του παρελθόντος και προχωρήστε άφοβα σε αυτή τη νέα αρχή.

Σχέση - γάμος. Από δεκτικότητα και συγκατάβαση θα χαρακτηρίζεστε και εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, γεγονός που θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε ισορροπία και ερωτική σταθερότητα. Προχωρήστε σε μια αναλυτική συζήτηση σχετικά με το τι νιώθετε και τι αναζητάτε και  θα δείτε πως με ξεκάθαρα αισθήματα θα περάσετε σε πολύ θερμά αποτελέσματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms