Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 174

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Συναισθηματικές αναταραχές θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας και πολύ τολμηρή θα γίνει η σκέψη σας. Θα αναζητήσετε αλλαγές στη ζωή σας και θα κατευθυνθείτε προς άλλου είδους διεξόδους. Αυτή τη φορά, θα απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας φέρνουν στασιμότητα και θα αναλάβετε συνειδητοποιημένη δράση, με στόχο να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα.

Επανασύνδεση. Θα περάσετε από έναν λαβύρινθο σκέψεων, προκειμένου να καταλήξετε στο αν θέλετε την επανασύνδεση ή όχι. Θα βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά, θα θυμηθείτε, θα αναλύσετε, θα κρίνετε, και σε συνδυασμό με μια τολμηρή συζήτηση με το πρώην ταίρι σας θα κατασταλάξετε τελικά στο τι ακριβώς θέλετε. Για την ώρα αποφύγετε το άγχος και τις βιαστικές κινήσεις.

Νέα γνωριμία. Σας φανερώνω πως το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε, θα είναι ικανό να αλλάξει ριζικά ολόκληρη τη ζωή σας. Θα σας ανοίξει δρόμο για διαφορετικές ερωτικές κατευθύνσεις, θα αλλάξει τις προσωπικές σας βλέψεις και θα δημιουργηθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, δεν θα υπάρξει κανέναν συμβάν απογοήτευσης.

Σχέση – Γάμος. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ζητήσετε εξηγήσεις και να περάσετε σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Αυτή τη φορά, θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, έρχονται αναλύσεις και τεκμηριώσεις που θα σβήσουν ανασφάλειες. Διαλύονται αυταπάτες και με ανανεωμένη σκέψη περνάτε σε στάδιο εμπιστοσύνης, σιγουριάς και ασφάλειας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι