Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 117

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Θα γίνει ό, τι εσείς πείτε και θα καταλήξετε εκεί που εσείς θα αποφασίσετε. Αυτό σημαίνει πως στην παρούσα φάση όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις σας και από το κατά πόσο δυναμικά θα δράσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα σας φέρει τα κατάλληλα ανοίγματα και τα σωστά πρόσωπα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, κινηθείτε αποφασιστικά.


Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που δεν έχετε βγάλει από το μυαλό σας την προοπτική της επανασύνδεσης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε πράξεις. Καλλιεργείστε την ιδέα της επανένωσης, μελετήστε λίγο καλυτέρα τον τρόπο δράσης σας και προχωρήστε σε κίνηση προσέγγισης. Σας φανερώνω πως ο σωστός χειρισμός θα φέρει άμεση και γρήγορη επανασύνδεση.


Νέα γνωριμία. Δεν μπορώ να πω πως θα χτυπηθείτε από κεραυνοβόλο έρωτα, όμως από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα νιώσετε έλξη και οικειότητα. Θα αισθανθείτε μέσα σας πως δεν πρέπει να αφήσετε τη στιγμή να πάει στράφι και αν κινηθείτε αποφασιστικά, τότε θα βρεθείτε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.


Σχέση – Γάμος. Προσοχή γιατί στην παρούσα φάση οι δικές σας ιδέες και οι δικές σας απόψεις θα υπερισχύσουν, αυτό σημαίνει πως ο καθοδηγητής της σχέσης σας θα είστε εσείς. Όποια κι αν είναι η κατάληξή σας, θα φέρετε βαρύ μερίδιο ευθύνης, γι' αυτό κινηθείτε συνειδητοποιημένα, ώριμα, χωρίς εγωισμούς, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να επωμιστείτε το βάρος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι