Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 153

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Με συνειδητή θέληση και συγκέντρωση στους στόχους σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο όπου επιθυμείτε. Οι ευκαιρίες θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος κι αν τελικά θα φτάσετε στην κατάληξη που προσμένετε, θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεών σας. Χειριστείτε την κατάσταση με αυτοπεποίθηση και θα είστε οι μεγάλοι νικητές .

Επανασύνδεση. Πάνω στον δρόμο σας, θα πέσει πρόσωπο από το παρελθόν σας και σας φανερώνω πως θα έχει την προθυμία να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση γίνει από εσάς. Σε περίπτωση που νιώσετε την επιθυμία της επανασύνδεσης, τότε περάστε άφοβα σε πράξεις, η ανταπόκριση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει προοπτική απόρριψης.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδο πρόσωπο με πολύ ζεστή συμπεριφορά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε έντονη οικειότητα, τόση που δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πως βρήκατε τον άνθρωπό σας. Οι συγκυρίες θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επαφών, αξιοποιήστε τις συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει για εσάς το άλλο σας μισό.

Σχέση - γάμος. Αν θέλετε να φέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που επιθυμείτε, τότε θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ζητάτε, φανερώστε τις προθέσεις σας και περάστε σε πράξεις, γιατί οι μεγάλες αλλαγές δεν μπορούν να στηριχτούν μόνο σε λόγια. Στην τρέχουσα περίοδο, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε τα λόγια τα παχιά και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms