Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 177

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Πρόσωπο - κλειδί θα σας ανοίξει μια νέα ευκαιρία και αν την αρπάξετε χωρίς πολλές σκέψεις, τότε πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Φανείτε τολμηροί, δεχτείτε με αποφασιστικότητα τις προτάσεις που θα λάβετε και δεν θα χάσετε. Κρατηθείτε μακριά από αρνητικές αναμνήσεις, αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά.
 

Επανασύνδεση. Από τυχαίο γεγονός θα δημιουργηθεί συνάντηση όπου εκεί θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης. Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, αυτή τη φορά θα υπάρξει ειλικρίνεια και θα δείτε από το πρώην ταίρι σας πράξεις συνειδητοποιημένες και πολύ ώριμες. Δώστε άνοιγμα δεύτερης ευκαιρίας, θα υπάρξει κατάληξη που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή.
 

Νέα γνωριμία. Η πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου θα κρύβει μια πολύ θερμή ερωτική έκπληξη, γι' αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση, επιλέξτε μια πρόσχαρη εμφάνιση και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε συμβάν που θα σας ανοίξει δρόμο για σταθερή σχέση. Πείτε "ναι" στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει ευχάριστη κατάληξη.
 

Σχέση- γάμος. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το στοιχείο που θα γεφυρώσει τις διαφωνίες που έχετε με το ταίρι σας και αν δείξετε κατανόηση στα παράπονα και στις επιθυμίες που θα ειπωθούν, τότε θα καταφέρετε όχι μόνο να επανακτήσετε τη χαμένη σας ισορροπία, αλλά και να περάσετε σε στάδιο εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Καταφθάνει απόλυτη συνεννόηση και έντονη ερωτική έλξη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms