Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 132

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα παλιό σας λάθος θα βγει στην επιφάνεια από γεγονός που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποιό ελάττωμα σας είναι αυτό που προξενεί τις λανθασμένες σας κινήσεις. Θα έχετε τη δύναμη να διεισδύσετε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο, με αποτέλεσμα να εντοπίσετε τι φταίει και πως μπορείτε να το διορθώσετε.
 

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και επειδή θα βρείτε τη δύναμη να συγχωρήσετε τόσο τον ίδιο σας τον εαυτό όσο και το πρώην ταίρι σας, γι' αυτό με αποφασιστικό τρόπο θα ανοίξετε προοπτική επανασύνδεσης. Θα είναι δική σας επιλογή να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτή τη φορά ο δεσμός θα είναι οριστικός.
 

Νέα γνωριμία. Θα σας αποκαλύψω πως η γοητεία σας θα βρίσκεται σε τόσο υψηλό σημείο που θα έχετε την ικανότητα να προσελκύσετε κοντά σας όποιο πρόσωπο βάλετε στο στόχαστρό σας. Σε εσάς θα βρίσκεται η δύναμη της έλξης και αν αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα προκύψουν, τότε θα αποκτήσετε αυτό ακριβώς που θα επιλέξετε. Βρείτε τον στόχο σας και κινητοποιηθείτε δραστικά!
 

Σχέση – Γάμος. Δυναμικότητα θέλει ο έλεγχος και επειδή θα διαθέτετε εσωτερική δύναμη, γι' αυτό θα βρείτε τον τρόπο να ελέγξετε την κατάσταση και να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της σχέσης σας. Αυτή τη φορά, δεν θα παρασυρθείτε ούτε από θυμούς ούτε από εγωισμούς, με αποτέλεσμα να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ισορροπημένο επίπεδο και να γλιτώσετε από τυχόν εκτροχιασμούς.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι