Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 168

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Η επίτευξη των στόχων σας δεν είναι πολύ μακριά, αλλά θα απαιτεί δυνατή αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητες σας και κυρίως σταθερές απόψεις. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε και περάστε σε δραστικές κινήσεις, γιατί ναι μεν μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες, αλλά δεν θα υπάρξει απογοήτευση. Δείξτε αντοχή και πείσμα, καταφθάνει μια μεγάλη επιτυχία.

Επανασύνδεση. Τυχαία συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν. Θα ξεκινήσουν φιλικές επαφές μεταξύ σας, που πολύ γρήγορα θα πάρουν όψη ερωτική και θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας, αν θα υπάρξει χαλαρή ερωτική σχέση ή μακροχρόνιος δεσμός. Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, να ξέρετε πως αυτό το άτομο θα σας προσφέρει ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές χωρίς απογοήτευση.

Νέα γνωριμία. Ακριβώς απέναντί σας θα σταθεί πρόσωπο ικανοποιητικής εξωτερικής εμφάνισης, ελκυστικής προσωπικότητας και θερμού αυθορμητισμού, αλλά το αν θα υπάρξει ουσιαστική συνομιλία μεταξύ σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Αν αδιαφορήσετε, θα αδιαφορήσει, αν όμως ανοίξετε δρόμο επαφών, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής εξέλιξης.

Σχέση - γάμος. Θα υπάρξουν τελεσίδικα συμβάντα που θα σας αποδείξουν πως κάποια πράγματα στην σχέση σας τα κατευθύνετε εσείς, συνειδητά ή μη. Τώρα θα είστε στη χρονική στιγμή που θα καταλάβετε πως ό, τι σπέρνετε, αυτό θερίζετε, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο και να οδηγήσετε την κατάσταση εκεί που εσείς επιθυμείτε. Συγκεντρωθείτε στα θέλω σας και ενεργείστε αναλόγως.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι