Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 162

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Μερικές φορές έχετε την τάση να μη μαθαίνετε από τα λάθη σας, όμως, αυτή τη φορά, ένα γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να οριοθετήσετε την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα' ρθείτε αντιμέτωποι με τα ελαττώματά σας και θα σας βγει σε καλό, γιατί θα αναγκαστείτε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, θα αλλάξετε αποφάσεις και θα πάρετε νέα κατεύθυνση ζωής.

Επανασύνδεση. Είτε μπείτε στον κόπο να διεκδικήσετε την επανασύνδεση, είτε όχι, να ξέρετε ότι το παλιό σας ταίρι θα σας προλάβει και θα κινηθεί πρώτο, ωστόσο προσοχή στους όρους που θα σας θέσει. Σας θυμίζω πως έχετε όλα τα προσόντα για να αναλάβετε εσείς το πάνω χέρι, γι' αυτό ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε και διεκδικείστε τις επιθυμίες σας χωρίς ασάφειες.

Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα απαιτεί η περίσταση, γιατί το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, πέραν της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης, θα έχει και πολύ δυναμικό λόγο. Αν δεν πέσετε στη λούμπα της ηττοπάθειας, τότε θα λάβετε θερμά συγχαρητήρια γιατί θα καταφέρετε να βάλετε στην ζωή σας πρόσωπο που θα επιθυμούν πολλοί!

Σχέση - γάμος. Η χρονική στιγμή θα ενδείκνυται για διεκδικήσεις, γι' αυτό εστιάστε στις ενδόμυχες σας επιθυμίες, αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και μη σκεφτείτε ούτε λεπτό να κάνετε πίσω. Θα βγείτε κερδισμένοι από τις συζητήσεις που θα κάνετε με το αγαπημένο σας ταίρι και θα επιτύχετε στους στόχους σας, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και να μη φανείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι