Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 168

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε τα συναισθήματά σας σε τάξη, αποκτώντας διάθεση για εσωτερικές ενδοσκοπήσεις. Η αυτοκριτική σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και με βάση αυτές θα αποφασίσετε ποιο άτομο θα κρατήσετε δίπλα σας και ποιο όχι. Θα βρείτε τρόπο να φέρετε κοντά σας αγαπημένο πρόσωπο της καρδιάς σας.

Επανασύνδεση. Η πολύ θερμή και εσώψυχη συζήτηση που θα κάνετε με το παλιό σας ταίρι, θα σβήσει τις αμφιβολίες σας και βάζοντας στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά, θα καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης. Τολμήστε να περάσετε σε εσώψυχες εξομολογήσεις, γιατί πρώτον θα έχετε την ανάλογη ανταπόκριση και δεύτερον η επιτυχία της επανένωσης, αυτή τη φορά, θα στηριχτεί μόνο στην ειλικρίνεια.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι ενδεχομένως να φάνει κάπως κοινωνικά απόμακρη η στάση σας, ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που με το δυναμικό του χαρακτήρα, όχι μόνο θα τραβήξει την προσοχή σας, αλλά θα βρει και το σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Θα γίνει ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα και μπορώ να σας υποσχεθώ πως η εξέλιξη θα είναι πολύ πιο όμορφη και ακόμα περισσότερο ευχάριστη .

Σχέση - γάμος. Κυκλοθυμική θα χαρακτηρίσει τη στάση σας το αγαπημένο σας ταίρι και αν δείξετε αστάθεια ως προς το ενδιαφέρον σας, τότε δεν θα γλυτώσετε από ερωτήσεις και ανακρίσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε πως το αγαπημένο σας ταίρι δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία σας, τότε αφήστε την αινιγματική στάση και προσπαθήστε να μιλήσετε με τρόπο ξεκάθαρο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι