Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Υδροχόος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 170

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Υδροχόος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Υδροχόος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Υποχωρούν οι ανασφάλειες που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και μπαίνει τέλος στις σκοτεινές σκέψεις. Ευχάριστες πληροφορίες που θα λάβετε σχετικά με ερωτικό πρόσωπο της καρδιά σας, θα σας απαλλάξουν από το φόβο του αδιέξοδου και της απόρριψης. Η ανταπόκριση που θα δείξετε σε πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα ευτυχισμένης κατάληξης.

Επανασύνδεση. Αν ένα ψέμα ή μια λάθος υποψία ήταν το πάτημα του χωρισμού σας, τότε ετοιμαστείτε για ένωση. Η αλήθεια θα λάμψει, γιατί θα βγει στην επιφάνεια η αληθινή εκδοχή της κατάστασης και το πρώην σας ταίρι έρχεται, όχι μόνο με αλλαγμένες εντυπώσεις αλλά και με πολύ θερμές διαθέσεις για επανένωση. Η αλλαγή θα είναι ξαφνική και πολύ πιο θερμή από ό, τι περιμένετε.

Νέα γνωριμία. Μεγάλο ερωτικό άνοιγμα θα εμφανιστεί μπροστά σας και σε πολύ ξαφνική στιγμή. Μην εκπλαγείτε αν θα ερωτευτείτε με την πρώτη μάτια και μάλιστα με φανερή αμοιβαία έλξη. Αυτό το πρόσωπο θα σας ταιριάζει, τα κοινά σας στοιχεία θα είναι πολλά και θα υπάρξει άφθονος χρόνος στη διάθεσή σας. Δείξτε ενδιαφέρον και ειλικρίνεια, αυτή η γνωριμία θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας!

Σχέση - γάμος Στιγμές γαλήνης και απόλυτης ερωτικής ηρεμίας, θα ζήσετε με το αγαπημένο σας ταίρι. Φεύγει η διάθεση για κόντρα και παίρνετε πίσω πικρές κουβέντες που σας ξέφυγαν σε στιγμές νεύρων. Έρχονται γεγονότα που θα σας αποδείξουν πως υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και ένα πολύ τυχερό συμβάν θα δώσει νέες διαστάσεις στην πορεία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι