Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
27
11
2017

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2017.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Δεκεμβρίου 2017 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τον Δεκέμβριο 2017 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα ~ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Οι ερωτικές φαντασιώσεις ανταμώνουν με τη συναισθηματική σιγουριά του συντρόφου μας όλο το μήνα Μάρτη, οι ευχές μας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, τα όνειρα που χτίζουμε στην αγκαλιά του άλλου μας μισού, δεν είναι ψεύτικα ή χάρτινα παλάτια, αλλά η σταθερή, τρυφερή, ιδανική σχέση που έχει ανάγκη η ταλαιπωρημένη μας καρδιά. Η σάρκα μας ποθεί την καθολική ολοκλήρωση και την γεύεται, η ψυχή μας αναζητά την κατανόηση και την αμοιβαιότητα και την απολαμβάνει, μέσα από μια πρόταση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση, μέσα από ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι μας, μέσα απ’ τις ανταύγειες της ισορροπίας και της αρμονίας, μέσα απ’ τον συνδυασμό της ερωτικής χημείας και της πνευματικής ένωσης με τον δεσμό που λαχταράμε! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Δεκέμβριο του 2017, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα:

Μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Δεκεμβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2017 11:30
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms