Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
26
10
2017

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Νοέμβριο 2017 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017

 

Η αγάπη είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου! Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό αυτόν το μήνα και εμποτίζει τη σχέση σας με πάθος και δύναμη, δεν φοβάστε το σκοτάδι! Επιθυμείτε να είναι τώρα τα πράγματα έντονα, παθιασμένα και συναισθηματικά. Είναι αδύνατο να νιώσετε ικανοποιημένοι με επιπολαιότητα και ανούσιες σχέσεις. Θέλετε η σχέση σας να αγγίζει βαθιά την ψυχή σας, σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, ίσως αισθάνεστε εξαιρετικά ευάλωτοι συναισθηματικά, έχετε μια νοσηρή προσκόλληση η οποία απορρέει από το φόβο της εγκατάλειψης και της προδοσίας. Η ζήλια, η ανασφάλεια και η δυσαρέσκεια μπορούν να επιβληθούν στην αγάπη και να την καταστρέψουν.

Ίσως ακόμα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα κτητικότητας, εξουσίας και ελέγχου. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και εξετάστε τον τρόπο που ασκείτε την εξουσία σας ή ακόμα αν κλέβετε άδικα την εξουσία από κάποιον άλλον. Ίσως ακόμα χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα ή παίξετε επικίνδυνα παιχνίδια για να πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι αυτό θα καταστρέψει όχι μόνο τους άλλους, αλλά και εσάς τους ίδιους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι να διερευνήσετε τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας, τι είναι αυτό που σας παρεμποδίζει να έχετε μια υγιή σχέση. Από την άλλη πλευρά, ίσως προσπαθήσετε να καταπνίξετε τις επιθυμίες σας, όντας φοβισμένοι ότι μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας ζητά να αποκαλύψετε τις βαθύτερες, τις πιο σκοτεινές και πιο τρομακτικές πτυχές των άλλων αλλά και του εαυτού σας. Ο Σκορπιός ως παθιασμένο ζώδιο διακατέχεται από έντονες επιθυμίες, φόβους και ένταση. Ως Σταθερό ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη και τον Πλούτωνα, έχει μεγάλη δύναμη η οποία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για κακό, για  έλεγχο και εξουσία ή για μετασχηματισμό. Έτσι λοιπόν, θέλετε τώρα να γνωρίζετε το τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια προκειμένου να αποφασίσετε για το πόση εμπιστοσύνη θα δείξετε σε κάποιον/α.

Η βαθιά ένωση σώματος-πνεύματος-ψυχής είναι αναγκαία για σας τώρα και ίσως προσπαθήσετε να την κερδίσετε με έλεγχο και χειραγώγηση. Αυτή είναι η σκιώδης πλευρά του Σκορπιού, δράτε με έναν υπολογισμένο τρόπο, θέλετε να έχετε τον έλεγχο πάνω σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως καταφέρετε να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας δημιουργούσε καιρό τώρα πόνο στην ψυχή σας και στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική αλλαγή, έναν χωρισμό ή κάποιου είδους αστάθεια που σας υποκινεί να δράσετε. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε: Τον θάνατο ή την αναγέννηση; Το μίσος ή την αγάπη; Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2017 14:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms