Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 182

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΡΜΑ

Επένδυσε στην αξιοσύνη και τα δημιουργικά σου ταλέντα, μάγεψε τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις με τη φρεσκάδα και το κέφι σου για ζωή, πάρε τα ηνία του δεσμού σου στα χέρια σου, για να διώξεις τις αντιξοότητες και τα προβλήματα απ’ τη συναισθηματική σου καθημερινότητα, για να κυνηγήσεις τα ερωτικά σου όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, για να γνωρίσεις τον έρωτα που αναζητάει η μοναχική σου καρδιά. Μπορείς να θριαμβεύσεις το διάστημα που έρχεται, αν ταξιδέψεις τη σχέση σου με πάθος κι αισθησιασμό, αν αγγίξεις την καρδιά του συντρόφου σου με τρυφερότητα κι αληθινά αισθήματα. Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:41:49
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι