Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 182

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ

Ίσως δεν σε εκφράζει απόλυτα η καθημερινότητά σου, πιθανόν να σε πνίγουν οι προκλήσεις και η αντιπαλότητα στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις, μπορεί να αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι μια ουσιαστική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή. Αντιμετώπισε τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σου ακολουθώντας το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς σου, αγκαλιάζοντας με αποφασιστικότητα τις επιλογές σου, αλλάζοντας ερωτική πορεία με μια καινούργια, αισθησιακή γνωριμία, κλείνοντας τις πληγές του παρελθόντος με ένα ανέγγιχτο φλερτ! Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η ερωτική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα ερωτικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:32:04
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι