Παρθένος Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 259

Παρθένος Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Παρθένος Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Επιστράτευσε την καθαρότητα της σκέψης και την ψυχραιμία σου, αν αισθάνεσαι πως σε βασανίζουν άλυτα προβλήματα απ’ το παρελθόν, αν χειρίστηκες λανθασμένα τα επαγγελματικά σου συμφέροντα, αν μίλησες άσχημα στο πλάσμα που σε συντροφεύει. Μην αφήνεις τη θλίψη και τις στενάχωρες σκέψεις να βασανίζουν τις επιλογές σου, ανασυγκρότησε τον ψυχικό σου κόσμο, φέρε κοντά σου το ταίρι σου, δίνοντας και παίρνοντας τρυφερότητα και αγάπη. Φιλοσόφησε αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που στέκεσαι απέναντι κι όχι δίπλα στον άνθρωπό σου.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-24T17:18:11
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι