Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/8/2018.
Βαθμολόγησε
10
08
2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/8/2018.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Στους ρυθμούς των εκλείψεων συνεχίζεται το καλοκαίρι μας και, συγκεκριμένα, αυτή η εβδομάδα που «σηκώνει» το βάρος της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης στον Λέοντα. Παράλληλα, ο Ερμής μέχρι το τέλος της εβδομάδας συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του ενώ ο Άρης παραμένει σταθερά ανάδρομος. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να κάνουμε ξεκινήματα ή να δράσουμε επωφελώς αυτή την εβδομάδα αλλά, ευτυχώς, αυτή είναι η περίοδος που προτεραιότητα έχουν η ραστώνη, οι καλοκαιρινές χαρές, οι διακοπές, η ξεκούραση καθώς αυτή είναι η πιο χαλαρή εβδομάδα του καλοκαιριού και, κατά συνέπεια, του έτους.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άρη να αλλάζει ζώδιο. Ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, τη Δευτέρα θα περάσει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, γεγονός που αμβλύνει λίγο τις εντάσεις που δημιουργούσε από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Από αυτή τη θέση, ο Άρης είναι παντοδύναμος και, καθώς είναι ανάδρομος, μας εξωθεί στο να μάθουμε από τα λάθη μας και να κάνουμε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις για την κοινωνική μας ζωή, για τη δουλειά, για την καριέρα. Μας εξωθεί στο να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που μας αποτρέπει από το να πραγματοποιήσουμε κάποια όνειρά μας, να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητές μας.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Ερμής πατάει φρένο στην ανάδρομη πορεία του και επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Προς το παρόν, θα βρίσκεται στη σκιά του, θα φαίνεται σαν να είναι πιο αργός, «στάσιμος», όπως λέμε οι αστρολόγοι. Αυτή η περίοδος «στασιμότητας» του Ερμή είναι ένα μεταβατικό στάδιο, στο οποίο καλούμαστε να επεξεργαστούμε την πληροφορία που μας έδωσε η ανάδρομη κίνησή του, να δούμε τα πράγματα που μας αφορούν από απόσταση, να γίνουμε συνειδητοί παρατηρητές και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε αποφάσεις και να δράσουμε δυναμικά όταν αρχίσει να κινείται κανονικά, δηλαδή περίπου μια εβδομάδα με ένα δεκαήμερο μετά την επάνοδό του σε ευθεία πορεία.

Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν! Είθε να είμαστε πάντα προστατευμένοι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, μέσα στην Αγάπη και το Φως! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2018 7:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι