Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018.
Βαθμολόγησε
25
06
2018

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018

 

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα! Δύο καταλυτικές εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής ταρακουνούν συθέμελα το σύμπαν, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τον έρωτα, την ανθρωπότητα, τη ζωή.

Αναλυτικά:

Στις 10 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο αναλυτικό και συνεσταλμένο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει αναλυτικούς και λεπτομερείς στις ερωτικές επιλογές σας, γίνεστε διστακτικοί και τελειομανείς στο να αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας στη σχέση σας. Αναζητάτε την ακρίβεια, απαιτείτε το σεβασμό, επικρίνετε όταν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι τέλειο σύμφωνα με τις δικές σας αξίες.

Στις 13 Ιουλίου, η μερική Ηλιακή έκλειψη στο προστατευτικό και ευαίσθητο ζώδιο  του Καρκίνου σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή με τους αγαπημένους σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα.  Σας ζητά να φροντίσετε και να προστατεύσετε το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ανακαινίστε το σπίτι σας, εκδηλώστε τη συμπόνια και την ευαισθησία σας, κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν.

 

Στις 26 Ιουλίου, ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σας ζητά να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Προσέξτε την έπαρση και την αλαζονεία, η προβολή του «εγώ» σας θα έχει ως αποτέλεσμα το δράμα στις προσωπικές σχέσεις σας. Η υπεροψία και η «κακή» υπερηφάνεια θα κλονίσουν την ευτυχία σας.

Στις 27 Ιουλίου, η ολική Σεληνιακή έκλειψη στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου φέρνει απροσδόκητες εκπλήξεις και ανατροπές μέσα στην προσπάθειά σας να ανατρέψετε το καθιερωμένο status quo. Στόχος σας είναι τώρα να επιφέρετε μια βαθιά και καταλυτική αλλαγή κάνοντας επανάσταση και προβάλλοντας την αλήθεια, Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2018 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι