Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
26
10
2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Νοέμβριο 2017

 

Η επανάσταση αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου! Στις 11 Νοεμβρίου, Κρόνος στον Τοξότη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, μια αρμονική όψη που φέρνει καταλυτικές και επαναστατικές αλλαγές οι οποίες όμως φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Με ευκολία αφήνετε παλιά πρότυπα συμπεριφοράς και πεποιθήσεις και κάνετε χώρο για το νέο. Ο Κρόνος, ο πλανήτης του χρόνου και της σταθερότητας συνεργάζεται με τον Ουρανό, τον πλανήτη των αλλαγών, για να φέρουν μια ριζική ανανέωση και μεταρρύθμιση καθώς ο Ουρανός έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει τους περιορισμούς του Κρόνου και να φέρει κάτι καινούργιο, ενώ ο Κρόνος μπορεί να αντισταθεί στην απρόβλεπτη και επαναστατική φύση του Ουρανού, ώστε να γίνετε επαναστάτες με αιτία και όχι με εξουσία. Τώρα γίνεστε προοδευτικοί, υιοθετείτε μια πειραματική προσέγγιση, υπηρετείτε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Στις 4 Νοεμβρίου 2017, η Πανσέληνος στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου σας καλεί να χαρείτε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη, να προστατέψετε τα προσωπικά σας αποκτήματα. Βρίσκετε τρόπους να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση, αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια αναπροσαρμόζοντας τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Στις 5 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη επεκτείνει τους ορίζοντές σας με μια νέα γνώση ή με ένα ταξίδι, έχετε αισιοδοξία, φιλοσοφείτε τη ζωή, επικοινωνείτε με όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πολιτισμικό υπόβαθρο, τη φυλή, τη θρησκεία. Έχετε έναν αυθορμητισμό και ενθουσιασμό στον τρόπο που μεταδίδετε τις απόψεις σας, είστε ανοιχτόμυαλοι και μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Στις 7 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό χαρίζει έντονα συναισθήματα και πάθος στις σχέσεις σας, το ένστικτό σας είναι αυτό που σας κατευθύνει στη δημιουργία νέων σχέσεων. Αναζητάτε την οικειότητα και τη δέσμευση, αλλά η ένταση των συναισθημάτων σας, σας ωθεί στον έλεγχο και τη χειραγώγηση προκειμένου να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας.

Στις 18 Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού σας καλεί να σκάψετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας, στα βάθη του υποσυνειδήτου σας, προκειμένου να ανακαλύψετε τι παρεμποδίζει την ευτυχία σας, τι σας δυσκολεύει να βγείτε από το σκοτάδι στο φως. Έρχεστε αντιμέτωποι με τις σκιές σας, διακατέχεστε από εμμονές και τον φόβο της μοναξιάς, προσπαθείτε να αποκαλύψετε τα μυστήρια, μέσα από έντονα συναισθήματα και εμμονές. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2017 13:30
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms