Οι προβλέψεις Απριλίου από τη Σμάρω Σωτηράκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Βαθμολόγησε
27
03
2020

Οι προβλέψεις Απριλίου από τη Σμάρω Σωτηράκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Δείτε πως ο Κρόνος και ο Άρης στον Υδροχόο θα επηρεάσουν το ζώδιό σας

 

Ο Κρόνος έχει περάσει ήδη στον Υδροχόο, στις 30 Μαρτίου περνάει και ο Άρης στον Υδροχόο. Το ξεκίνημα του Απρίλη δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο, η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα βγάλει όλη την ένταση του περιορισμού, οπότε χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι, να προσπαθούμε να δούμε τα θετικά που μπορεί να έχει αυτός ο εγκλεισμός. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα βγάλει νευρικότητα και εκρήξεις. Η Αφροδίτη στις 3 του μήνα περνάει στους Διδύμους, θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Αυγούστου, θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία, θα υπάρχουν φλερτ μέσω διαδικτύου. Από τις 12 Απριλίου και μετά που θα περάσει ο Ερμής στον Κριό, μέρα με τη μέρα θα παίρνουμε ανάσες αισιοδοξίας. Θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα που θα μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί υιοθετούν νέους τρόπους επικοινωνίας στη δουλειά τους. Ο Απρίλιος μετά τα μέσα θα τους δώσει μεγάλη ανάσα. Καλό θα είναι τα Κριάρια να είναι έτοιμα και δημιουργικά για να δουν πώς μπορούν να αναπτύξουν πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να σκεφτούν από την πολλή υπερένταση. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι οι Ταύροι των πρώτων ημερών να κατανικήσετε τη νευρικότητα σας και να βρείτε τρόπους να περάσετε καλά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας επιτρέπει να εστιαστείτε στις μικροχαρές που εσείς περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ξέρετε να τις απολαμβάνετε, όπως είναι το καλό φαγητό ή μία ωραία οικογενειακή παρέα. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, ήσασταν πολύ φορτισμένοι. Η Αφροδίτη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για επικοινωνία, εσείς είστε δυνατοί στην επικοινωνία και θα προσαρμοστείτε έστω και διαδικτυακά. Θα φλερτάρετε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλλετε, σας περιμένουν σαφώς καλύτερες μέρες. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, αξίζει τον κόπο να εστιαστείτε στον αισθηματικό τομέα, αλλά εστιάζετε με ένα τρόπο λίγο έντονο, ίσως να υπάρξουν ξεσπάσματα ζήλιας. Ο εγκλεισμός αναδεικνύει και τα καλά και τα αρνητικά μιας σχέσης γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, επειδή αναγκαστικά θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες σκεφτείτε μόνοι σας τι είδους ευθύνες θα θέλατε να αναλάβετε, για να είστε συμβατοί με τον Κρόνο κυρίως σε θέματα σχέσεων επαγγελματικών και αισθηματικών. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς επίσης και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε και να προβάλετε τη δουλειά σας, αξιοποιήστε τις περιστάσεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία καλή εποχή για να δείτε πώς θα αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να κάνετε σπουδές μέσω internet, να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, να συμμετέχετε σε σεμινάρια. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θα έχετε ανεβασμένη ερωτική διάθεση, ωστόσο θα είναι συνδυασμένη με αρκετή ένταση και κτητικότητα γι αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, οι καινούργιες γνωριμίες έστω και οι διαδικτυακές θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα. Φαίνεται ότι θα μπορέσετε να αναπτύξετε καινούργιες ιδέες για την προώθηση της δουλειάς σας, ίσως να μπορεί να γίνει αυτό και από το σπίτι. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε κάποιες ανάσες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας με περισσότερη αισιοδοξία. Θα χτίσετε μία πιο συμβατική και πιο ευχάριστη καθημερινότητα, θα μπορέσετε να εστιάσετε στην οικογένεια. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα νιώσετε χαρά και πληρότητα στον αισθηματικό τομέα αλλά και από τα παιδιά σας.  Εσείς των πρώτων ημερών να προσέχετε λιγάκι γιατί χρειάζεται να μην έχετε νεύρα και ένταση. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς οι Ιχθείς πρέπει να φροντίσετε το σπίτι, τη διακόσμηση, την οικογένειά σας, να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειας, να είστε λιγάκι πιο στοργικοί. Να ξέρετε πως θα πάρετε πολλές επιβεβαιώσεις από τα πρόσωπα που σας αγαπούν. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-03-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ