Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Επανέρχονται η λάμψη σας και η ζωντάνια σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την εύθυμη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Νιώθετε ελεύθεροι να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, εσείς οδηγείτε στο δρόμο της αγάπης. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α στις καθημερινές σας δραστηριότητες, έτσι φλερτάρετε ενώ περιμένετε το παγωμένο fredo σας ή παρακολουθήστε οποιεσδήποτε διασκεδαστικές δραστηριότητες: Εκθέσεις, φεστιβάλ μουσικής, δημόσιες ομιλίες. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα μπορούσε να είναι σε αυτό το πλήθος. Αρκεί ένα σχόλιό σας και ένα βλέμμα σας για να ανάψετε τη σπίθα του πάθους στους θαυμαστές σας, είστε μια φωτιά που δεν σβήνει. Θα τολμήσετε να πείτε σε κάποιον/α πως τον/την επιθυμείτε; Ναι, σίγουρα θα το κάνετε!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας! Η ρομαντική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και βοηθούν την ισορροπημένη και αρμονική επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Ψιθυρίστε γλυκά λόγια, στείλτε αστεία μηνύματα, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Αν τα πράγματα ήταν τεταμένα με την αγάπη σας, είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να διορθώσετε τα πράγματα πάνω σε ένα δείπνο, κάνοντας διάλογο ή απλά διασκεδάζοντας. Κρατήστε τα χέρια και περπατήστε πηγαίνοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα νιώσετε τόσο κοντά ο ένας προς τον άλλον. Το σύμπαν σας καλεί σε αυτό το κοσμικό ραντεβού, μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική διασκεδαστική και ρομαντική ερωτική ζωή που επεκτείνεται και στους επόμενους έξι μήνες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι