Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αποκαθίσταται η πίστη σας στη δύναμη της αγάπης. Να είστε ανοικτοί σε όλα και περιμένετε το αναπάντεχο! Με την Αφροδίτη να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την Ηλιακή έκλειψη να ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πάθους, ψάχνετε τα πράγματα εις βάθος, κι αυτό μπορεί να είναι μεν κουραστικό, αλλά θα σας οδηγήσει σε μια σταθερή και διαρκή αγάπη. Μόνο εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθέναν ότι μέσω του διαλόγου μπορείτε να καταλάβετε αν πραγματικά ταιριάζετε με τον άλλον. Προσοχή όμως! Μην αναμοχλεύετε το παρελθόν, αυτό θα στερήσει την επιθυμία σας να δημιουργήσετε μια σχέση με μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Η βαθιά ανάγκη σας για ελευθερία και περιπέτεια συγκρούεται τώρα με μια παράλληλη επιθυμία για συντροφικότητα. Εάν δεν την καταπολεμήσετε, θα βρεθείτε σε σύγχυση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ακόμη και οι σταθερές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη αλλαγή συνθηκών καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Τώρα ή θα συνεργαστείτε για να αντιμετωπίσετε μια κρίση ή θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής χωριστά. Ίσως ένας από εσάς χάσει τη δουλειά του, αλλάξει σταδιοδρομία ή αντιμετωπίσει ένα προσωπικό πρόβλημα. Μια εγκυμοσύνη, μια μετεγκατάσταση ή μια νέα φάση της ζωής του ενός εκ των δυο σας μπορεί να απαιτήσει μια αλλαγή στον κοινό τρόπο ζωής σας. Ίσως κάποια πράγματα στη σχέση σας απαιτείται να εξισορροπηθούν, όπως για παράδειγμα, τη διαχείριση των κοινών οικονομικών, ιδιαίτερα αν υπήρχε αστάθεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι