Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πάθος σας είναι μοναδικό καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έτσι όλα τα μάτια είναι πάνω σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την ιδιόρρυθμη γοητεία σας για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Πραγματικά όμως, στόχο σας έχετε την ευχαρίστηση, οπότε κανόνας νούμερο ένα είναι να δημιουργήσετε μια ελαφριά ατμόσφαιρα και να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με τον έντονο ερωτισμό και αισθησιασμό σας. Έχετε τα κίνητρα να συναντήσετε τον «ένα και μοναδικό» ή τουλάχιστον κάποιον/α με σοβαρές προοπτικές. Μια προειδοποίηση από την πανσέληνο στο θολό δωδέκατο οίκο σας: Κατανοείστε ότι θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν, η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια σας κρατάει εγκλωβισμένους σε μια αρνητική κατάσταση και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε πνευματικά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τι πιο σημαντικό από την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας; Μπορείτε να αποπλανήσετε και πάλι την αγάπη σας, ακόμα κι αν έχετε πολύχρονη σχέση, να νιώσετε όπως στα πρώτα ραντεβού, χάρη στη νέα Σελήνη η οποία ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αναμείνατε αισθησιακές και ρομαντικές βραδιές,  σχεδιάζετε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά, εκδηλώνετε την εκτίμησή σας στο άλλο σας μισό. Μια προειδοποίηση από την πανσέληνο στο θολό δωδέκατο οίκο σας: Εάν εμφανιστούν συγκεχυμένα συναισθήματα, μιλήστε στον αγαπημένο σας γι’ αυτά τα συναισθήματά σας, αλλά συνειδητά. Ανεξάρτητα του τι πραγματικά συνέβη μεταξύ σας, θα πρέπει να συγχωρέσετε, κατανοώντας ότι μερικές φορές οι ψυχές μας συνάπτουν κάποιου είδους συμφωνία με άλλες ψυχές, έτσι ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε σημαντικά καρμικά διδάγματα.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms