Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έρχεται στο προσκήνιο η βαθιά συναισθηματική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας χάρη στον Άρη στον παθιασμένο και σεξουαλικό όγδοο οίκο σας. Ναι, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Εκτός από την εντυπωσιακή ερωτική δράση που υπάρχει γύρω σας (και εννοούμε «δράση»), ο Άρης ενεργοποιεί το σεξουαλικό πάθος σας, έτσι αναμείνατε καυτές νύχτες ατελείωτου πάθους. Όμως προσοχή: Δύσκολα θα νιώσετε μια βαθιά ένωση ψυχής ή, ακόμα χειρότερα, ίσως κάποιος από τους δυο σας θελήσει να επιβάλει την κυριαρχία του στον άλλον με κάποιο τρόπο. Ίσως ακόμα αυτή η γνωριμία σας γίνει εμμονή, νιώθετε μια ψυχαναγκαστική ενέργεια μέσα σας από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Πού πήγαν η λογική και το μυαλό σας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Προσέξτε την τάση σας προς τη ζήλια και την κτητικότητα καθώς ο Άρης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας κάνει τα συναισθήματά σας πολύ δυνατά. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να απαιτείτε με παιχνιδιάρικο τρόπο και να προσπαθείτε να παγιδεύσετε τον αγαπημένο σας με πλάγιο και υποχθόνιο τρόπο. Ίσως ακόμα και να τον/την κατασκοπεύσετε στο Facebook. Αλλά ξέρετε … δεν είναι αυτό και τόσο ωραίο … η εμπιστοσύνη είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε υγιούς σχέσης, οπότε μην ασχολείστε με τις σκιώδεις ενέργειες του άλλου, αν δεν εξετάσετε πρώτα τη δική σας συμβολή στην όλη κατάσταση. Γιατί παραβιάζετε την προσωπική του ζωή; Είναι πραγματικά θεμιτό να ψάξετε το τηλέφωνο του/της; Όχι. Δεν πρέπει η αγάπη σας να είναι το οξυγόνο σας. Και φυσικά δεν χρειάζεται να διαβάσετε το ωροσκόπιό σας για να μάθετε ότι δεν είναι υγιές.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms