Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θέλετε να δοκιμάσετε το πρωτότυπο, το μη συνηθισμένο καθώς ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Ίσως ακόμα φύγετε για ένα ταξίδι, μακριά από τη ρουτίνα σας. Αν δεν καταφέρετε να φύγετε, ξεκινάτε μια πνευματική αναζήτηση, ψάχνετε μέσα σας τι μπορείτε να αλλάξετε για να βρείτε την αγάπη. Στόχος σας είναι τώρα η προσωπική σας ανάπτυξη, συζητάτε με έμπειρους φίλους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή των αντιλήψεων σας, Τώρα θα μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από μία σχέση. Εάν αγωνίζεστε να συμβιβαστείτε με κάποιον/α από τα παλιά ή αισθάνεστε ότι αυτό το άτομο δεν νιώθει αγάπη ή ότι δεν σας ακούει, ίσως ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις σας. Μήπως πάτε γύρω- γύρω από το θέμα, κατηγορώντας και γκρινιάζοντας; 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πάρτε τον αγαπημένο σας και ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, είναι το αίτημα του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Επίσης, μια προειδοποίηση: Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει επιρρεπείς σε αντιμαχόμενα επιχειρήματα και αντιδραστικές δηλώσεις. Μπορεί να πείτε λόγια χωρίς να τα φιλτράρετε προηγουμένως. Πού έχει πάει η έμφυτη διπλωματία σας; Ο συμπαντικός ουρανός μπορεί επίσης να έχει καταστροφική επίδραση στη σχέση σας αν νιώσετε την ανάγκη να κοιτάξετε μια καλύτερη ευκαιρία, αντί να εκτιμήσετε ό, τι έχετε. Προσπαθήστε να μη δράσετε με αυτή την παρόρμηση, αναζητώντας την επόμενη περιπέτεια, καθώς αργότερα θα βρεθείτε να μαζεύετε τα σπασμένα κομμάτια σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι