Δίδυμοι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμοι έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Δίδυμοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ακόμα θρηνείτε αυτή την απώλεια; Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στον χαοτικό δωδέκατο οίκο σας, σάς καλούν να δώσετε επιτέλους ένα τέλος στον πόνο σας. Σίγουρα μπορεί να περάσατε δύσκολες στιγμές, ίσως επίσης να ακούσατε κάποια νέα για αυτό το άτομο, αλλά αν περιμένατε να βρείτε τη σωστή στιγμή για να θεραπεύσετε την ψυχή σας, το σύμπαν σας δίνει τώρα τις απαντήσεις. Αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, κατανοείτε ότι ό, τι συνέβη έγινε για κάποιον καρμικό λόγο. Να γνωρίζετε ωστόσο, ότι μπορεί να προκληθεί λίγο χάος, οπότε μην αντιδράτε στο πρώτο πράγμα που ακούτε. Μπορεί να υπάρξει έντονη ομίχλη πριν φτάσουν οι ακτίνες του ηλίου πάνω σας, οπότε αφήστε τα σύννεφα να διαλυθούν πρώτα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν έχετε θάψει καιρό μέσα σας τη θλίψη και την αγανάκτησή σας, το σύμπαν ανοίγει βιαστικά τις πύλες για να δείτε το φως. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στον χαοτικό δωδέκατο οίκο σας, σάς καλούν να αφήσετε πίσω σας τη μνησικακία και να συγχωρέσετε οποιοδήποτε παράπτωμα του αγαπημένου σας. Επισήμανση: Το λογικό ζώδιό σας γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι απλές παρατηρήσεις δεν είναι ποτέ πραγματικά αιτία καυγά. Αντίθετα, το ψέμα ή η παρακράτηση σημαντικών πληροφοριών είναι. Η πανσέληνος όμως μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ειρήνη και την αρμονία και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι