Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 110

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Οι προσπάθειές σας τελεσφορούν και φτάσατε στο στάδιο της ολοκλήρωσης, προς έκπληξή σας θα διαπιστώσετε πως το κάθε γεγονός, θετικό ή αρνητικό, είχε τελικά τη σημασία του. Το παζλ συμπληρώθηκε και τώρα θα είστε απολύτως έτοιμοι να δεχτείτε, με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο, την πραγματοποίηση ενός μεγάλου σας ονείρου.

Επανασύνδεση. Με άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο, θα σας ζητηθεί επανασύνδεση από το παλιό σας ταίρι κι αυτή η πρόταση δεν θα είναι καθόλου επιπόλαια. Αυτή τη φορά, η επανένωσή σας θα κλείσει με σοβαρούς όρκους, έρχονται δεσμεύσεις που δεν θα σας επιτρέψουν το πισωγύρισμα. Σκεφτείτε συνετά και σοβαρά, πριν δώσετε τις υποσχέσεις σας.

Νέα γνωριμία. Θα πιαστείτε στα δίχτυα του έρωτα και θα πορευτεί η ζωή σας προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Ελκυστικό στυλ και κυριαρχική προσωπικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θα σας μαγνητίσει. Το ηγετικό σας στυλ θα έρθει να βρει το ταίρι του και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η προοπτική να γίνετε από τα ζευγάρια που πολλοί ζηλεύουν.

Σχέση - γάμος. Ένα κοινό σας όνειρο θα γίνει πράξη και θα νιώσετε την ανάγκη να γιορτάσετε την ευτυχία σας με τρόπο κοινωνικό. Ίσως να είναι γάμος, ίσως να είναι ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσετε πολύ μεγάλη χαρά και θα επέλθει αρμονική ισορροπία που θα σας προχωρήσει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms