Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 117

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα βρεθείτε σε θέση ηγετική, τα ηνία θα τα κρατάτε εσείς και η αποφασιστικότητά σας θα έχει μεγάλη και θετική επιρροή στο ερωτικό πρόσωπο της ζωής σας. Αποκτάτε τη δύναμη να διευθετήσετε ζητήματα που σας κοντράρουν και να καταλαγιάσετε τις διαφωνίες, με αποτέλεσμα να γίνει πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία και θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Επανασύνδεση. Θα έχετε την ικανότητα να κερδίσετε τη μάχη της επανασύνδεσης, γι' αυτό τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να φέρετε πίσω το ταίρι της καρδιάς σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας, χειριστείτε την ερωτική σας δύναμη και θα δείτε ότι η επιστροφή του αγαπημένου σας προσώπου, όχι μόνο θα είναι σίγουρη, αλλά θα αποτελέσει και βάση για ένα πολύ σταθερό και ολοκληρωμένο μέλλον.

Νέα γνωριμία. Αν έχετε την ανάγκη να ανοίξετε νέους ερωτικούς δρόμους στη ζωή σας, τότε κινηθείτε και θα τα καταφέρετε. Θα συμβεί το γεγονός της  νέας γνωριμίας και το αποτέλεσμα θα οριστεί αποκλειστικά και μόνο από τις πρωτοβουλίες σας. Κάντε το πρώτο βήμα και θα βρείτε ανταπόκριση στο δεύτερο, θα διαπιστώσετε αμοιβαίο ενδιαφέρον που δεν πρέπει να το αφήσετε να πάει χαμένο.

Σχέση - γάμος. Δυναμικά και έξυπνα θα είναι τα επιχειρήματα που θα θέσετε και ίσως να στριμώξουν συναισθηματικά το ταίρι σας, ωστόσο θα είναι απολύτως ικανά να το πείσουν πως έπραξε εσφαλμένα. Το δίκιο περνά στο δικό σας μέρος και αν βιώσετε έναν μικρό θυμό απ' το ταίρι σας, δεν πειράζει, θα είναι εντελώς περαστικός και χωρίς απώλειες. Κρατηθείτε στο ύψος σας, θα επιτύχετε τους στόχους σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι