Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 130

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ευχάριστα γεγονότα θα φέρουν φως στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα επανέλθει η αισιοδοξία στο σκεπτικό σας και ένα συμβάν θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές και ριψοκίνδυνες. Κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθησή σας, επιμείνετε στις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τα γεγονότα θα λύσουν εμπόδια, φέρνοντας πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Επανασύνδεση. Ευνοϊκά γεγονότα και ανοιχτόκαρδες συζητήσεις θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης, αποκαλύπτοντας συναισθήματα που δεν γνωρίζατε καν πως υπάρχουν. Ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν το δρόμο του οριστικού χωρισμού και θα σας ανοίξουν μια ολοκαίνουργια ευκαιρία με πολύ γερά συναισθηματικά δεσμά.

Νέα γνωριμία. Αν στοχεύετε στη νέα γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε, έρχεται η κατάλληλη ευκαιρία στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Τυχαίο συμβάν θα καταλήξει σε ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο εντυπωσιακού παρουσιαστικού. Το αμοιβαίο ενδιαφέρον που θα προκύψει θα μετατρέψει πολύ γρήγορα το φιλικό κλίμα σε ερωτική ατμόσφαιρα και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι σας η τελική κατάληξη.

Σχέση - Γάμος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επίτευξη στόχων, γι' αυτό επιλέξτε ποιες επιθυμίες σας θα βάλετε σε προτεραιότητα και ετοιμαστείτε για ευχάριστα γεγονότα. Εκφράστε στο ταίρι σας τις ανάγκες σας, προχωρήστε σε δυναμικές πράξεις και δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει βάση για την πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης επιθυμίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι