Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 102

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σημειωθούν ευχάριστα γεγονότα που θα σβήσουν τις απογοητεύσεις και θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με αναπτερωμένο ηθικό και με έντονη ζωτικότητα. Μια τυχαία συνομιλία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα βρεθείτε πολύ κοντά στο ξεκίνημα μοιραίας ερωτικής σχέσης, με διαστάσεις σταθερές, μόνιμες και επίσημες.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που βγάλατε από το μυαλό σας την εκδοχή της επανασύνδεσης, να ξέρετε πως τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά, πρόσωπο με πρόσωπο, δίνοντάς σας ευκαιρία αναθεωρήσεων. Σε ξαφνική συνάντηση, θα φανερωθεί ανανεωμένη έλξη που θα κάνει πέρα τη λογική και από εκεί και μετά, θα μιλήσουν μόνο τα αισθήματά σας. Έρχονται απρόσμενες εκπλήξεις!

Νέα γνωριμία. Βάλτε στόχο να προχωρήσετε τη ζωή σας με νέα γνωριμία και η ευκαιρία θα σας έρθει κατευθείαν στο πιάτο. Φάτσα κάρτα θα βρεθείτε με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης και δυναμικής παρουσίας, χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να σας αφήσουν αδιάφορους. Θα νιώσετε δυνατή ερωτική έλξη και θα σας αποκαλύψω πως θα είναι αμοιβαία, κινηθείτε αυθόρμητα, αυτός ο έρωτας θα είναι μοιραίος!

Σχέση - γάμος. Ξαφνικές και ευχάριστες αλλαγές θα καταρρίψουν εμπόδια και θα σας ανοίξουν δρόμο επιτυχίας για μια επιθυμία που διατηρείτε στο βάθος της καρδιάς σας. Έρχονται δεσμεύσεις διαφόρων ειδών, είτε γεγονός γάμου, είτε ο ερχομός νέου μέλους στην οικογένειά σας. Καταφθάνει μεγάλη χαρά, για την ώρα, απομακρύνετε προβληματισμούς και ετοιμαστείτε για ευτυχισμένα γεγονότα!

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms