Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 90

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα γεγονός πολύ ευχάριστο και αρκετά απρόοπτο, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα ζωηρέψει τη διάθεσή σας, σε βαθμό που με δική σας πρωτοβουλία θα φέρετε ανατρεπτικά αποτελέσματα. Θα περάσετε σε δυναμικές κινήσεις που θα δώσουν τέλος στη στασιμότητα, τώρα κινούνται τα νήματα, με κατάληξη κάποιο πρόσωπο να εγκατασταθεί σταθερά στη ζωή σας.
 

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως επανασύνδεση θα συμβεί, μόνο εάν και εφόσον περάσετε εσείς οι ίδιοι σε προσωπική δράση. Θα υπάρξει το συμβάν που θα σας δώσει το έναυσμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, γι' αυτό αποφύγετε την αδράνεια, χρησιμοποιήστε τα δυνατά σας στοιχεία και περάστε σε δράση. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως!
 

Νέα γνωριμία. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας και τα γεγονότα θα κατευθυνθούν με βάση τις αποφάσεις σας. Αυτό σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από εσάς και κυρίως από το τι είδους ενδιαφέρον θα δείξετε. Επειδή το γεγονός θα δώσει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης, γι' αυτό μη σταυρώσετε τα χέρια, περάστε σε δυναμικές κινήσεις.
 

Σχέση - γάμος. Αυτή τη φορά, θα έχετε τη δύναμη να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας και να φανείτε συγκρατημένοι, γεγονός που δεν θα σας επιτρέψει να γίνετε θύμα του ίδιου σας του θύμου. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας, κρατήστε το έλεγχο των αντιδράσεών σας και αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε θέματα που ξέρετε πως δεν αξίζει να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι