Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 127

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αυτή τη φορά θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, γι' αυτό συνειδητά θα παραγκωνίσετε απαισιόδοξες εικασίες και δεν θα γυρίσετε την πλάτη στο ερωτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Θα προκύψει καθοριστική και μοιραία συνάντηση και επειδή η αντάμωση αυτή θα προμηνύει ξεκίνημα ενός μεγάλου δεσμού, επιστρατεύστε όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί στο παρόν σας και μάλιστα με τελείως διαφορετικές διαθέσεις. Θα προχωρήσει σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως θα στοχεύει σε μέλλον και όχι σε ένα περαστικό παρόν. Αν ακόμα διατηρείτε αισθήματα γι' αυτό το άτομο, τότε ακολουθήστε την καρδιά σας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου αποκαρδιωτικό.

Νέα γνωριμία. Μια καινούργια παρουσία που θα κάνει την εμφάνισή του στο χώρο σας, θα καταφέρει τελικά να σας μαγέψει. Η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση και ο αυθόρμητος  τρόπος έκφρασης του, θα αποτελέσουν δίχτυα που μάλλον θα σας παγιδεύσουν. Καταφθάνει εμπειρία που θα σας δώσει την προοπτική μιας σχέσης πολύ διαφορετική από αυτές που ζήσατε ως τώρα.

Σχέση - γάμος. Οι εξελίξεις θα φέρουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή, θα σημειωθούν γεγονότα που θα σας οδηγήσουν ένα στάδιο μπροστά και μάλιστα με απρόσμενες δεσμεύσεις. Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και σε περίπτωση που περιμένετε την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης σας επιθυμίας, να ξέρετε πως έφτασε η χρονική στιγμή που αναμένατε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι