Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 119

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας βάλει τα γυαλιά ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο και επιτέλους θα ξεδιαλύνει το τοπίο, εξοντώνοντας όλες τις αμφιβολίες σας. Ειλικρινείς συζητήσεις θα επαναφέρουν  την εμπιστοσύνη που είχε κλονιστεί τον τελευταίο καιρό. Φεύγουν εμπόδια, ξεπερνάτε δυσκολίες και ανοίγει ο δρόμος για αποφάσεις αμετάκλητες με ευχάριστο γεγονός, που θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Επανασύνδεση. Η αγάπη ανάμεσα σε σας και το παλιό σας ταίρι δεν έχει λήξει κι αυτό θα φανεί στη συνάντηση που θα έχετε και στα λόγια που θα ειπωθούν. Δεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε και αν δεν θέλετε δεύτερη απογοήτευση, τότε φανείτε ειλικρινείς, τόσο ως προς εσάς τους ίδιους, όσο και ως προς το πρόσωπο που αγαπάτε. Εξωτερικεύστε ελεύθερα τα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία. Από μια τυπική χειραψία θα ξεκινήσει και σε μια πολύ μεγάλη αγάπη θα εξελιχτεί. Το πρόσωπο που θα σας συστήσουν ξαφνικά και εντελώς τυχαία θα εισχωρήσει τόσο δυναμικά στην καρδιά και στη σκέψη σας, που θα βρεθείτε πολύ γρήγορα στη θέση να πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε μόνιμες δεσμεύσεις. Τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία και οι αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον σας.

Σχέση - γάμος. Συγκαταβατικό και πολύ ερωτικό θα είναι προς εσάς το ταίρι σας και θα διαπιστώσετε πως θα έχει όλη την καλή διάθεση να σας απομακρύνει από καβγαδάκια και ανούσιες εντάσεις. Με ζεστή και συγκαταβατική διάθεση θα σας αντιμετωπίσει και καλό θα είναι να κρατήσετε ανάλογη στάση, για να μπορέσετε να απολαύσετε την ήρεμη και πολύ ειρηνική περίοδο που έρχεται.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι