Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 132

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ηγετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, φίλοι μου Λέοντες, στην παρούσα φάση, θα θελήσετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των καταστάσεων που περιβάλλουν την ερωτική σας ζωή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε το στόχο σας, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αποφασιστικότητα και σιγουριά σχετικά με το τι ακριβώς αναζητάτε.
 

Επανασύνδεση. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ενισχύσει την επιθυμία σας για επανασύνδεση και αν αξιοποιήσετε τα συμβάντα, τότε όντως το παλιό σας ταίρι θα επιστρέψει στη ζωή σας. Σιγουρευτείτε αν ο στόχος της επανένωσης είναι επιθυμία και όχι λύση ανάγκης και προχωρήστε με δυναμικές κινήσεις. Η οριστική σας κατάληξη θα εξαρτηθεί από το τι ακριβώς αναζητάτε.
 

Νέα γνωριμία. Από τη μια η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται στα ύψη, από την άλλη θα εμφανιστεί πρόσωπο εντυπωσιακής παρουσίας, επομένως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να κινηθείτε. Κάντε το πρώτο βήμα και θα δείτε πως το δεύτερο θα έρθει από μόνο του, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση και δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο στην προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.
 

Σχέση- γάμος. Θα υπερισχύσετε μέσα στη σχέση σας, αυτή τη φορά θα περάσει το δικό σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα ξεδιπλώσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Για να μην υπάρξουν από το ταίρι σας πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να προχωρήσετε σιγά-σιγά, με βήματα σταθερά και κυρίως όχι αλαζονικά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms