Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 61

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Φίλοι μου Λέοντες, στην παρούσα φάση, οι σκέψεις σας και οι αντιδράσεις σας θα προέρχονται περισσότερο από το υποσυνείδητό σας παρά από το συνειδητό σας. Ίσως να είναι κάπως κλειστός και σκοτεινός ο τρόπος σκέψης σας, γι' αυτό προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλετε. Στηριχτείτε περισσότερο στα αποδεδειγμένα γεγονότα και όχι στις φαντασιώσεις που θα δημιουργήσετε.


Επανασύνδεση. Με όμορφα λόγια θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον έντονο ρομαντισμό που θα νιώσετε και αγνοήσετε τις αίτιες που σας χώρισαν. Θυμηθείτε ποια λάθη πρέπει να διορθωθούν, μην τυφλωθείτε από τα παχιά λόγια και τον έντονο ερωτισμό.


Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σας συστήσουν, από την πρώτη στιγμή, θα σας τραβήξει την προσοχή η ομορφιά και το στυλ του, ωστόσο θα είναι λάθος, αν σταθείτε μόνο στο περιτύλιγμα.  Πριν αρχίσετε να κάνετε σκέψεις για ερωτική σχέση, καλό θα είναι πρώτα να βεβαιωθείτε αν ο χαρακτήρας του σας αρμόζει και αν στα λόγια του υπάρχει πάνω από όλα ειλικρίνεια.


Σχέση- Γάμος. Το νου σας να μην μπερδέψετε τη φαντασία με την πραγματικότητα, γιατί αν φιλτράρετε τα γεγονότα, τότε δεν θα αντιληφθείτε την πραγματική ουσία των καταστάσεων. Αφήστε στην άκρη εντυπώσεις και υποψίες, δώστε βάση μόνο στις πράξεις, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη λογική και λιγότερο τη διαίσθηση.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι