Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Λέων 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 120

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Λέων. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Λέων ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διώξετε κάθε είδος απαισιοδοξίας ή ηττοπάθειας και έρχεται έντονη αισιοδοξία στο σκεπτικό σας. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες και πρόσωπα, που θα δημιουργήσουν θερμές και ελπιδοφόρες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε δεσμευτικό γεγονός. Μην καταθέσετε τα όπλα, ετοιμαστείτε έρχονται τα ευχάριστα!

Επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σας δεν επιθυμεί το χωρισμό κι αυτό θα σας γίνει γνωστό από τα ίδια του τα λόγια. Θα βρει την τόλμη να σας φανερώσει κατάματα τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει, αν δεν επιθυμείτε να χάσετε την ευκαιρία της επανασύνδεσης, τότε κινηθείτε δραστικά, ανταποκριθείτε αναλόγως και εκδηλώστε χωρίς περιορισμούς τα αισθήματά σας. Η δεύτερη ευκαιρία θα έχει μόνιμη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στον ερωτικό σας δρόμο και μπορεί η πρώτη σας επαφή να είναι κάπως σύντομη, ωστόσο η δεύτερη θα είναι άκρως καθοριστική. Αυτή η γνωριμία δεν θα είναι καθόλου περαστική, αυτό το πρόσωπο θα σφραγίσει το μέλλον σας και θα γίνει σταθμός στην ερωτική σας ζωή. Ετοιμαστείτε, έρχεται σχέση με κατάληξη ολοκλήρωσης.

Σχέση - Γάμος. Τα συμβάντα που θα σημειωθούν θα αλλάξουν την ψυχολογία τόσο τη δική σας, όσο και του αγαπημένου σας συντρόφου, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι εγωιστικές αντιδράσεις και να επέλθει ηρεμία στη σκέψη σας. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας ενώσει ψυχικά και συναισθηματικά, ανοίγοντας σας δρόμο για ακόμα πιο δεσμευτική πορεία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι