Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα καταφέρετε να υπερισχύσετε στις συνομιλίες σας, στις συναντήσεις σας, και ουσιαστικά οι απόψεις σας θα είναι αυτές που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, η εξέλιξη των γεγονότων θα διαμορφωθεί συμφώνα με τις πράξεις που θα προκύψουν από τις δικές σας επιθυμίες. Επομένως ξεκαθαρίστε τι ακριβώς αναζητάτε και κινηθείτε χωρίς καθυστερήσεις.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, το αν θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης ή κατάληξη οριστικού χωρισμού, θα εξαρτηθεί από το τι ακριβώς θέλετε εσείς οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα θα δημιουργηθεί με βάση τις δικές σας πράξεις και θα σας δώσω τη συμβουλή, όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, να την εκφράσετε με τρόπο ξεκάθαρο για να μην υπάρξουν μπερδέματα που δεν θα σας αρέσουν.

Νέα γνωριμία. Θα προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον πρόσωπο με εντυπωσιακή παρουσία και προσιτή συμπεριφορά, το θέμα όμως είναι κατά πόσο θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε. Σας παροτρύνω να απομακρύνετε τη σκέψη σας από αρνητικά ενδεχόμενα και να περάσετε άμεσα σε πράξεις διεκδίκησης. Το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό, δεν θα υπάρξει καμία απογοήτευση.

Σχέση – Γάμος. Με δική σας πρωτοβουλία, θα γίνει παύση εντάσεων και διαφωνιών, εσείς θα κινήσετε αποφασιστικά τα νήματα, με στόχο τη συναισθηματική ισορροπία. Η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την πορεία σας, γι' αυτό φανερώστε ξεκάθαρα τα αισθήματά σας, εκδηλώστε ανοιχτά τον ερωτισμό σας, και θα δείτε πως θα ζήσετε ευχάριστες και πολύ δυνατές στιγμές αγάπης.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι