Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Νέα ερωτικά συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να καταχωνιάσετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος και να σβήσετε παλιές πικρές αγάπες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε ρυθμό ζωής, έρχονται νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά σας. Φανείτε αποφασιστικοί στις προτάσεις που θα λάβετε και να ξέρετε πως αυτή τη φορά θα αξίζει ρισκάρετε.

Επανασύνδεση. Καταφθάνει με ταχύτητα το ευχάριστο γεγονός της επανασύνδεσης και μάλιστα θα προκύψει με αφορμή που θα δοθεί από το παλιό σας ταίρι κι όχι από εσάς. Μια συνάντηση και μια συνομιλία για παρόν και μέλλον θα θέσουν τέλος στην απόσταση και ξεκινά νέα αρχή επάνω σε τελείως διαφορετικές βάσεις. Τα γεγονότα θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε την προοπτική οριστικών δεσμεύσεων.

Νέα γνωριμία. Επειδή θα το εντοπίσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει την καρδιά σας και επειδή εκείνο θα σας εντοπίσει πριν από εσάς, γι' αυτό μην κάνετε το λάθος και το παίξετε αδιάφοροι. Δώστε από την αρχή το πράσινο φως, γιατί θα σας ομολογήσω πως αυτή η ευκαιρία θα έχει δυνατότητα σταθερού δεσμού. Αν την αφήσετε να σας φύγει, δύσκολα θα υπάρξει ενδεχόμενο ανατροπής.

Σχέση - γάμος. Συναισθηματισμός και έντονη ερωτική δραστηριότητα θα σημειωθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, γεγονός που θα σας ηρεμήσει και θα σας προσφέρει ένα πολύ θερμό κλίμα με ευχάριστες εξελίξεις. Απομακρύνονται δυσκολίες και μικροπροβλήματα και η ανανεωμένη σας διάθεση θα βγάλει στη φόρα αισθήματα που ίσως κάποια στιγμή να αμφισβητήσατε πως υπάρχουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι