Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Φίλοι μου Ζυγοί, ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και να ακουστούν λόγια αιχμηρά, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Μετά από την μπόρα έρχεται ξαστεριά, θα συμβεί ξεκαθάρισμα που θα επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Περνάτε σε καινούργια ερωτική αρχή με δυνατά αισθήματα και συνειδητοποιημένες επιθυμίες.
 

Επανασύνδεση. Από τη μια, θα έχετε την τάση να θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν, από την άλλη όμως, θα συνειδητοποιήσετε ότι ποτέ δεν ξεπεράσατε το πρώην ταίρι σας, η μορφή του δεν λέει να ξεθωριάσει. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρενάρετε άλλο την κατάσταση, κάντε το βήμα της επανασύνδεσης και η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας βγάλει από το συναισθηματικό σας αδιέξοδο.
 

Νέα γνωριμία. Δεν θα λείψουν οι νέες γνώριμες, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο βήμα. Φανείτε προσιτοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και αν θέλετε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, τότε προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τη φοβία σας για ενδεχόμενη παγίδα. Όλα θα πάνε καλά, δεν θα προκύψει τίποτα που να μπορεί να σας παγιδεύσει.
 

Σχέση - Γάμος. Θα υπάρξει ένα είδος λεκτικής διαμάχης ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, ίσως να ακουστούν βαριές κουβέντες, ωστόσο η κατάληξη θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα περιμένετε. Η ένταση θα καταλήξει σε συνεννόηση, έρχονται αποκαλύψεις και ενδόμυχες εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως το συναισθηματικό σας οικοδόμημα είναι πολύ γερό για να μπορεί να πέσει εύκολα.
 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms