Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Οι εξελίξεις θα καταφέρουν να σας αλλάξουν τρόπο σκέψης, επαναφέροντας αισιοδοξία και ζωτικότητα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και έρχονται πληροφορίες που θα σας αποδείξουν πως δεν πρέπει ποτέ να καταθέτετε τα όπλα. Τυχαίο ευχάριστο συμβάν θα ανοίξει το δρόμο για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας ευχής.

Επανασύνδεση. Ξεκάθαρες κουβέντες και αληθινά λόγια καρδιάς θα ειπωθούν ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, σε συνάντηση που δεν θα είναι καθόλου προγραμματισμένη. Αποκαλυπτικά λόγια θα σας βάλουν τα γυαλιά, θα μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζατε, με αποτέλεσμα να λυθούν παρεξηγήσεις και να ενωθεί ό, τι σας χώρισε. Γεφυρώνονται οι καρδιές και τα αισθήματα θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Η παρουσία ενός καινούριου προσώπου στο χώρο που κινείστε, όχι μόνο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αλλά επιπλέον ο εκδηλωτικός τρόπος της συμπεριφοράς του, θα σας δώσει το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης. Τα γεγονότα θα κυλήσουν με σταθερή ροη, αρκεί να μην κάνετε το λάθος και μείνετε κολλημένοι στα παλιά. Για όσους από εσάς αποφασίσατε να προχωρήσετε τη ζωή σας, τότε  η ευκαιρία θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας.

Σχέση - Γάμος. Διαλύονται αμφιβολίες, λαμβάνουν τέλος οι παραποιήσεις και μπαίνουν αισθήματα και καταστάσεις στη σωστή θέση. Από μια αναλυτική συζήτηση θα ξεκινήσετε εσείς και το ταίρι σας, καταλήγοντας σε αποφάσεις που όχι μόνο θα σταθεροποιήσουν τη σχέση σας, αλλά θα σας μεταβιβάσουν σε στάδιο καινούργιων δεσμεύσεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι