Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 31

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Συναισθηματική ένταση θα σας δημιουργήσει κεραυνοβόλο γεγονός, που θα σας βάλει στη θέση να αναρωτηθείτε κατά πόσο αυτά που χτίσατε ως τώρα είναι γερά ή ετοιμόρροπα. Στην παρούσα φάση, θα κρίνετε τις πράξεις σας, τις επιλογές σας και τις συνήθειές σας, τώρα θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση σχετικά με το τι πρέπει να διατηρήσετε και τι πρέπει να αλλάξετε.


Επανασύνδεση. Θα την λάβετε την πρόταση της επανασύνδεσης αλλά το πρώην ταίρι σας θα είναι γελασμένο, αν νομίζει πως θα καταφέρει να σας τουμπάρει. Αυτή τη φορά, πριν δώσετε την τελική σας απάντηση, θα περάσετε από κόσκινο ό, τι σας πει και ό, τι σας υποσχεθεί. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, διεκδικήστε δυναμικά τις αλλαγές που επιθυμείτε και μη βιαστείτε να δώσετε τελική κατάληξη.


Νέα γνωριμία. Ναι, μεν, προσπαθείτε να οχυρωθείτε συναισθηματικά με στόχο να προστατέψετε την καρδιά σας, μερικές φορές όμως, ο έρωτας χτύπα τόσο δυνατά που σαρώνει στο πέρασμά του. Θα το ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, ωστόσο προσοχή να μην παραδοθείτε άνευ όρων. Μείνετε πιστοί στην προσωπικότητά σας και μην προδώσετε για τα ωραία του μάτια, τις βασικές αρχές που αποτελούν το χαρακτήρα σας και αυτό που πραγματικά είστε.


Σχέση – Γάμος. Αυτή τη φόρα, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να περάσετε από ένα είδος δοκιμασίας. Ένα ξαφνικό γεγονός θα φέρει αμφισβητήσεις σχετικά με το πόσο δυνατά και βάσιμα είναι αυτά που νιώθετε για το αγαπημένο σας ταίρι. Συναισθήματα, σκέψεις και επιθυμίες, θα μπουν σε διαδικασία επεξεργασίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις ξαφνικές και πολύ δυναμικές.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι