Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Κάποια πράγματα σας κρύβονται και δεν σας έχουν φανερωθεί ακόμα. Οι μισές αλήθειες πολλές φορές γίνονται πολύ πιο επικίνδυνες από το ψέμα, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή, πριν κατασταλάξετε σε αποφάσεις και πριν κλείσετε υποθέσεις, φροντίστε πρώτα να ελέγξετε τον βαθμό αληθοφάνειας των καταστάσεων.

Επανασύνδεση. Μην προσπαθήσετε να δώσετε τέλος στην υπόθεσή σας με το παλιό σας ταίρι, γιατί σύντομα θα εμφανιστεί το γεγονός που θα σας ανατρέψει όλο το σκεπτικό. Θα σας αποκαλυφθεί μια πράξη για την οποία αυτή τη στιγμή έχετε πλήρη άγνοια και θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα που θα είναι η βάση για να στηρίξετε σωστές αποφάσεις. Για την ώρα, θα χρειαστεί απλά λίγη υπομονή.

Νέα γνωριμία. Θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να προκαθορίσετε με αρνητισμό το τέλος μιας νέας αρχής. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία και σε περίπτωση που βιαστείτε να διαγράψετε την ευκαιρία, σας αποκαλύπτω πως πολύ γρήγορα, η συμπάθεια θα μετατραπεί σε δυνατό έρωτα. Μη βιαστείτε να προκαθορίσετε τα γεγονότα και μη σταθείτε μόνο στις πρώτες εντυπώσεις.

Σχέση - γάμος. Στην παρούσα φάςη, θα είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και σε διαστρεβλώσεις. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και μην εμφανίσετε τυφλό πείσμα, γιατί σε λίγο θα λάβετε μαντάτα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε για τη στάση σας. Στο επόμενο στάδιο, η ροη των γεγονότων θα σας διαφωτίσει καταλλήλως, για την ώρα επιλέξτε στάση αναμονής.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms