Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα δικαιωθείτε, φίλοι μου Ζυγοί, καθώς έρχονται αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε ποιος έφταιξε και που. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για την ώρα, είναι να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, μην κάνετε το λάθος και οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Τα γεγονότα από μόνα τους θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα αλλάξουν λανθασμένες απόψεις.

Επανασύνδεση. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα κάνουν το πρώην ταίρι σας να δει την υπόθεσή σας με τελείως διαφορετικό μάτι. Δεν αποκλείεται να ακούσετε από τα χείλη του λόγια συγγνώμης, με τρόπο άμεσο, θα πάρει πίσω πικρά λόγια που ξεστόμισε και από εκεί και πέρα θα είναι στο δικό σας χέρι η περαιτέρω εξέλιξη. Δώστε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, δεν θα έχετε τίποτα να χάσετε.

Νέα γνωριμία. Κάποιοι λένε πως το καλό πράγμα αργεί και να είστε σίγουροι πως θα σας αποδειχτεί. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σας, αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την υπομονή σας. Αρεστό στα γούστα σας και ταιριαστό στο χαρακτήρα σας θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σας συστήσουν και το μόνο που έχω να σας πω είναι πολύ απλά καλή αρχή!

Σχέση – Γάμος. Κάπου έκανε κάποιο λάθος για εσάς το αγαπημένο σας ταίρι, τώρα θα το καταλάβει και θα σπεύσει να αλλάξει στάση. Εσείς δώστε σημασία στις πράξεις και όχι τόσο στα λόγια και θα δείτε πως θα κινηθεί κατά τέτοιον τρόπο που ουσιαστικά θα αποδείξει πως αναγνωρίζει τα λάθη του και θέλει οπωσδήποτε να επανορθώσει.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms