Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Τώρα θα δείτε τις προσπάθειές σας να πιάνουν τόπο, περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής και θα διαπιστώσετε πως οι κόποι σας δεν πήγανε στράφι. Έρχονται συναντήσεις, πρόσωπα καινούργια ή παλιά, συγκεκριμένο ερωτικό ραντεβού θα σβήσει κακές στιγμές και θα προχωρήσει την ερωτική σας ζωή σε περίοδο ηρεμίας και ευτυχίας.
 

Επανασύνδεση. Κατάληξη επανασύνδεσης θα φέρει η προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ταίρι σας. Το πρώτο βήμα ενδεχομένως να προκύψει από τυχαίο συμβάν, το σίγουρο είναι πως θα φανερωθούν αμοιβαία αισθήματα ικανά να βάλουν στην άκρη εγωισμούς και πεισματικές αποφάσεις του παρελθόντος. Αφεθείτε στα αισθήματά σας, τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί.
 

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς είστε σίγουροι πως αναζητάτε πλέον κάτι καινούργιο στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ολοκληρωτικά την ερωτική σας πορεία. Εντυπωσιακή εμφάνιση, θερμή συμπεριφορά, δεκτική στάση, αυτά τα τρία στοιχεία θα έχει το πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
 

Σχέση - γάμος. Καταφθάνει ευχάριστο μαντάτο που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Ίσως να είναι μια απάντηση, ίσως να είναι κάποια πρόταση, πάντως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξει συμβάν που θα αποτελέσει γερό συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Έρχονται μόνιμες δεσμεύσεις και ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σας προσφέρει ασφάλεια με ισορροπημένο πλέον μέλλον.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι