Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Απρόοπτα και πολύ ευχάριστα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Έρχονται αισιόδοξα και ελπιδοφόρα γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, χωρίς ανασφάλειες και χωρίς εμπόδια. Θα βιώσετε έντονο συναισθηματικό δέσιμο με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει ταίρι ζωής.

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποδειχτεί πως η επιθυμία της επανασύνδεσης δεν κυριαρχεί μόνο στη δική σας σκέψη και αλλά και στου προσώπου που σκέπτεστε. Θα σας προσεγγίσει με κινήσεις άμεσες και δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να κρύψετε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Αν νιώθετε αγάπη, τότε μην τρενάρετε άλλο την κατάσταση, δείξτε τα αισθήματά σας και περάστε άφοβα στην επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Με πολύ θερμό και οικείο τρόπο θα σας πλησιάσει ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή, θα νιώσετε πως αυτή η γνωριμία δεν πρόκειται να είναι περαστική. Η διαίσθησή σας δεν θα σας προδώσει, θα υπάρξουν αμοιβαία αισθήματα και έντονη ερωτική έλξη που θα φέρουν ευχάριστη πορεία. Εσείς οι δυο θα ξεκινήσετε με θερμό έρωτα και θα καταλήξετε σε σταθερή αγάπη.

Σχέση – Γάμος. Μια αποκάλυψη θα συμβεί, ίσως να είναι εξομολόγηση, ίσως ένα τυχαίο συμβάν, το σίγουρο είναι πως θα φανερωθεί μια αλήθεια που θα λύσει αμφισβητήσεις και αρνητικές υποψίες.  Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και ξεκινά περίοδος εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι