Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Γνωρίζετε πολύ καλά τι είδους προσόντα διαθέτετε και ταυτόχρονα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις αδυναμίες στο χαρακτήρα σας, γι' αυτό ο σωστός συνδυασμός των προτερημάτων σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Ένστικτο και διαίσθηση θα είναι οι δύο άσσοι στο μανίκι σας και αν αξιοποιήσετε σωστά αυτά τα δύο σας χαρακτηριστικά, τότε θα βιώσετε την επιτυχία που αναζητάτε.

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ ευνοϊκή χρονική στιγμή για επανασύνδεση, το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να σιγουρευτείτε σχετικά με τον αν έχετε ακόμα αισθήματα για το παλιό σας ταίρι. Αν είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι, τότε μη βιαστείτε να πράξετε, γιατί η επιτυχία της επανένωσής σας, θα έγκειται στη σιγουριά και στην απόλυτη συνειδητοποίηση των επιθυμιών σας.

Νέα γνωριμία . Δεν θα έχετε τη δύναμη να χαλιναγωγήσετε την ορμητικότητα της καρδιάς σας που θα δημιουργηθεί από πρόσωπο που θα διεισδύσει μεθοδικά στην ερωτική σας ζωή. Θα σας εντυπωσιάσει αυτή η νέα γνωριμία που θα κάνετε, έρχεται έρωτας δυνατός με ανεξέλεγκτες συναισθηματικές καταστάσεις. Επειδή δεν θα σας βγει σε κακό, φροντίστε να το απολαύσετε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε.

Σχέση - Γάμος. Αλλάξτε τακτική, αν θέλετε να επέλθει ισορροπία ανάμεσα  σε εσάς και το ταίρι σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πως υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, απλά κάτι εμποδίζει την ομαλή συνεννόησή σας και το κλειδί της επιτυχίας, σας φανερώνω πως βρίσκεται στο δικό σας χέρι. Θα έχετε τη διορατικότητα να εντοπίσετε τη βλάβη, γι' αυτό κινηθείτε άμεσα και δώστε την αναγκαία λύση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι