Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θετικό αποτέλεσμα θα φέρουν οι πράξεις σας, γι' αυτό αν σκέπτεστε να δράσετε, τότε να το κάνετε ανεπιφύλακτα. Θα έχετε την ικανότητα να αξιοποιήσετε σωστά τα προτερήματά σας και αν συνδυάσετε προσόντα με αποφασιστικότητα, τότε πολύ γρήγορα θα επιτύχετε στους στόχους σας. Διατηρείστε την αυτοπεποίθησή σας και δράστε άμεσα.
 

Επανασύνδεση. Όταν παίρνετε την απόφαση να ενεργοποιήσετε τη διορατικότητά σας τότε πάντα κάτι καλό προκύπτει και έτσι θα γίνει και τώρα. Πολύ σωστή θα είναι η επιλογή σας να ψάξετε τα υπέρ και τα κατά της πρώην σχέσης σας και να κατευθυνθείτε αναλόγως. Η απόφασή σας να κινηθείτε με βάση τα γεγονότα και όχι τις αυταπάτες, θα σας οδηγήσει σε μια οριστική κατάληξη που δεν θα σας απογοητεύσει.
 

Νέα γνωριμία. Θα είστε στη χρονική στιγμή που θα υπερτερούν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και όχι τα αρνητικά, που σημαίνει πως η κοινωνικότητά σας, ο ζεστός αυθορμητισμός καθώς και το οικείο σας χαμόγελο θα πιάσουν τόπο και θα προσελκύσουν κοντά σας πρόσωπο, που τα συμβάντα θα το βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί στην ερωτική σας ζωή. Έρχεται δεσμός με προοπτικές!
 

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση πως σας προβληματίζει κάποιο ζήτημα μέσα στην σχέση σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθεί λύση και μάλιστα αυτό θα γίνει από εσάς. Μια σειρά από τυχαία συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε τη ρίζα του προβλήματος, θα δοθεί η λύση που απαιτείται και περνάτε σε στάδιο βελτίωσης.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι