Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ζυγός 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 32

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ζυγός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ζυγός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

 

 

Θα προκύψει συμβάν που θα σας πείσει πως κακώς κρατάτε κάποιες ανάγκες σας κρυφές και πως τώρα είναι ο σωστός χρόνος να συνειδητοποιήσετε και να απελευθερώσετε συναισθήματα και επιθυμίες. Ένα πρόσωπο, μια συνάντηση και ένας διάλογος θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε αυτό που νιώθετε και να περάσετε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας.

Επανασύνδεση. Ξαφνική συνάντηση ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, θα σας αναγκάσει να διεισδύσετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, προκειμένου να διαπιστώσετε αν όντως θέλετε την επανασύνδεση ή όχι. Στην παρούσα φάση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς αναζητάτε, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στη σωστή απόφαση.

Νέα γνωριμία. Θα συμβεί καινούργια γνωριμία στη ζωή σας και μάλιστα σε τυχαία και ξαφνική χρονική στιγμή, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θέλετε νέο ερωτικό ξεκίνημα με νέο πρόσωπο. Σε περίπτωση που νιώθετε πως δεν είστε έτοιμοι να διαγράψετε το παρελθόν σας, τότε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση, προσπαθήστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και κυρίως ανάγκες!

Σχέση - Γάμος. Για να μπορέσετε να φέρετε συναισθηματική ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα πρέπει να πρώτα να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα δοθεί η αφορμή που θα σας φέρει αντιμέτωπους με το ίδιο σας το "είναι", γι' αυτό θα χρειαστεί πρώτα να ψάξετε τον δικό σας εσωτερικό κόσμο, να εντοπίσετε τις δικές σας ανάγκες, και ύστερα να προχωρήσετε σε αυτό που θέλει το ταίρι σας. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms