Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 287

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Η οικονομική σου ευχέρεια ή μη μπορεί να δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια καθώς δείχνεις να συνδέεις την προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου, κάτι που σε αδικεί κατάφωρα. Δες πραγματικά ποιος είσαι και  μην επιτρέψεις στην οικονομική σου κατάσταση να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου. Πιθανό είναι να δρομολογήσεις πλάνα και σχεδιασμούς για νέους πόρους εισοδήματος.

Στις 25.07  η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να σε προβληματίζουν σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μου. Συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείονται, που θα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό, παράλληλα όμως μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις για το πώς πρέπει να κινηθείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόλαυσε το χρόνο μαζί τους . 

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα  και ήρθε η στιγμή ότι θέλεις να ικανοποιήσεις  τις οποίες σου ανάγκες καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή  της ζωής κάνοντας πράγματα για να περάσεις όμορφα. Βραδιές σε ήρεμα στέκια, με λίγους και καλούς, απολαμβάνοντας το φαγητό, το ποτό και την παρέα είναι αυτό που σε ελκύει περισσότερο. Το πάθος εκτοξεύεται στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις σε έντονα κτητικός λόγω ανασφαλειών και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι