Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 276

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Έντονη εβδομάδα αστρολογικά και αυτή που αλλάζει σημαντικά τις ενέργειες, με τον Άρη να περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία και τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος, προκαλώντας ζητήματα στην επικοινωνία. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας που θα έχεις διάρκεια μπορεί να σε κάνει ευκολόπιστο και να εξαπατηθείς από πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που θα σου στοιχίσει. Ακόμα, θα πρέπει και εσύ να είσαι αξιόπιστος και να μην δίνεις υποσχέσεις στις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και σε δραστηριοποιεί σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει, αλλά και σε θέματα εξωτερικού με το να αρχίσεις επαφές με πρόσωπα εκεί ή να σχεδιάσεις ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η επιθυμία για διασκέδαση είναι έντονη, όπως και για ερωτικό παιχνίδι και βάζεις δυναμικά στη ζωή σου την έννοια της περιπέτειας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας που αφορούν σε οικονομικές συμφωνίες ή με την διακόσμηση του σπιτιού σου που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ρομαντικές βραδιές στον προσωπικό σου χώρο για δύο είναι το ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία στη δουλειά γιατί μπορεί να φέρει ασυνεννοησία και αντιπαραθέσεις. Καθυστερήσεις ή αναβολές στις λύσεις εργασιακών ζητημάτων είναι πιθανές.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms