Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 281

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το ενδιαφέρον σου πιθανά ήδη να έχει στραφεί σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα αλλά που ήδη δείχνει την επιρροή της καθώς η ένταση ανεβαίνει. Στις 18.01 Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις και να ισορροπήσεις σχέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον  πού είναι σημαντικές για σένα,  κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στην πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ο γεννημένος στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς πιθανές ανασφάλειες, φόβοι και καχυποψία μπορεί να εκδηλωθούν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να ειπωθούν λόγια που θα είναι σκληρά και θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δώσε την ευκαιρία στο σύντροφο ή στους συνεργάτες σου να εξηγήσουν, να εκφράσουν και τα δικά τους θέλω.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό  επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου που καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, εκτοξεύοντας τη νευρικότητα και τη διάθεση για αντιπαράθεση, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη ότι προκύψει. Θυμήσου ότι η επανάσταση πρέπει να γίνεται πάντα με αιτία, ποτέ χωρίς αιτία.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, πιθανά περισσότερο καχύποπτος από ότι συνηθίζεις, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Η συγκεκριμένη διέλευση σε προετοιμάζει για την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί  στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα αγγίξει σημαντικά ζητήματα για σένα όπως οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι