Καρκίνος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 291

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Καρκίνε, αλλάζουν τα δεδομένα με αργούς ρυθμούς στην επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία στις 12.07 και σε βοηθά από δω και στο εξής να εκφράσεις τις όποιες ανάγκες σου με ευθύ και ορμητικό τρόπο. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα λόγω της έντασης που σε διακατέχει τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Δεν θα βοηθήσει τη σχέση σου το να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος με το ταίρι σου, καθώς στα μέσα της εβδομάδας αυξάνονται οι πιθανότητες να συγκρουστείς μαζί του λόγω εκνευρισμού. Δείξε ψυχραιμία για να προστατεύσει στη σχέση σου. Το τέλος της εβδομάδας απογειώνει το ρομαντισμό και την ανάγκη να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα είναι πιθανόν να έρθουν στη ζωή σου, όμως θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και ψύχραιμη στάση απέναντί τους καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η συγκρουσιακή διάθεση που υπάρχει από την πλευρά σου εκφράζεται έντονα στο επαγγελματικό πεδίο, καθώς το άγχος και η ένταση αυξάνονται σημαντικά λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχεις. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας οφείλεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με ανώτερους ή τους προϊσταμένους σου βάζοντας εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη και στην διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Πάρε αποστάσεις και προτίμησε να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Ο Άρης στον Κριό και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σας κάνει να επικεντρωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας και δεν έχετε καμία διάθεση να παρεκκλίνετε από τις απόψεις σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο μέλλον αλλά το σύμπαν σας ζητά να γαλουχήσετε αργά και σταθερά τη σχέση σας και υποδεικνύει την ανάγκη να μιλήσετε με ευαισθησία. Μην ξεχάσετε να είστε ευγενικοί στα λόγια σας και κυρίως μην επιβάλλεστε στην προσπάθειά σας να γίνουν τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Αντί να δίνετε διαταγές, φροντίστε να συνδεθείτε βαθύτερα με τον άνθρωπό σας, ρωτήστε τον τι νιώθει, πείτε ένα ευχαριστώ. Εάν δεν μπορείτε ακόμα να το κάνετε αυτό, τότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία αυτής της σχέσης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms