Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 276

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 καλείσαι αυτή την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικά ζητήματα σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι συμπεριφορές και καταστάσεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Καλό είναι να εκτονώσεις άγχος και ένταση με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δυναμιτίσεις το κλίμα. Επηρεάζει περισσότερο τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά και ψυχικά, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας αλλά και με την οικογένειά σου. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε συγκρούσεις για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να σε γεμίσει ψυχικό σθένος και επιθυμία για δράση που θα βοηθήσει να αποφύγεις τις εντάσεις. Μην αφήσεις τα νεύρα και την κατήφεια να κυριαρχήσουν.

Συναισθηματικά, ψυχρότητα και αποστάσεις μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις αν δεν προσπαθήσεις να μετριάσεις την απαισιοδοξία και την αδιαλλαξία. Είναι πιθανό το ταίρι σου να γίνει απότομο, δείξε ψυχραιμία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι υποχρεώσεις της εποχής και οι φόβοι σου δεν θα σε βοηθήσουν να αφεθείς, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms