Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 289

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και ομαδικές δράσεις στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έλλειμμα αντικειμενικότητας και έντονο εγωκεντρισμό που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η δυνατότητα να θέσεις νέες βάσεις από δω και στο εξής στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία και διεύρυνση. Ο ρεαλισμός, η λογική, η ωριμότητα και η ενσυναίσθηση μπορούν να επικρατήσουν και να δώσουν ιδανικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα σε ότι αφορά τη δουλειά που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως δεν είναι. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν αποκλείεται να μπλέξεις σε καταστάσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Εξιδανικευμένες προτάσεις εργασίας ή νέες γνωριμίες μέσα από τη δουλειά φαίνεται να δημιουργούν ιδανικό σκηνικό, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και χρειάζεσαι χρόνο για να το δεις. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms