Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 284

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, καθώς η αισιοδοξία, το κέφι και η ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι σηματοδοτεί αυτή την περίοδο της ζωής σου. Είναι ξεκάθαρο ότι η διασκέδαση και η διάθεση να βρίσκεσαι σε παρέες με τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα είναι κύρια χαρακτηριστικά σου και αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και ρουτίνα, κάτι που όμως μπορεί να σου προκαλέσει έντονα προβλήματα. Τα ταξίδια με το ταίρι σου λειτουργούν απογειωτικά για την σχέση. Οι νέες γνωριμίες προβλέπονται πολλές. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από παρέες ή το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα είναι κεραυνοβόλες και έντονες.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης νευρικότητας, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε ταλανίζουν ακόμα. Το ζήτημα είναι σε αυτή την περίπτωση να τα αντιμετωπίσεις μέσω της πνευματικής διεξόδου, όπως εσωτερισμός, διαλογισμός, τέχνη παρά να τα αφήσεις να λιμνάσουν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και θυμό που δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις. Προσοχή γιατί η θλίψη ελλοχεύει αν δεν δράσεις μέσα από το να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι