Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 288

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη διάθεση να βρεθείς πιο κοντά στις ρίζες σου, στην οικογένειά σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα είναι διάχυτη και αυτή μπορεί να σου δοθεί μέσω των οικείων προσώπων γι’ αυτό και επιδιώκεις να βρίσκεσαι μαζί τους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικογενειακά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να δώσεις την προσοχή σου. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να ελέγξεις πιθανά ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει περιορισμό σε οικονομικά θέματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη συμφωνιών που μπορεί να έχει. Κυρίως όμως επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου αφού πιθανό είναι να αποστασιοποιηθείς. Καλό είναι να εκφράσεις ότι νιώθεις γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσει τις όποιες καταστάσεις και να βρεθούν θετικές λύσεις για ζητήματα που σε απασχολούν.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Η διάθεσή σου όμως δεν είναι η καλύτερη δυνατή αφού μπορεί να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός με τις απόψεις σου, κάτι που δεν θα δεν θα βοηθήσει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Στην προσωπική σου ζωή, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα καταβάλλονται από ανασφάλειες και φοβίες και δεν θα διστάσεις να δυναμιτίσει το κλίμα με το σύντροφό σου. Καλό είναι να το αποφύγεις και να στραφείς στο πάθος και την έξαψη που θα βοηθήσουν στο να εκτονωθεί η ένταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι