Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 251

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η περιέργειά σου για να διεισδύσεις σε νέους δημιουργικούς κόσμους που θα σε κάνουν να περάσεις σε άλλο επίπεδο. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές που μπορεί να ειπωθούν στο ταίρι σου ή σε τυχόν νέα γνωριμία γιατί είναι η υπαρκτή η τάση να χάσεις το μέτρο. Μην αφήνεις την περιέργεια και την ανυπομονησία σου να σε κατακλύζει.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να δημιουργήσουν ένταση στην οικογένειά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο και να μην αντιδράς σπασμωδικά γιατί αυτό θα φέρεις έντονες συγκρούσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις με σύνεση να αντιμετωπίσεις όποια κατάσταση προκύψει γιατί διαφορετικά οι τριβές με το ταίρι σου δεν θα μπορέσουν να αποφευχθούν και αυτό θα χειροτερέψει την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε κοινωνικό γεγονός που μπορεί να παρευρεθείς και να ταράξει ξαφνικά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.  

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε αναγκάσουν να δραστηριοποιηθείς έντονα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην μπεις σε ανταγωνιστικές ή συγκρουσιακές συμπεριφορές γιατί είναι πιθανό να δυναμιτίσουν την οικογενειακή σου εστία. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βγάλεις εντάσεις στο ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσεις προστριβές και οι καυγάδες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον, πρόσεχε μόνο την συμπεριφορά σου γιατί η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να σου κοστίσει.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι