Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Καρκίνος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 260

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Εξαιρετικά έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει άμεσα τον οικογενειακό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες που να σου κοστίσουν. Η διαχείριση από την πλευρά σου θα είναι κρίσιμη για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03 είναι ανατρεπτική τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως δελεαστικές σε οικονομικό επίπεδο και σε επίπεδο προβολής, αλλά πιθανά ακόμα να φέρει και ένα ξαφνικό έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που να δώσει νέα πνοή στην ζωή σου και να λειτουργήσει σαν ηφαίστειο μέσα σου, με τα συναισθήματά σου να εκρήγνυνται μοναδικά. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα που έχεις σχέση να κρατήσεις ισορροπίες για να μην διαταραχθεί το κλίμα με το ταίρι σου, γιατί η έντονη τάση ανεξαρτησίας και το έντονο ενδιαφέρον για την αυτοπροβολή σου σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Επηρεάζεσαι εντονότερα ο γεννημένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 31.03 έρχεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε ταλανίζουν, είναι αλήθεια όμως ότι η διαχείρισή τους θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία από την πλευρά σου, γιατί η συγκρουσιακή και επιθετική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που η εξέλιξή τους θα είναι απρόβλεπτη. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, λόγω του ότι ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν βοηθά στο να είσαι αντικειμενικός, αλλά μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δυσχεραίνοντας την κατάσταση. Το ταυ τετράγωνο των Φώτων με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει τις καταστάσεις στα άκρα, καθώς η νευρικότητα, η σκληρότητα αλλά και η επιθετική στάση που μπορεί να έχεις ή να δεχτείς λειτουργεί σαν ηφαίστειο. Επηρεάζεσαι εντονότερα ο γεννημένος στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Είναι ζητούμενό σου να μπορέσεις να καταλαγιάσεις δικά σου έντονα συναισθήματα και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία που μπορεί να ωθήσουν τις καταστάσεις σε εκρηκτικά σημεία. Προσπάθησε να σκεφτείς και να εκφραστείς με λογικό και ήρεμο τρόπο, γιατί διαφορετικά οι εντάσεις θα είναι ισχυρές και οι καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι