Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία μπορεί να υπάρξει την επόμενη περίοδο, καθώς επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και στην ερωτική σου ζωή που φέρνουν στο προσκήνιο ανασφάλειες που σε αναστατώνουν. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και έρχεσαι αντιμέτωπος με τις βαθύτερες σου ανασφάλειες και φόβους, καθώς έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου σε αυτούς τους τομείς είναι αλάνθαστη και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος και ζηλόφθονος με το ταίρι σου και αυτό να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες σε ότι αφορά γνώσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις, καθώς πιθανό είναι να ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις και να εντρυφήσεις σε ότι σου κινεί την περιέργεια. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά, εκμεταλλεύσου όμως με τον καλύτερο τρόπο την όποια ευκαιρία σου δοθεί γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι προς θετική κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ξαφνικά, φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι