Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στον έρωτα, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να νιώσεις υπέροχα μέσα από την προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στο σύντροφό σου. Μοναδικές είναι οι στιγμές διασκέδασης και χαράς που μπορείς να περάσεις μαζί του, αρκεί να περιορίσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μόνο ζητήματα θα δημιουργήσει μεταξύ σας. Νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στην ζωή σου, καθώς μαγνητίζεις με την προσωπικότητα και την χαρά που εκπέμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν μοναδικές κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στην προσωπική σου ζωή, εκτοξεύοντας το πάθος κατακόρυφα.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους κάνει εντονότερη από ποτέ την διάθεση να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Είναι δεδομένο ότι το ένστικτό σου λειτουργεί μοναδικά και οι αποφάσεις σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην όποια θετική εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ο έρωτας αποκτά μοναδική διάσταση, καθώς η επιθυμία να συγχωνευτείς με το ταίρι σου είναι έντονη, πρόσεξε μόνο γιατί ανασφάλειες και εμμονές μπορεί να σε ωθήσουν σε συγκρούσεις που μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι