Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 69

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η ανάγκη σου να εκφράσεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι και θέλεις. Επικοινωνείς έντονα την προσωπικότητά σου σε σημείο που μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μέτρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην περιαυτολογείς γιατί θα κουράσεις. Δώσε χρόνο στους γύρω σου για να καταλάβουν αυτά που ζητάς γιατί με το να είσαι ανυπόμονος δεν κερδίζεις.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Είναι έντονη η τάση σου για απομόνωση και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την καθημερινότητα. Ανατροπές όμως και έντονο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει στην εργασία σου σε κάνουν να λειτουργείς σπασμωδικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να δεις ρεαλιστικά αυτά που συμβαίνουν και να μην αντιδράς απλά για να αντιδράς. Η ένταση και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, η νευρικότητα, η κυκλοθυμία και οι ξαφνικές σου αντιδράσεις είναι πιθανό να φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου και να συζητήσεις μαζί του εκφράζοντας αυτά που νιώθεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, προσοχή όμως γιατί η μοναχικότητα και η νευρικότητα που βγάζεις δεν βοηθού.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η εσωτερική σου ένταση αυξάνεται. Έχεις την τάση να «σκαλίζεις» το παρελθόν, κάτι που σε πληγώνει, κάτι που σε κάνει να απομονώνεσαι πιο έντονα και να νιώθεις ότι δεν έχεις την δύναμη να αντιδράσεις. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να έχεις περίεργα ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προστριβές με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να μπορέσεις να βγάλεις την ένταση από μέσα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει είναι πιθανό να βγάζει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δώσε χρόνο για να δεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι