Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 70

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Οι ανάγκες και οι αξίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία να ανιχνεύσεις την προσωπική σου αξία και πως αυτήν την βιώνεις, διότι συνήθως την ταυτίζεις με την οικονομική σου ευχέρεια ή μη. Καλείσαι να διαχειριστείς ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και να πατήσεις δυναμικά στα πόδια σου, προχωρώντας με το να αποβάλλεις σημεία του χαρακτήρα σου που σου δημιουργούν αστάθεια. Οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με σύνεση και λογική. Πιθανές σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα προκαλέσει εντονότερη ανασφάλεια.

Αναζητάς μέσα σου να βρεις την αλήθεια για την απόλαυση της ζωής και της σχέσεις σου και μπαίνεις σε διαδικασία αναθεώρησης σε ότι αφορά συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλώνεις και να προβληματίζουν τον σύντροφό σου, όπως ζήλια και κτητικότητα. Σκέφτεσαι αν ο άνθρωπό σου καλύπτει τελικά τις ανάγκες σου και νιώθεις έντονα την ανάγκη να συζητήσεις μαζί του, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές και μπαίνεις στην διαδικασία να κρίνεις αν έχουν κάτι παραπάνω να σου δώσουν στην παρούσα φάση.

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει σε εγρήγορση και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις εγωιστικά, απότομα και επιθετικά θεωρώντας ότι το περιβάλλον ή οι συνεργάτες σου δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανές και μπαίνεις σε μία περίοδο που, αν δεν μπορέσεις να διαχειριστείς το ψυχικό δυναμικό που έχεις, θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις δυναμιτίζοντας το κλίμα τόσο στην σχέση σου, όσο και στις συνεργασίες σου. Θα είναι πολύ αποδοτικό για εσένα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να αποφέρουν καρπούς σε ψυχολογικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Ζήλια και τάσεις ελέγχου που εκδηλώνεις στον σύντροφό σου είναι αρκετές για να δημιουργήσουν προβλήματα, γι’ αυτό μπες στην διαδικασία να αναλογιστείς και τα θέλω του άλλου και προσπάθησε να ικανοποιήσεις και τις δύο πλευρές. Ο μαγνητισμός που αποπνέεις, εσύ που είσαι μόνος, φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που δείχνουν να θέλουν να ξεκλειδώσουν την ψυχή σου και να δουν σε βάθος τους θησαυρούς που κρύβεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι