Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 75

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου και στην εικόνα που έχεις στο κοινωνικό σύνολο. Σημαντικές θα είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνεται όμως η δυνατότητα να διακριθείς με την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που σε διακρίνει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αναλάβεις υποχρεώσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου απλά και μόνο για να προβληθείς, γιατί τότε δεν αποκλείεται να εκτεθείς. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό προσπάθησε να μην εκραγείς και δυσκολέψεις περισσότερο την όποια κατάσταση.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και αναβολές σε επαγγελματικά θέματα που έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε αγχώσει περισσότερο. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη με τους ανωτέρους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο και μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις. Πρόσωπα ή προτάσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον επανέρχονται στο προσκήνιο και σε βάζουν σε σκέψεις για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και φέρνει αναταράξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, που δεν αποκλείεται στο να οδηγήσουν σε σπουδαίες αποφάσεις, κλείνοντας ένα σημαντικό κύκλο στην ζωή σου. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ο εκνευρισμό, η αλαζονεία, η επιθετικότητα παραμονεύουν και μπορεί να προκαλέσεις με την στάση σου εκρηκτικές διαμάχες που να σου στοιχίσουν σχέσεις σημαντικές στην ζωή σου και θα επηρεάσουν και την ερωτική σου σχέση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να ελέγξεις ξεσπάσματα και απότομες αντιδράσεις για να μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι