Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 75

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Σημαντική αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, καθώς ο Άρης περνάει, μετά από πολύ καιρό στον Υδροχόο, στους Ιχθύς, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ορθόδρομη πορεία του. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα έχει διάρκεια, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λανθασμένες κινήσεις, λόγω μη ειλικρινών και ξεκάθαρων προθέσεων. Καλό είναι επίσης και εσύ να είσαι σαφής και ειλικρινής στις υποσχέσεις σου για να μην εκτεθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και όλα γυρίζουν πια γύρω από τον έρωτα, την διασκέδαση, την απόλαυση της ζωής. Η ενεργητικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι αεικίνητος και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεσαι. Ο σύντροφος ή νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν καθίστανται προτεραιότητα για εσένα, αφού ο έρωτας πρωτοστατεί και σου δίνει δύναμη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και βοηθά στο να ισορροπήσεις ψυχολογικά, να δείξεις κατανόηση και στήριξη σε όποιον σε χρειαστεί, να ξεχειλίσει το συναίσθημα για τον σύντροφό σου, δίνοντάς του τον καλύτερο εαυτό σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη με συνέπειες την ασυνεννοησία και τις παρερμηνείες σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορεί να μην είναι αυτό που σε καλύπτει, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα καταλάβεις ότι δεν είσαι εσύ ο ευνοημένος.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms