Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις όλη σου την προσοχή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς οι υποχρεώσεις δείχνουν να αυξάνονται και να λειτουργούν πιεστικά τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε θέμα προγράμματος. Γεγονός είναι βέβαια ότι μπορείς να δείξεις τις ικανότητες που έχεις και να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης που μπορούν να σε οδηγήσουν στην προσωπική σου αναγνώριση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη νευρικότητα καθώς λόγω άγχους μπορεί να γίνει είσαι έντονα συγκρουσιακός  με τους ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα σου στοιχίσει. 

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο δημιουργεί εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και του φιλικού του περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να έχεις από παλιότερα μέσα σου και να δρομολογήσεις νέες συνθήκες σε ότι αφορά την επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Σημαντικό είναι να απολαύσεις τη διασκέδαση και τις ευχάριστες στιγμές που μπορεί να  σου δώσει η διέλευση αυτή αφήνοντας πίσω σου οποία υποχρέωση μπορεί να σε βαραίνει.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα  και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να προβληθείς για να κατακτήσεις τη θέση που αξίζει. Κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές και έχεις την ευκαιρία να λάμψεις, κάνοντας τη διαφορά. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που να πρωταγωνιστήσουν και σε προσωπικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι