Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 75

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μονοπωλεί το ενδιαφέρον αστρολογικά αυτή την εβδομάδα, καθώς σε καλεί να κλείσεις κύκλους και ζητήματα σε σχέση με την καθημερινότητα, την εργασία και με υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Η ένταση θα είναι μεγάλη και δεν θα σου είναι εύκολο να είσαι ήρεμος, αντιθέτως μπορεί να γίνεις απόλυτος και αδιάλλακτος και αυτό να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να είσαι ευέλικτος στην επικοινωνία και αυτό θα αντικατοπτριστεί στις καθημερινές και εργασιακές σου σχέσεις, με πιθανό αποτέλεσμα τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις. Μην αφήνεσαι στην νευρικότητα και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ψύχραιμη ματιά. Εμπορικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δείχνουν να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να ανεβάζει την ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, σου δίνει όμως τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να δράσεις προς θετική κατεύθυνση και έτσι να αποφύγεις όσο γίνεται τις προστριβές.

Συναισθηματικά, η καθημερινότητα σου δημιουργεί γκρίνια και επικριτικότητα, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Προσπάθησε να μετριάσεις την περίεργη διάθεσή σου, μην εκτονώνεσαι στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μέσα από τον χώρο εργασίας μπορεί να υπάρξουν, το άγχος και η νευρικότητα όμως μπορεί να μην σε αφήσουν να τις απολαύσεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms