Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντάς σε από την θλίψη και πιθανή μελαγχολία της προηγούμενης περιόδου. Κινητοποιείσαι άμεσα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Προσοχή γιατί η επιθετική σου διάθεση ανεβάζει την ένταση και προκαλεί συγκρούσεις. Στις 20.11 ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα. Μπορείς να δρομολογήσεις συνεργασίες και συμφωνίες που καθυστέρησαν ή βρήκαν εμπόδια.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς επικεντρώνεσαι στο να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το πάθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση σε προσωπικό επίπεδο και να έρθεις σε σφοδρή αντιπαράθεση με το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξε διαλλακτικότητα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε ήρεμες στιγμές όπου ο ρομαντισμός θα κατανικήσει την νευρικότητα.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms