Σκορπιός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 78

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Σκορπιούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Σκορπιέ, το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να βάλει δυναμίτη στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου, είναι απαραίτητο να αποφύγεις τον εκνευρισμό από τους οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Αισθηματικά

Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να δώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει το χρόνο που θέλεις. Προσπάθησε μόνο να ξεπεράσεις την ένταση καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά και την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορούν να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά, είναι απαραίτητο να αφήσεις τις έννοιες της επαγγελματικής ζωής στο περιθώριο για να χαρείς τα πρόσωπα που έρχονται για να σε απογειώσουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις παιχνίδια χειρισμού και υπόγεια χτυπήματα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα στον εργασιακό χώρο. Το μόνο που θα καταφέρεις αν εμπλακείς είναι να βάλεις εμπόδια την εξέλιξη των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό στις 16.08 σε βοηθά να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον της καριέρας σου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Υιοθετήστε αυτό και μπορείτε να αναστρέψετε μια δύσκολη κατάσταση σε ένα μεγάλο δίδαγμα. Με τον Άρη στον Κριό και στον αναλυτικό και αγχώδη έκτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα νιώθετε να σας καταλαμβάνει το στρες, ίσως κάποια καθημερινά σας καθήκοντα έχουν δυσμενή επίδραση στη σχέση σας. Αποτέλεσμα; Διενέξεις και λογομαχίες ανατρέπουν τα όνειρά σας. Αλλά και πάλι, έχετε σκεφτεί μήπως το καθημερινό πρόγραμμά σας είναι λίγο πιεστικό; Μήπως οι άνθρωποι στην εργασία σας είναι υπαίτιοι του άγχους που νιώθετε; Αν βρίσκεστε αντιμέτωποι με αυτές τις καταστάσεις, κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας, δεν είναι εγωιστικό. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να αναγεννήσετε τη σχέση σας, μην περιμένετε να σας βοηθήσει κάποιος άλλος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms