Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Σκορπιός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 77

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκρπιός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομακρυνθεί από όλους και όλα. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι κυρίαρχες και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά ακόμα για την ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σε επηρεάζουν, όμως ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αντικειμενικός και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να ξεφύγεις από πολλές σκέψεις που σε κατακλύζουν.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δείχνεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις τις σκέψεις και φοβίες που μπορεί να έχεις γιατί αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμούσες καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις. Γεγονός είναι όμως ότι είσαι κατηφής και ότι οι ανασφάλειές σου μπορεί να σε κυριεύσουν, κάτι που θα επηρεάσει την κρίση σου και τις αντιδράσεις σου σημαντικά. Προσπάθησε να περιορίσεις την απαισιοδοξία και την ανάγκη να επιβάλλεις τα θέλω σου σε προσωπικό επίπεδο γιατί η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχεί. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ξεσηκώσουν συναισθηματική θύελλα, που καλό είναι να διαχειριστείς με ωριμότητα και χαμηλούς τόνους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι