Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 460

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εμπιστεύσου τους συνεργάτες και τις σταθερές προσωπικές σου σχέσεις, για να πετύχεις τους μεγαλεπήβολους στόχους και τα όνειρά σου, επένδυσε στο φιλότιμο και τα προτερήματα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, στόχευσε στα ταλέντα και τις αρετές σου, μεθόδευσε την κοινωνική σου ζωή, απέκτησε καινούργιες εμπειρίες και γνώση, πίστεψε σε σένα και τα ιδανικά σου, απόλαυσε το ευοίωνο και καρποφόρο διάστημα που καταφθάνει! Μην νιώθεις ανασφάλεια στον έρωτα και μην ποντάρεις σε πολλές κατακτήσεις, ξεκαθάρισε τις επιλογές σου, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει, στον τρόπο που θα κατακτήσεις τα θέλω και την καρδιά, που θα μαγνητίσεις την μονιμότητα στην συναισθηματική σου ζωή.. Μην σκορπίζεσαι στο χθες και το αύριο και μην αδειάζεις την ψυχή σου σε άσκοπες προκλήσεις..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:54:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι