Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 434

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 
Με κρατημένες τις ισορροπίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και με την πίστη πως θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, κυλούν αργά αλλά σταθερά τα γεγονότα τις επόμενες ημέρες. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που θ’ αλλάξει την καθημερινότητά σου απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, υπάρχει η δύναμη και η βούληση πως θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια!  Τηλεφωνήματα, μηνύματα, προσκλήσεις και προκλήσεις περιλαμβάνει το ερωτικό μενού των επόμενων ημερών. Αν το πλάσμα που σ’ ενδιαφέρει απέχει το τελευταίο διάστημα από το κοινό σας μέλλον και δυσκολεύει τη σχέση, με δικαιολογίες κι εξαφάνιση, τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να μην αφήσεις τη μοναξιά να κυριεύει τα βήματά σου. Κάνε την επανάστασή σου, αναζήτησε μια νέα γνωριμία, δικαίωσε την ανάγκη σου για μια γνήσια αγάπη!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 20:04:50
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms