Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 400

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Η ΙΕΡΕΙΑ

Μην αντιμετωπίζεις με προχειρότητα και ανευθυνότητα τα σημαντικά θέματα που σε απασχολούν, αφού έχεις τη δυνατότητα και την απεριόριστη ικανότητα να σκεφτείς καλύτερα και να βασανίσεις το μυαλό σου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα! Οργανώσου με θετική ενέργεια, άκου το ένστικτό σου και πάρε πρωτοβουλία σε καινούργια σχέδια και ιδέες! Απόκρυφα μυστικά κι ερωτικές αναζητήσεις κρύβονται στην καρδιά σου! ΄Ασε τα πείσματα και τους εγωισμούς, σκύψε πάνω από την ψυχή του ανθρώπου που ενδιαφέρεσαι, αν θέλεις να υπάρχει συνέχεια στη σχέση σου και να μη βυθιστεί στην ασάφεια, στην εξαπάτηση και στις κρυφές καταστάσεις! Απελευθέρωσε τους κρυφούς σου πόθους, θα αποβούν μοιραίοι στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:52
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms