Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 455

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εργατικότητα, ο δυναμισμός και η αξιοπιστία σου στις επαγγελματικές συνεργασίες, η σοβαρότητα και η αντικειμενικότητα στις κοινωνικές και προσωπικές σου σχέσεις, είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ικανοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Αγκάλιασε με απλόχερα συναισθήματα μια ολόφρεσκη γνωριμία μ’ έναν ερωτικό Ταύρο, τον αισθησιακό Παρθένο, έναν ελκυστικό Αιγόκερω, γέμισε την ερωτική σου ζωή με όμορφες, συντροφικές στιγμές. Οι μέρες που κοντοζυγώνουν, χαρίζουν στην ψυχή σου ηρεμία και ισορροπία και στη σχέση σου τις πιο ευτυχισμένες στιγμές.
 

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:59:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms