Λέων Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ.- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 460

Λέων Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Λέων Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες για το μέλλον και οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα και συνεργάτες, σε απασχολούν σοβαρά τις επόμενες ημέρες, σε προτρέπουν να σχεδιάσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τη συναισθηματική σου ζωή, προστατεύοντας τις ιδέες και τα πιστεύω σου, αγκαλιάζοντας με αληθινά και ειλικρινά αισθήματα τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, διώχνοντας τα επικριτικά σχόλια και την κακοήθεια απ’ το δεσμό σου. Ακολούθησε τη φωνή της λογικής και του ρεαλισμού για να διαλευκάνεις τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σου στη σχέση σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 19:16:38
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι