Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ζυγός, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

Η Βασίλισσα των Ράβδων

Νιώθετε επιτέλους ζωντανοί, έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας, κυνηγάτε τα πάθη σας και διασκεδάζετε με το πνεύμα της περιπέτειας. Η Βασίλισσα των Ράβδων έχει  πάθος, αυτοπεποίθηση και είναι περιπετειώδης. Δεν φοβάται να προβάλλει τον εαυτό της, να δείξει σε όλο τον κόσμο τα προτερήματα και τα ελαττώματά της. Είναι ενθουσιώδης και έτοιμη να κυνηγήσει για να κατακτήσει αυτό που θέλει. Ένας νέος  δρόμος ανοίγεται μπροστά σας, ένας κόσμος νέων δυνατοτήτων που δεν έχετε ακόμη ανακαλύψει. Έχετε ένα φλογερό, παθιασμένο ταμπεραμέντο, δεν φοβάστε να διεκδικήσετε για να ζήσετε τη μαγεία του έρωτα, είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, με ζωντάνια και ενθουσιασμό. Η επιβλητική και δυναμική παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μπορεί και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό αυτό το μήνα και έχετε την παρόρμηση να ενεργήσετε. Άρετε τα εμπόδια που περιορίζουν τις επιθυμίες σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms