Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ζυγός, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

ΗΛΙΟΣ

Τα δύσβατα προβλήματα και οι αξεπέραστες δυσκολίες του χθες, δίνουν τη θέση τους αυτόν το μήνα στις επιτυχημένες επιλογές και τις καρποφόρες εξελίξεις, είτε αυτές αφορούν τις επαγγελματικές σου προσδοκίες, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σου καθημερινότητα. Ξαναγίνεσαι παιδί στην αγκαλιά του άλλου σου μισού, καλωσορίζεις την καθάρια αγάπη και τον άδολο έρωτα του συντρόφου σου, σβήνεις απ’ την ερωτική σου ζωή τις άσχημες και δυσάρεστες στιγμές, αναθερμαίνεις το δεσμό σου με παθιασμένη και δοτική διάθεση για τον άνθρωπο που λαχταράς, φλερτάρεις με όλη τη δύναμη της μοναχικής σου αγκαλιάς μια ολόφρεσκη γνωριμία!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι