Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ζυγός, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 1.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ακολούθησε τον απλό, λιτό και παραδοσιακό τρόπο τον Μάρτιο, με σεβασμό στις ιδέες και τα πιστεύω σου στην επαγγελματική και κοινωνική σου καθημερινότητα, βρες απ’ την αρχή το μονοπάτι του πάθους και της δοτικότητας στη συναισθηματική σου ζωή για να ισορροπήσει ο δεσμός σου απ’ τις έκρυθμες και ανταγωνιστικές καταστάσεις, εναρμόνισε τις ερωτικές σου επιθυμίες με τα θέλω του άλλου σου μισού, παίξε με τη γοητεία και τα εσωτερικά χαρίσματα του συντρόφου σου, απελευθέρωσε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σου στις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, συμπλήρωσε το αλατοπίπερο και τις πικάντικες γεύσεις που λείπουν επικίνδυνα απ’ τη σχέση σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι