Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ζυγός, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης είναι μια κάρτα που σας ζητά να ψάξετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας για να βρείτε τη δική σας δύναμη και τη δική σας αλήθεια. Είναι η κάρτα της σοφίας που προέρχεται από τις δικές σας σκέψεις και εμπειρίες. Σίγουρα όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανησυχείτε γι’ αυτό που δεν μπορείτε να δείτε ή ότι είναι επικίνδυνο, αλλά θα πρέπει να κάνετε ενδελεχή έρευνα. Αν βλέπετε ότι έχετε πάρει λάθος κατεύθυνση στη σχέση σας, σκεφτείτε τη συμβολή σας και θέστε τα όριά σας. Αν ξεπεράσετε αυτά τα όρια, μπορεί κάλλιστα να βρεθείτε σε μια επικίνδυνη κατάσταση και να υποφέρετε. Έχετε τη σοφία να σκεφτείτε σε βάθος, χωρίς πανικό ή ανησυχία, αλλά με σύνεση για το πώς μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε βοήθεια, αν και αυτή η βοήθεια φαίνεται να έρχεται από μέσα σας, είναι οι σκέψεις σας και οι ενέργειές σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι