Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ζυγός, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ευχάριστες και χαρούμενες ειδήσεις φθάνουν τον Ιούλιο, στην προσωπική και επαγγελματική σου καθημερινότητα, καλότυχες καταστάσεις και γεγονότα συμβαίνουν γύρω σου, που ανταμείβουν ηθικά και υλικά τις προσπάθειες και τον μόχθο που έχεις καταβάλει, η συναισθηματική σου ζωή ομορφαίνει και γλυκαίνει με τις πινελιές του πάθους και της απόλυτης αφοσίωσης απ’ τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, ένα υπέροχο ταξίδι με το άλλο σου μισό σβήνει τις εντάσεις και τις εκρήξεις από την σχέση σου, αν εκμηδενίσεις τον εγωισμό και την γκρίνια απ’ τον δεσμό σου, αν στολίσεις την αγκαλιά σου με πικάντικες και καυτές γεύσεις φροντίδας και τρυφερότητας για το ταίρι σου!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι