Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

Πέντε των Ράβδων

Φαίνεται να υπάρχει πολλή οργή και απογοήτευση μέσα σας, ξεχύνονται προς τα έξω αλλά ακριβώς σε ποιόν απευθύνεστε ή τι είναι αυτό που αποσκοπείτε; Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση και μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε μια κατάσταση μέσα στον εαυτό σας, η οποία ενδεχομένως περιλαμβάνει και τον αγαπημένο σας, ίσως γιατί δεν δείχνει το αληθινό πρόσωπό του. Αυτό με τη σειρά του σας κρατά πίσω και αναλώνει την πολύτιμη ενέργειά σας και τη δύναμη σας και την ίδια στιγμή, δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί λοιπόν να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας τώρα; Αντί να σπαταλάτε την ενέργειά σας και να χαρίζετε τα συναισθήματά σας σε άτομα τα οποία δεν φιλοδοξούν να είναι συνοδοιπόροι στη ζωή σας και δεν σας υποστηρίζουν, αποβάλλετε τα από τη ζωή σας για να μπορέσετε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε για τον εαυτό σας. Έχετε τόση πολλή ενέργεια μέσα σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα, γιατί να χάνετε το χρόνο σας;

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι